Firma Talk Fusion

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
superkotatko
27.5.13 14:05

Dobrý den, mohla bych ještě jednou poprosit o ty jména, koho mám kontaktovat, mám sepsanou výpověď, děkuji

• Citovat
  • Upravit
superkotáto
27.5.13 14:14

prosba

Dobrý den, mohla bych poprosit znovu o ty jména, koho mám kontaktovat, už mám sepsanou i výpověď, ale nevím na koho se obrátit, díky

• Citovat
  • Upravit
superkotáto
27.5.13 16:10

Také jsem koukala, že ty jména zmizela, to je prima jednání, tak pravdou je, že mne se už nikdo z prezentace neozval a dělají, mrtvé brouky, když jsem je prokoukla, bohužel už pozdě, doufám, že se s tím dá ještě něco dělat, banda podvodníků, nic víc, děkuji a hezký zbytek dne.

• Citovat
  • Upravit
superkotáto
31.5.13 19:35

Dobrý večer, děkuji za radu, poslala jsem to, dostala jsem odpověď a teď budu čekat dál, ale už se se svým Id nemohu přihlásit, tak to vypadá, že mě asi vyřadili

• Citovat
  • Upravit
glacier
3.6.13 22:36

Pro klient centra - Se klidně drbej pravou za levým uchem, ale je to tak! Kartu zablokuj nebo nastav limity na 0,– a stačí to. Rychle ti zablokují přístup do Officu!!! Ano karta je vázána na účet, ale oni potřebují údaje ke kartě a ne k účtu. Klidně se u nich regni a zkus si to?!

• Citovat
  • Upravit
8.5.17 18:20

Talk Fusion je nevěrohodný

Prohlédl jsem si nevěrohodné obrázky na fb Talk Fusion.
Kamarádce studentce z Běloruska jsem koupil drahé šaty na školní ples a pár dalšího kvalitního oblečení. Čas od času ji pozvu na výlet. Jsem chudý ČECH. Dnes jsem viděl kamarádku studentku, jak u ní loudí cigaretu kluk z USA, který má na svém fb zaměstnání Talk Fusion a bydliště Las Vegas. Tak má kamarádka asi naletí podvodníkovi s holou prdelí, když nemá ani cigára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.19 09:14

Vážený pán Yvory, vidim že máte veľmi slabé vedomosti a o talkfusion neviete nič. Preto vás prosím, doplňte si informácie. Aspoň tie, ktoré vidíte na stránke aj bez registrácie. Tie vám stačia na to aby ste sa rozhodol či sa rozhodnete pre spoluprácu, alebo nie. Ale nepíšte dezinformácie. Ak chcete vedieť viac, napíšte mi na email. Ak skutočne hľadáte prácu, ktorá vám umožní pracovať doma. Želám pekný deň.
Maria
m. malanikova@gmail.com.

Příspěvek upraven 29.04.19 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.19 09:15

Klamete. Neviete o ňom nič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.19 09:21

Je potrebné sa učiť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.19 10:09

Produkty sa používajú. Každý kto chce sa naučí vyrobiť si videoemail. je to ľahké. Alebo napíše sponzorovi, alebo kolegovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.19 14:58

@mariamalanikova

Jé, vy se pořád bijete za Talk Fusion? Tak tomu říkám vytrvalost a oddanost. ;-)

Platí pořád to, co se tu už mockrát říkalo. Talk Fusion sice má nějaké produkty, ale jejich kvalita a využitelnost silně pokulhává za jejich cenou. Prakticky to samé, co nabízí Talk Fusion za peníze, najdou zájemci o videokomunikaci i jinde (a kvalitněji a levněji, nebo úplně zdarma).

Pokud někdo používá pro svou propagaci videa ve svých mailech, newsletterech, blozích, na svém webu… tak používá služeb YouTube nebo Vimeo.
Pokud někdo pořádá videokonference, má též k dispozici lepší alternativy.

V praxi to znamená, že jako skutečný zákazník služby Talk Fusion využívá minimum lidí.

Služby využívá pár těch, kteří je kdysi začali používat, a jiné možnosti prostě neřeší… protože změnit něco zaběhnutého pro ně znamená vyšší náklady, než kolik by v krátkém horizontu ušetřili s jinou službou.
Dále těch, kteří jsou tak omezení ve svém rozhledu, že si vezmou první reklamou doporučené řešení a po ničem dalším se neobtěžují pátrat. Ale takových lidí je fakt minimum (kdo skutečně podniká, musí trochu přemýšlet - i o volbě a nákladech na provoz platformy vhodné pro vlastní prezentaci).

Kromě předchozích dvou skupin je tu skupina, které chce mít Talk Fusion pro příjem z jeho nabízení dalším lidem. V praxi to vypadá tak, že si tito lidé prodávají právo prodávat TF mezi sebou (a TF nevyužívají k ničemu jinému než… k nabízení příležitosti prodávat TF). To je ten „pyramidový“ podvozek tohohle byznysu… lidé, co video nástroje fakticky nepotřebují, ale jsou schopni je „prodat“ jako „příležitost“ dalším lidem, kteří to budou jako příležitost prodávat dalším lidem, kteří to budou prodávat dalším lidem, kteří… Zlaté časy měla tahle skupina okolo roku 2011, kdy tvořila jasnou většinu báze lidí okolo Talk Fusion. Ale to je dávno pryč. Samo za sebe mluví to, že tehdejší lídři z TF odešli za jiným byznysem, případně na věčnost.

Pokud má paní Malaníková pod sebou převážně lidi z první a druhé skupiny, tak zdvihám obočí, ale budiž. Pokud z té třetí, tak se nemá čím chlubit, že se jí takhle dlouho dařilo balamutit lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.19 18:59

A ještě jedna drobnost, paní Malaníková… důležitá pro ty, co by chtěli TF používat k propagaci vlastního podnikání…:
má TF (po deseti letech) nějaké API nebo embed rozhraní? Něco, co mi dovolí video nahrané do TF zobrazovat i na jiné (typicky vlastní) webové stránce? Mohu videa nahraná a hostovaná na TF použít v rámci vlastní webové stránky a opentlit si je vlastním obsahem - a nespoléhat se na nějakou trpnou šablonu od TF (všechny šablony mají úplně stejný obsah a rozvržení, liší se jen podkladovým obrázkem)? Nebo musím svá videa ukazovat výhradně na stránkách talkfusion (dot) com?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 00:22

Vôbec ten program nepoznáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 00:23

Pán Nováček, všetko, na čo sa pýtate vám tento produkt poskytne. produkt môžete použiť na propagáciu svojho biznisu aj na sociálnych sieťach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 01:05

@mariamalanikova

Výborně. Takže jednoduchá otázka: Kde tedy najdu nějaké návody a dokumentaci k API nebo zabudování přehrávače videa od TF do vlastní webové stránky? Hledal jsem na stránkách TF a tam jsem nic nenašel.

Mimochodem - zrovna sleduji videokurz o focení. Autor má video na svých vlastních stránkách, kde má pěkně pohromadě vše, co potřebuje - včetně chatu, odkazů na další produkty, ceníku fotografických kursů a formuláře pro objednávku a zaplacení… a samozřejmě vlastního videa hostované na Vimeo. Dosáhnete něčeho takového s pomocí nástrojů Talk Fusion?

P. S. Nevím, zda odpověď "pan Nováček, všetko, na čo sa pýtate vám tento produkt poskytne. " je určena pro mne. Nejsem pan Nováček (a ani nikoho takového v diskusi nevidím).

P. P.S. Nevím, zda dotaz obsahující slova API a embed pro vás nebyl příliš složitý. Ne každý tohle zná (a není na tom nic špatného, že nezná). Ale za těch osm let, co propagujete produkty TF, už byste tahle slova mohla zaslechnout a znát odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat