Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli hrozí toxický šok kdy jsem měla tampon od 6 do 2 takže přesně 8 hodin. Menstruaci mám 3 den a krvácení je střední až silnější..mam se tedy bát?děkuji moc
toxický šok je něco jako yetti, všichni s ním hrozí, nikdo ho neviděl,
je to krajně nepravděpodobné a když už máš tampon venku, tak nemožné
8 hodin docela dlouho si to vydržela já teda chodím častěji měnit a i klidně v noci mě to prostě vadí a budí
@stinga takže se bát nemusím? Tampon jsem hned vyměnila za nový hned jak jsem si vzpomněla. Takže jsem zavedla novy
@Kristýnka526 já na to zapomněla měla jsem hodně práce jinak si ho taky měním každých 3 hodiny
@Anonymní píše:
@Kristýnka526 já na to zapomněla měla jsem hodně práce jinak si ho taky měním každých 3 hodiny
Jj v pohodě ![]()
@Kristýnka526 takže v pohodě bát se nemusím? Jsem docela mladá tak panikařím ![]()
Neni napsane na krabicce, ze 8h je maximum?
Melo by to byt ok, spis me prekvapuje, ze za tu dobu neprotekl.
O tom STŠ si něco načti, pokud se bojíš. Ale já klidně v závěru MS měla tampon i 10 hodin (přes celou noc) a nikdy problém nebyl. Mám dojem, že citlivé ženy, které mají k STŠ sklony, ho mohou mít i po pár hodinách kontaktu s materiálem, pokud k tomu sklony nemáš, ničemu to nevadí.
@Anonymní píše:
@Kristýnka526 takže v pohodě bát se nemusím? Jsem docela mladá tak panikařím
Já si myslím že v pohodě ale příště si ho vyměňuj častěji.
A měla ses raději kvůli hygieně osprchovat pak zavést tampón
Já ho měla běžně přes celou noc, nikdy mi nic nebylo. Měnit co 3 hodiny, když to není třeba, mi přijde zbytečné. To bych ho ke konci rvala ven na sucho.
@Anonymní píše:
@stinga takže se bát nemusím? Tampon jsem hned vyměnila za nový hned jak jsem si vzpomněla. Takže jsem zavedla novy
ne, nemusíš se bát
@Kristýnka526 píše:
8 hodin docela dlouho si to vydržela já teda chodím častěji měnit a i klidně v noci mě to prostě vadí a budí
Jakože vstáváte jen kvůli tampónu? To se mě podařilo tak max tu druhou, nejhorší noc. A ještě mě to štvalo.
@Kristýnka526 píše:
Já si myslím že v pohodě ale příště si ho vyměňuj častěji.
A měla ses raději kvůli hygieně osprchovat pak zavést tampón
To se při každé výměně tamponu sprchuješ??
A proč měnit tampon častěji, než je třeba? Přece kdyby byl nasáklý, tak jí proteče nebo vyklouzne, pokud se tak nestalo, není důvod měnit častěji ![]()
Dobrý den chci se zeptat jestli hrozí toxický šok kdy jsem měla tampon od 6 do 2 takže přesně 8 hodin. Menstruaci mám 3 den a krvácení je střední až silnější..mam se tedy bát?
děkuji moc