Tampon 8 hodin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1235
16.11.22 14:48

@unuděná přemýšlela jsem nad tím ale minule tady byla diskuze že jí kalíšek nešel vytáhnout tak musela jet na gyndu.
Já mám strach že ho nevytáhnu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
16.11.22 15:00
@Kristýnka526 píše:
@unuděná přemýšlela jsem nad tím ale minule tady byla diskuze že jí kalíšek nešel vytáhnout tak musela jet na gyndu.
Já mám strach že ho nevytáhnu :mrgreen: :lol:

No tamta zakladatelka byla dost raritní případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
16.11.22 15:02

@lucad77 :mrgreen: možná ještě popřemýšlím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 15:03
@lucad77 píše:
No tamta zakladatelka byla dost raritní případ.

Taky myslím. Pro začátek je lepší šňůrku nestříhat a udělat to, až umíš bezpečně vyjmout i bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.11.22 15:06
@unuděná píše:
@Kristýnka526 Zkus kalíšek. Vydrží podstatně déle, nehrozí STŠ a ještě se chováš ekologicky a ekonomicky ;)

Já to mám třeba také hodně. Včera v kině tampon+vložka a stejně jsem to měla i mimo vložku. Každopádně kalíšek jsem měla i ten větší a to je takové na doma a rovnou do vany. V práci naprosto ne. Za hodinu plné a při vyndání sebeopatrněji ruku čistou nemám a musím to jít omýt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
16.11.22 15:07

@unuděná a fakt se nemusím bát že by že mě nešel ven?
Jako přemýšlela jsem nad tím ale bojím se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 15:18
@nikitice píše:
Já to mám třeba také hodně. Včera v kině tampon+vložka a stejně jsem to měla i mimo vložku. Každopádně kalíšek jsem měla i ten větší a to je takové na doma a rovnou do vany. V práci naprosto ne. Za hodinu plné a při vyndání sebeopatrněji ruku čistou nemám a musím to jít omýt..

To je šílený, osobně bych řešila na gynekologii. Takhle silná MS mi už přijde dost za hranou. Pro běžné uživatelky stačí, ten kalíšek třeba mě vydrží i v nejsilnějších dnech 5-7 hodin, další dny klidně celý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.11.22 15:22
@unuděná píše:
To je šílený, osobně bych řešila na gynekologii. Takhle silná MS mi už přijde dost za hranou. Pro běžné uživatelky stačí, ten kalíšek třeba mě vydrží i v nejsilnějších dnech 5-7 hodin, další dny klidně celý den :nevim:

Nikdy mi nic neřekli a to řeším od puberty. Beru železo 1× denně, při MS dvakrát a furt to mám silně. Nikdy jsem nemohla kvůli křečákům hormony. To mám za život už několikátého gynekologa. Chodím do Gyncentra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 15:24
@nikitice píše:
Nikdy mi nic neřekli a to řeším od puberty. Beru železo 1× denně, při MS dvakrát a furt to mám silně. Nikdy jsem nemohla kvůli křečákům hormony. To mám za život už několikátého gynekologa. Chodím do Gyncentra.

Nojo, to je k vzteku, ať už s tamponem nebo kalíškem. Ale jestli si dobře pamatuju, jsi starší, ne? Tak třeba budeš mít za chvíli konečně klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.11.22 15:26
@unuděná píše:
Nojo, to je k vzteku, ať už s tamponem nebo kalíškem. Ale jestli si dobře pamatuju, jsi starší, ne? Tak třeba budeš mít za chvíli konečně klid :kytka:

Jsem no. 46 a možná to teď mám silnější i díky tomu. Beru už i GS Merilin. A jinak to mám tak fakt furt, přesně, jak to píšou s těma kusama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
16.11.22 15:33
@stinga píše:
toxický šok je něco jako yetti, všichni s ním hrozí, nikdo ho neviděl,
je to krajně nepravděpodobné a když už máš tampon venku, tak nemožné

viděli ho, ale někdy v 80. letech s OB super absorpčními tampony, od té doby extra vzácně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
16.11.22 15:36

@nikitice je mi líto :hug:
Já to mám taky hnusné fakt :? Ale je to asi po tom no… Říkal mi to právě i gndař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
16.11.22 16:14
@Kristýnka526 píše:
@unuděná a fakt se nemusím bát že by že mě nešel ven?
Jako přemýšlela jsem nad tím ale bojím se :oops:

Kalíšek se nazavádí nikam daleko. Nejdál se může dostat k čípku a ten také není daleko. Důležité je nestresovat se. https://www.kalisek.cz/…e-vyndat.php
Kalíšek používám už 4 roky, předtím jsem používala tampony a je to nesrovnatelné. Tampony jsem v sobě občas cítila, kalíšek necítím nikdy. Je měkký, přizpůsobí se pochvě. Mám ho celý den, vylévám ho večer ve sprše. Používám ho i jako prevenci mykózy v bazénu. Je úžasné, že se nemusím celý den o nic starat. Ze začátku se mi občas stalo, že jsem ho špatně zavedla a protekl mi, ale brzy jsem se s ním naučila. A taky ušetřím (investice se mi dávno vrátila) a chovám se ekologicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
16.11.22 16:22
@unuděná píše:
Taky myslím. Pro začátek je lepší šňůrku nestříhat a udělat to, až umíš bezpečně vyjmout i bez ní.

Nebo koupit kalíšek s očkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
16.11.22 16:29

@AnnieTRoj děkuji za odpověď :palec: odkaz je dobrý ještě si počtu a přemýšlím že si teda fakt koupím a příští měsíc se na něj vrhnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová