Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsou, ale nejde si ho zabukovat předem. Když přijedeš a bude jednolůžák volný, dostaneš ho, když ne, tak dvoulůžák, ale oni si tě zapíší a jak ten jednolůžák bude volný, okamžitě ho dostaneš. Každý den tam někdo odjíždí, tak ho budeš mít brzo. Vloni jsem v Klimkovicích byla, v pondělí přijela a ve středu už byl jednolůžák volný. Za něj se platilo 440 kč denně, letos je to 490 a příští rok to bude určitě víc. Za dvoulůžák se loni platilo 140kč za den.
@Anonymní píše:
@Dani65 mám to přes pojišťovnu i tak s to budu muset i tak zaplatit?
Platí se jen asi 4000 jakože nadstandard na dvouluzaku. Byla jsem letos v únoru přes pojišťovnu. Každý pokoj má vlastní záchod, sprchu, tv a ledničku a je tam WiFi. Tak za to.
@Anonymní píše:
@Dani65 mám to přes pojišťovnu i tak s to budu muset i tak zaplatit?
Ano, lázně jsem měla po TEP kyčle, dovezli mne tam na vozíku po operaci, jako překlad z lůžka na lůžko.
Příspěvek upraven 14.11.22 v 19:58
@Lerista píše:
Platí se jen asi 4000 jakože nadstandard na dvouluzaku. Byla jsem letos v únoru přes pojišťovnu. Každý pokoj má vlastní záchod, sprchu, tv a ledničku a je tam WiFi. Tak za to.
Ano, to je za dvoulůžák 150korun na den, za jednolůžkový pokoj se stejným vybavením se letos platí 490 kč na den.
Tady je to přímo z jejich stránek.
Ubytovací poplatek
(ubytování v pokojích s TV se satelitním příjmem, připojením Wi-Fi, telefonem s přímou volbou a chladničkou, dále pak zvýšené hygienické opatření, denní dezinfekci pokojů a společných prostor)
Dvoulůžkový pokoj - 150 Kč /os./den
Jednolůžkový pokoj - 490 Kč /os./den
470 Kč /os./den u držitelů ZTP a ZTP/P průkazu
Příplatky za dietní stravu (bezlepková nebo bezlaktózová dieta)
Pacient:
Dieta nepředepsaná lékařem – s doplatkem 80 Kč
Dieta předepsaná lékařem – bez doplatku
Doprovod:
Dieta nepředepsaná lékařem – s doplatkem 80 Kč
Dieta předepsaná lékařem – bez doplatku
Základní informace
Délka pobytu
21-28 dní
Rezervace pobytu předem ani rezervace jednolůžkového pokáoje není možná
Ahoj chci se zeptat jestli jsou v klimkovicích v lázní pokoje jen pro 1 osobu..nebi je to po dvouch a více?