Tampon 8 hodin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24715
16.11.22 14:27
@Anonymní píše:
@Kristýnka526 takže v pohodě bát se nemusím? Jsem docela mladá tak panikařím :?

Kdyby jsi ten šok měla, tak bys to poznala, to se neboj. To je kolapsový stav. Nic ti nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 14:28
@Anonymní píše:
@Kristýnka526 jsem ve škole nemam se kde osprchovat

Neplaš prosímtě, hygiena musí být, ale zase bych to nepřeháněla. Běžně jsem s MS jezdila na tábory nebo na vodu, kde se fakt každý den nesprchuješ a kolikrát je problém umýt si i kvalitně ruce. To už bych byla stokrát mrtvá, kdyby to mělo až tak vadit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
16.11.22 14:28
@unuděná píše:
To se při každé výměně tamponu sprchuješ?? 8o A proč měnit tampon častěji, než je třeba? Přece kdyby byl nasáklý, tak jí proteče nebo vyklouzne, pokud se tak nestalo, není důvod měnit častěji :nevim:

Ony některé uživatelky všechno rády dramatizují ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
16.11.22 14:30
@unuděná píše:
Neplaš prosímtě, hygiena musí být, ale zase bych to nepřeháněla. Běžně jsem s MS jezdila na tábory nebo na vodu, kde se fakt každý den nesprchuješ a kolikrát je problém umýt si i kvalitně ruce. To už bych byla stokrát mrtvá, kdyby to mělo až tak vadit :P

Tak dají se v nouzi použít intim ubrousky, ale máte pravdu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.22 14:30

@unuděná me je jedno sprchování. Sprchuju se ráno a večer při menzes. Mě spíš znepokojuje ten šok. A děkuji všem co me tu uklidnili

• Citovat
  • Upravit
1234
16.11.22 14:31

Já ho mít 8hodin ano jdu se osprchovat když to mám tak chodím ráno i večer do sprchy takže klid každá to máme jinak já to mám tak. A ano chodím i v noci na záchod měnit.
Já prostě krámy nenávidím takže jsem na ně až tak citlivá :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
16.11.22 14:32
@Anonymní píše:
@unuděná me je jedno sprchování. Sprchuju se ráno a večer při menzes. Mě spíš znepokojuje ten šok. A děkuji všem co me tu uklidnili

K tomu šoku musejí být určité sklony. A kdo je má, může ho dostat, i když bude mít ten tampón jen půl hodiny. Navíc je to extrémně vzácné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
16.11.22 14:33
@Kristýnka526 píše:
Já ho mít 8hodin ano jdu se osprchovat když to mám tak chodím ráno i večer do sprchy takže klid každá to máme jinak já to mám tak. A ano chodím i v noci na záchod měnit.
Já prostě krámy nenávidím takže jsem na ně až tak citlivá :mrgreen: :oops:

Nevím sice, jak souvisí sprcha s vnitřkem vagíny, ale budiž, každá to máme naučeno jinak. V pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
16.11.22 14:34

Když jsem ještě používala tampony, měla jsem je v pohodě celou noc (i víc než 8h) a nikdy se mi nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 14:37
@Kristýnka526 píše:

Jaký je rozdíl mezi tím, když ho měníš po hodině a po osmi? :think: To si při sprše děláš výplach pochvy, nebo jak tomu máme rozumět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6233
16.11.22 14:39
@Kristýnka526 píše:

Já se také sprchuji ráno i večer a vzbudím se max první či druhou noc, když mě bolí břicho. další noc se prostě neporbudím, hlavně ke konci to mám slabě, takže mini tampon a a spím i déle, jak 8 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.11.22 14:40

@unuděná nevím jaký je v tom rozdíl alee to vadí :nevim: výplach určitě ne :mrgreen: ale cítím se jak kdyby prostě špinavá nevím jak to popsat vadí mi to no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 14:42
@Kristýnka526 píše:
@unuděná nevím jaký je v tom rozdíl alee to vadí :nevim: výplach určitě ne :mrgreen: ale cítím se jak kdyby prostě špinavá nevím jak to popsat vadí mi to no :nevim:

Tak to já taky, ale právě jen když ten tampon měním častěji. Protože když je vevnitř, tak jaksi není jak se zvenku ušpinit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.11.22 14:44

@unuděná já to mám teď strašně silné jsem 3 měsíce po zamlklým a když si dám tampón tak mi to někdy ani nestačí někdy i vložka…
Já jsem s toho prostě nešťastná no :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.22 14:46

@Kristýnka526 Zkus kalíšek. Vydrží podstatně déle, nehrozí STŠ a ještě se chováš ekologicky a ekonomicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová