Tampony a dovolená u moře

37
25.3.18 11:26

Tampony a dovolená u moře

Dobrý den, jdu si sem pro radu ohledně tamponu
S mámou takovéhle věci spolu nerozebíráme.
Je mi 14 let a v létě se chystáme k moři, obávám se že v tom termínu, kdy tam budeme bych měla dostat ms
Proto se pomalu připravuji na to, co dělat, pokud by se to stalo, přemýšlela jsem o tamponech
Bohužel nevím vůbec jaká značka bude vhodná, vím že nejspíš velikost mini
Moc prosím, poradily by jste mi značku, která vám přijde nejlepší, nebo je nejlepší? Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21531
25.3.18 11:30

Na začátek jsou dobré tampony s aplikátorem. Dělá je myslím Tampax, možná bude i víc značek. Koukni se v drogerii. Mě třeba moc nevyhovují, přijdou mi takové vatové atd. Až získáš zkušenost s aplikací, můžeš je vyměnit za nějaké lepší. Mám ráda značku Kotex nebo O. B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.18 11:31

Za me o. b. pro comfort jsou potazeny nejakym filmem pro snadnejsi zavadeni.

• Citovat
  • Upravit
2155
25.3.18 11:37

@Anonymkaa3 No skus se překonat a s mámou promluvit, existují i léky na odádlení menstruace, to bych volila já. Je to sice hormonální = nezdravé, ale použití týden u moře zas neuškodí. Pokud vybereš tampony, vyzkoušej předem, ideálně při nejližší příležitosti, abys věděla, zda ti nevadí a vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.3.18 11:53

Já jsem poprvé používala kotex, používám do dneska, oproti ob mi přijdou měkčí a netlačí mě. s aplikatorem jsem poprvé zkoušela, ale nakonec to vzdala.
ty prášky na oddálení brala kamarádka, ale pokud ti při tom není špatně, tak si myslím že je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
25.3.18 11:54

Pro začátečníky jsou asi ideální ty tampax s aplikatorem, vyzkoušej od nejmenší velikosti, co ti sedne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.18 12:47

Menstruaci si můžeš nechat oddálit lékem Norethisteron. Poptej se na něj své gynekoložky, myslím, že se začíná brát týden před plánovanou menstruací. Jinak s tampony, když jsem byla v tvém věku, já jsem to dělala tak, že jsem si je měnila po každém koupání, aby se vevnitř neudělal zánět. Takže si vyber pláž/bazén někde poblíž toalety. Pokud jsi panna, volila bych nejmenší velikost, pokud nejsi panna, tak střední. Používala jsem tampony bez aplikátoru, přišlo mi to snazší. Buď Kotex nebo OB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová