Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevite nahodou kde by se dala sehnat, krome internetu?
@Lucc23 V tetě drogerii. Pokud není na první pohled vidět, tak ty stojany projeď, u nás ji třeba mají za takovým tím okem na provlékání.
@Lucc23 Nemáš zač
Jinak nevíš, jak se to jmenuje. Já tam na to právě koukala, ale úplně jsem nepochopila, k čemu je to dobré - myšleno, jak se to používá, nemám příliš husté vlasy, tak jestli by mi to vůbec drželo. Takhle bych se zkusila podívat na nějaké video na youtube, abych byla chytřejší.
@Lucc23 A co vietnamci? Rossmann, DM?
Já mám z dětství takové, ale rovné.
Jo, určitě to má Avon.
@Amys píše:
@Lucc23 Nemáš začJinak nevíš, jak se to jmenuje. Já tam na to právě koukala, ale úplně jsem nepochopila, k čemu je to dobré - myšleno, jak se to používá, nemám příliš husté vlasy, tak jestli by mi to vůbec drželo. Takhle bych se zkusila podívat na nějaké video na youtube, abych byla chytřejší.
chce to delší vlasy, ale dá se s tím vykouzlit pěkný účes. Ale životně důležité to není ![]()
@Amys píše:
@Lucc23 Nemáš začJinak nevíš, jak se to jmenuje. Já tam na to právě koukala, ale úplně jsem nepochopila, k čemu je to dobré - myšleno, jak se to používá, nemám příliš husté vlasy, tak jestli by mi to vůbec drželo. Takhle bych se zkusila podívat na nějaké video na youtube, abych byla chytřejší.
koukni na ten odkaz, tam je fotka, jak se to používá… https://foxstar.cz/…a-drdol.html
@Amys píše:
Díkyza osvětu
NEvím, kolik ti je. Mě skoro 33 a tohle letělo, když mi bylo kolem těch 15. Dělala jsem si účesy na zábavy, do tanečních, na plesy
Měla jsem trošku jiný, jak jsem psala, a kombinovala jsem i dvě dokupy.
@Aries6 píše:
NEvím, kolik ti je. Mě skoro 33 a tohle letělo, když mi bylo kolem těch 15. Dělala jsem si účesy na zábavy, do tanečních, na plesyMěla jsem trošku jiný, jak jsem psala, a kombinovala jsem i dvě dokupy. [/citace
Jak kombinovala dve?
@tasa Měla jsem menší a větší a dělala jsem třeba malý drdůlek a kolem něho větší. Nebo dva pod sebe. Přesně ten typ, co jsem měla, ale na netu nemůžu najít. Ale ještě je mám
Tehdy jsem to koupila určitě u vietnamců, tehdy měly boom.
@Aries6 a vis co se mi taky libilo? ze stejny doby takovy udelatko na sbiranej culik odzdola, culik pak byl hodne dlouhej uzkej a po cely hlave, jakoby punk culik.vis co myslim? Ta pomucka na to mela tvar bananku anebo vlnitych klesti bez rukoveti, oboji se v hlave nechavalo
@Aries6 Já si říkám, že by to vypadalo hezky, kdybych šla někam „na slušno“, případně bych to motala do vlasů naší prvňačce, vlasy jí lezou furt všude
![]()