Tantum Verde od kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
19.6.16 19:18

Tantum Verde od kdy?

Ahoj holky, dcera téměř 5 let měla od včera horečky (skoro 40), dnes už je to lepší, ale má plnou pusu drobných aftů. Nemám doma nic jinýho než Tantum Verde, vytřít si to nenechá (natahuje ji to), tak jsem jí tam jednou stříkla. Mám ale výčitky, má to být až od šesti let. Můžu jí to dávat? Mám pocit, že nám to kdysi doktorka radila… :think: :nevim:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4455
19.6.16 19:34

Já to dávám dceři ve výjimečných případech snad od 3 let. Známá lékárnice tvrdí, že trocha neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
19.6.16 19:43

Určitě to neuškodí. Dr. nám to kdysi také doporučil, když syna bolelo v krku a měl afty. Pokud si dobře vzpomínám, tak mu byli necelé 3 roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.6.16 19:59

@cverunka @Nastys Super holky, díky. Dostala myslím poprvé. Jen se teda děsím, co budem dělat, jestli to chytne i ta mladší. Ale tak to už bude mít lékařka otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.16 11:56

Ja mam tez prosbu. Malemu je 7.tydnu udelala se mu moucnivka v pusince, doktor nam rekl potirat Tantum Verde redene vodou ale nevim zda to neni moc brzy :nevim: Doporucil vam nekdo take uz takhle malemu nebo neco jineho na moucnivku. Dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.6.16 13:19

@thehanicka No, já bych možná napřed zkusila Neocide gel. Holkám na ty afty v puse moc pomohl a co jsem tu četla, zabírá i na moučnivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.16 07:01

Dekuji moc. urcite zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat