Tatínkové a maminky, nepřísluší vám soudit druhé

fazolka92
27.3.12 09:58

Tatínkové a maminky

Pročítám si zde Vaše řádky a někdy mi zůstává rozum stát co vše tady probíráte.Někdy dokonce Vaše názory vykašli se na něj,já bych sním nebyla apd.Píšete tady že se Vám muž tolik nevěnuje.že chodí na pivo,nestará se o děti ale vy než aby jste řešily problém tam kde je tak si jdete vylít srdíčko tady a posloucháte pak rady cizích lidí.Zkuste si třeba uvědomit že jak napíšete někomu rozejdi se sním a ta či ona to pak udělá že to může poznamenat celý její další život,že připravíte dětem tátu a že rozbijete jinak docela fungující vztah.Někdy by jste se měli opravdu zamyslet než něco napíšete a poradíte někomu.Věřím že jsou tyto diskuse do určité míry přínosem jak se radíte jakou porodnici zvolit,co dáváte malým jíst,kde koupit levnější pleny atd.Ale soudit někoho to nám nepřísluší nikomu z nás.Neberte to jako že se do někoho navážím jen projevuji svůj názor.Mám již jedno dítě a s přítelkyní čekám druhé a máme spolu fungující vztah.Nadáváte na své mužské protějšky ale na druhou stránku si zkuste také uvědomit že Vaší muži chodí do práce ,těžce pracují,dělají přesčasy a jak mají jeden den volna tak se nemůžete divit že je unavený.Myslím si že je toto téma alespoň k zamyšlení pro každého z nás.Všechny zdraví Nick. 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
27.3.12 10:03

Milá anonymní to jsou jen rady. Když se tazatelka ptá, tak je jí odpovězeno. Ale konečné rozhodnutí je na ní. Nebo ty si snad ymslíš, že jednaj í tady napíše vykašli se na něj a ona jde a vykašle se na něj??
Nebo jako, že jí někdo napíše skoč z okna a ona jde a udělá to?

A neboj se, že by holka, která má problém ve vztahu ho neřešila doma s chlapem.

• Citovat
  • Upravit
16492
27.3.12 10:04

A proč se stydíš za svůj názor a schováváš se za anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.3.12 10:06

Nicku, tak pokud dotazující se není naprosto blbá, tak si rady přečte, zamyslí se nad nimi, ale rozhodnutí je stejně na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.3.12 10:07

A k tomu posl,ednímu, co jsi napsala. Mluvíš jako muj muž.
A já doma nejspíš nic nedělám že. Sedím na zadku, válím se a jsem nesmírně odpočatá.

• Citovat
  • Upravit
11522

já myslím, ze je spise toto trosku zbytecne tema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Většinou stejně pokud člověk nad rozchodem už tak nějak trochu přemýšlí, tak je jasný, že k němu dřív nebo později dojde…nechápu co tady řešíš teď 8)

Nejsi ty jeden z těch odkopnutých partnerů? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.3.12 10:08

Hm. No a taky je tady plno názorů úplně opačných, spousta mamin tady ty své protějšky chválí a nedá na ně dopustit. Nech to koňovi a nečti to, když tě to tak rozrušuje. Nejsme stádo slepic, ale používáme při čtení názorů druhých kupodivu i vlastní hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
27.3.12 10:09

Anonymni, kdo chce tam, pomozme mu tam.Kdo resi problemy tak, ze se pta na rady cizich lidi, a pak je dokonce i poslechne…co na to rict.Snad jen politovat ty zucastnene, kteri ani nemaji paru o tom, co vsechno tu kdo probira s cizima lidma.Co me ovsem fascinuje, jak ty co odpovidaji, okamzite vedi, kde je problem -po jednostrannem zhodnoceni te, co si stezuje - a hned maji po ruce nejakou super radu.Aniz by znaly nazor treba toho partnera, ani je nenapadne ze pravda muze byt trochu jinde…

• Citovat
  • Upravit
27.3.12 10:12

Ženské tu píši o problémech ve vztahu většinou proto, že nemají nikoho, komu by se mohly svěřit. I to, že to vysloví, že to sem sepíší, tím si utřídí myšlenky a dostanou na věc jiný náhled. Je jasné, že chlapovi hned nebalí kufry jenom proto, že sem někdo napíše ať ho vykopne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.3.12 10:13

Pro Anonymní : Hm a ženský nechodí do práce,nemakají těžce a nejsou unavený :cert: Co je to zase za moudra?

Takže holky,až bude některá psát,že jí manžel mlátí nebo něco podobnýho,musíme radit,aby s ním zůstala,že se to určitě časem změní :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.3.12 10:13

Víš co, já třeba nenadávám na svého muže,nikdy, a málokdy radím, odejít, většinou radím poradnu, ale vesměs si přečti, co ty ženy píší. A unavení a těžce pracují? Momentálně, ačkolic to nikdy nedělám, mám trochu vztek nebo śpíš jsem smutná z toho, že to mému muži nedojde, Mimino momentálně vstává už tři noci co hodinu, takže jsme už tři noci nespala víc jak půl hodiny v kuse, ráno vstává v šest, spinkat pak jde v půl deváté, myslíš, že mého muže napdane a už jsem to řekla, že by v těch šest vstal, počkal až ji nakojím a pak si ji do těch půl deváté vzal a nechal mě vyspat? Ne, pracuje, spí s pětiletou, takže si chrupká bez přerušení celou noc, já už jsem vyřízená, nejsem schopná ani uvařit polévku, hlava mě třeští a on si ráno vyspinkán v devět odejde těžce pracovat. Raději bych celý deb těžce pracovala pak si celou noc chrupkala. Třeba neumožnit spát je velmi účinná forma mučení. To jen tak na okraj a jonak zlatý manžel, ´který s první takto fungoval, je najednou sobec. A já unavená, vyřízená, ikdyž pak celý den nic nedělám, jen se starám o dvě děti, jsem velmi naštvaná, podrážděná, usínám v osm a světe div se, nemám cuť na sex. Takže jdi do háje se svým, že těžce pracují a potřebují odpočinek, kdyý mají den volno, proč já si nezasloužím dvě hodiny volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.3.12 10:16

Pokud ten chlap pije, gambluje, případně rovnou do své ženy občas praští, jaké rady si myslíš, že by byly na místě?
A jsou to jen rady, zakladatelky diskusí to snad pak řeší podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Taky mě zaujalo chválit chlapy za přesčasy. A jak se v non-stop pracovní době, kterou má ženská na mateřské, stanoví přesčas? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955

Ženský na netu veřejně plkají a rozebírají vztahy, chlapi si na netu porovnávají pinďoury. Obě úchylky považuji za poměrně neškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová