Tatínkové a maminky, nepřísluší vám soudit druhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
27.3.12 10:17
@La kofola píše:
A k tomu posl,ednímu, co jsi napsala. Mluvíš jako muj muž.
A já doma nejspíš nic nedělám že. Sedím na zadku, válím se a jsem nesmírně odpočatá.

On to asi taky bude muž, vzhledem k tomu, že s přítelkyní čeká druhé dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.3.12 10:18
@Petiik píše:
On to asi taky bude muž, vzhledem k tomu, že s přítelkyní čeká druhé dítě ;)

co??

• Citovat
  • Upravit
69235
27.3.12 10:20
Já vím, já vím, koupíš manducu, mrně díš do manducy, kojíš v manduce a u toho kojení se nepoflakuješ a zvládneš vyžehlit nebo uvařit jídlo. To by se dalo brát jako dvojí šichta. Nejdřív si ale musíš prosadit, že 2500,– za manducu nejsou vyhozené peníze, zatímco hliníkáče na pojízdného miláčka momentálně vyhozené peníze jsou. Jinam´k miluji svého muže, je hodný a skvělý, ale jjá bych spala :zed: :zed: :zed: tak mě berte s rezervou.
@Milu_Stodůlky píše:
Taky mě zaujalo chválit chlapy za přesčasy. A jak se v non-stop pracovní době, kterou má ženská na mateřské, stanoví přesčas? :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.3.12 10:20

@La kofola
Přečti si to znovu, vždyť to píše muž… ten první příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.3.12 10:22

jo, téma založil chlap. Proto chválit za přesčasy a neotravovat s pomocí doma a s hlídáním dětí, když má den volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
27.3.12 10:22
@terinka4444 píše:
Víš co, já třeba nenadávám na svého muže,nikdy, a málokdy radím, odejít, většinou radím poradnu, ale vesměs si přečti, co ty ženy píší. A unavení a těžce pracují? Momentálně, ačkolic to nikdy nedělám, mám trochu vztek nebo śpíš jsem smutná z toho, že to mému muži nedojde, Mimino momentálně vstává už tři noci co hodinu, takže jsme už tři noci nespala víc jak půl hodiny v kuse, ráno vstává v šest, spinkat pak jde v půl deváté, myslíš, že mého muže napdane a už jsem to řekla, že by v těch šest vstal, počkal až ji nakojím a pak si ji do těch půl deváté vzal a nechal mě vyspat? Ne, pracuje, spí s pětiletou, takže si chrupká bez přerušení celou noc, já už jsem vyřízená, nejsem schopná ani uvařit polévku, hlava mě třeští a on si ráno vyspinkán v devět odejde těžce pracovat. Raději bych celý deb těžce pracovala pak si celou noc chrupkala. Třeba neumožnit spát je velmi účinná forma mučení. To jen tak na okraj a jonak zlatý manžel, ´který s první takto fungoval, je najednou sobec. A já unavená, vyřízená, ikdyž pak celý den nic nedělám, jen se starám o dvě děti, jsem velmi naštvaná, podrážděná, usínám v osm a světe div se, nemám cuť na sex. Takže jdi do háje se svým, že těžce pracují a potřebují odpočinek, kdyý mají den volno, proč já si nezasloužím dvě hodiny volno?

No, Terinko, a nebylo by lepsi tohle rict primo tomu muzi, kdyz mu to nedojde samo…nez to tu vypisovat?

• Citovat
  • Upravit
27.3.12 10:23

Je to muž, jehož přítelkyně je doma nespokojená protože jí doma nepomáhá, jelikož je unavený z přesčasů, a protože zjistil, že chatuje na emiminu, hned to sem běžel říct, ať všichni neradí hned od stolu, když neznají situaci, a to místo toho, aby si šel promluvit s ní… to, že chlapi s ženskejma nekomunikujou je jedním z hlavních důvodů, proč ženský píšou celý zoufalý sem na forum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.3.12 10:24

Hm tak už vím proč mi to přišlo jako z ust mého muže. Ale naprosto.

Já jsem ted přišel z práce, chci si taky trošku odpočinout.

A já si sakra sednu kdy, aby mě aspon pět minut někdo „neotravoval“.

Až na to, že jak směnuje, má víc volna, než všichni chlapi kolem a pořád je unavený. Gr

• Citovat
  • Upravit
20296
27.3.12 10:25

@LouLou A proč by to nemohla napsat i tomuto muži, ať má možnost si přečíst, jak to mají ženy na mateřské lehký 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
27.3.12 10:25

Milu Stodulky, chtela jsem napsat neco podobneho…ale ne to, ze chlapi nekomunikujou s zenskejma..nybrz, ze nejspis nekomunikuje nikdo s nikym, v realu, kdyz jde vsechno pres net,nekdy dokonce temata, ktery by mi ani nenapadlo psat takhle verejne.Nekomunikuje se doma, zensky nemaji kamaradky,na vypovidani se,kde je chyba??

• Citovat
  • Upravit
69235
27.3.12 10:26

Jo louLou bylo, jenže je to prd platný, nějak nepobírá, co mu říkám, ze dne na den mám z muže mimozemšťana. A nějak nemůžu pochopit, že mu to nedochází. A tak tu kojím, hladím nemocnou pětiletou a stěžuju si tu :lol: nestěžovala bych si, ale neměla jsem číst, že mám chválit za přesčasy a pochopit, že je unavený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.3.12 10:26

Nicku, jestli máš doma takovou partnerku, které stačí přečíst si na diskuzním fóru „odejdi od něj“ a ona odejde, tak myslím, že Tě nespasí ani to, že promluvíš do duše všem ostatním. Tak snad si přečtu názory a rozhoduji podle SVÉHO nejlepšího vědomí a svědomí ne? Že nemáš doma takovou partnerku? Že nééé? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.3.12 10:27

Ahoj, myslím, že máš částečně pravdu, co se týče třeba té pracovní vytíženosti chlapů a tak, to je v mnoha případech bohužel skutečnost. Ženské se to snaží chápat, ale to neznamená, že je to občas neštve a nechtějí se jen tak vypovídat a jinak bych chtěla říct, že když tady někdo, třeba i já, píše, že by chtěl znát názory ostatních například na vztah s přítelem nebo manželem, tak to není proto,že by ho hned chtěla kopnout do zadku, když to třeba není tak vážné, ale právě proto, že se potřebuje poradit s někým nestranným. Nikdy to není jenom tak, že by všichni řekli: „Běž od toho hajzla hned pryč.“ Pokud to teda není nějaký extrém… Každý vyjádří svůj názor a pak to ten člověk třeba zhodnotí celkově a zamyslí se nad tím, ale nikde není napsané, že se tím musí řídit. Jsou to jenom rady. Tak bych to tak nehrotila. A jinak souhlasím. Když se teda nestydíš za svůj názor, proč si anonym? Já anonymně psala jen velmi citlivé osobní věci, jak to má být…

• Citovat
  • Upravit
69235
27.3.12 10:29

A ještě máš pravdu, zítra ráno vstanu, dojde do pokoje, hodím mu tam mrně na hlavu, odnesu si spící pětiletou, dospím se s ní a je.To je taky stručné a výstižné , třebo mu to docvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
27.3.12 10:30

Nicku,nebo je to taky tak, ze zenske se potrebuji vyzvanit.A nekdy se ani po tricetistrankove diskuzi nemusi dojit k nejakemu zaveru a rozhodnuti.A ulevi se jim a je lip…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová