Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
jo, téma založil chlap. Proto chválit za přesčasy a neotravovat s pomocí doma a s hlídáním dětí, když má den volna.
Včera jsem koukala na slováky na zámenu manželek a vyměněná žena nakázala chlapovi umýt okna, umýt sociálky, vyžehlit a chlap velice pohoršen tolkou prací, jak to má stihnout a že on chce jít na pivo a né dojet z práce dom a makat ještě doma…
Hlavně že jeho žena to dělat musí ![]()
@1simona1 píše:
Včera jsem koukala na slováky na zámenu manželek a vyměněná žena nakázala chlapovi umýt okna, umýt sociálky, vyžehlit a chlap velice pohoršen tolkou prací, jak to má stihnout a že on chce jít na pivo a né dojet z práce dom a makat ještě doma…Hlavně že jeho žena to dělat musí
Neodvětil by tak náhodou od toho jsi přece doma??? ![]()
@Ema N. píše:
vsimnete si, ze od zakladniho prispevku se uz neozval…![]()
![]()
Musí přece pracovat.
@La kofola píše:
Neodvětil by tak náhodou od toho jsi přece doma???
No on jí zakazoval chodit ven a pak doma fňukal že co to má být že snad nebude doma zavřený, tak tá nová mu pěkně naložila, že jeho žena taky nikam nechodí, no bylo to drsný
@Ema N. píše:
vsimnete si, ze od zakladniho prispevku se uz neozval…![]()
![]()
Asi má strach
třeba nečekal takovou reakci, nám chtěl promluvit do duše a my nic ![]()
@1simona1 píše:
Asi má strach![]()
třeba nečekal takovou reakci, nám chtěl promluvit do duše a my nic
@1simona1 píše:
Asi má strach![]()
třeba nečekal takovou reakci, nám chtěl promluvit do duše a my nic
a je to jako kdyby píchl do vosího hnízda viď? ![]()
Já mám přesně na tyhle řeči tipu- chlap musí chodit do práce alergii ![]()
Hned bych tu vypsala proč, ale momentálně kojím, tak píšu jen tak tak ![]()
@Hellísek píše:
a je to jako kdyby píchl do vosího hnízda viď?
Já mám přesně na tyhle řeči tipu- chlap musí chodit do práce alergii
Hned bych tu vypsala proč, ale momentálně kojím, tak píšu jen tak tak
jen hezky koj a nenech se takovym vyprudit…
Takovi tatinkove jsou presne ti, co prijdou domu, hodi nozky nahoru a chteji kavu… nebo si odpocinout… ![]()
@Hellísek píše:
a je to jako kdyby píchl do vosího hnízda viď?
Já mám přesně na tyhle řeči tipu- chlap musí chodit do práce alergii
Hned bych tu vypsala proč, ale momentálně kojím, tak píšu jen tak tak
@Ema N. píše:
jen hezky koj a nenech se takovym vyprudit…Takovi tatinkove jsou presne ti, co prijdou domu, hodi nozky nahoru a chteji kavu… nebo si odpocinout…
A hlavně ať je doma ticho ![]()
Nick: Takhle jsem to ženské nemyslel,chlap se na výchově podílet musí a pomáhat partnerce doma také to by ani jinak nešlo já jsem to myslel tak že někdy jen to stím popichováním a radmi druhým až moc přeháníte a s tím že si chce chlap také odpočinout jsem to myslel tak že jak je chlap celý týden v práci a má jeden den volna a řekne zlato prosím uvař mi kávu jsem unavený že jeho drahá polovička půjde a uvaří mu ji a neřekne si zajdi máš svoje nohy já taky lítám kolem děcka.Beru že ta ženská je na vše sama ale to už záleží na každém partnerovi zvlášť jak se k tomu postaví a jestli ji pomůže vždyt je to i jeho dítě tak by to měla být samozřejmost.Teď mi připadá že píšete jak by Vám vaši mužíčci nepomáhali.