Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, chci pozadat o zkusenosti s touto firmou? Staveli jste s nimi, bylo vse v poradku, kvalita, terminy? Dekuji Tomas
Zdravím všechny, oživuji toto téma. Budem kupovat pozemek a líbí se nám přijatelná cena dřevěných domků této firmy. Máte zkušenosti? Moc děkuji ![]()
@Lucik555 píše:
Zdravím všechny, oživuji toto téma. Budem kupovat pozemek a líbí se nám přijatelná cena dřevěných domků této firmy. Máte zkušenosti? Moc děkuji
Dobrý den.
Opravdu slušná rodinná firma. Férový a velmi příjemný majitel/projektant pan Janovsky, jeho bratr stavbař a jeho přítelkyně, která pečlivě zajišťuje back Office + několik part předáků, kteří se specializují na tesařské a zednické práce. Odbornější záležitosti si firma najímá externě. Od srpna 2018 již bydlíme a můžu doporučit. Samozřejmě každá stavba se neobejde bez problémů. Obdivuji pana Janovského, že vše stíhá. Nikdy jsem ho nezažil, že by přenášel negativní náladu, i když má práce až nad hlavu. Určitě doporučuji udělat co nejvíce na „klíč“ přes něj, protože šetření korunek se pak může prodražit a bývá problém s koordinací práci firmou Taurushaus a Vámi doporučenými řemeslníky. Což se nám vymstilo a způsobilo nemalé stresové situace a dohady, které bych nerad zažil znova. Kdybyste potřebovali bližší informace, klidně se ozvěte na ***. Po dohodě je možné navštívit hotový náš dům, kde bydlíme v Ostravě (část Heřmanice). Přikládám foto… ![]()
Spokojený zákazník Lukáš Vintr
Edit admin – smazán osobní kontakt
Ano, mám zkušenost, postavili mi dům a jsem spokojený, když tak se ozvěte na **** nebo ****
edit adminom - osobné info - e-mail, tel. číslo
@perry81 dobrý den zajímá mě zda mate tepelné čerpadlo vzduch vzduch a jak to funguje v zimě, stačí to? Docela se této varianty bojím