Tchýně bohužel - máme se vystěhovat

Anonymní
10.11.13 14:52

Tchýně bohužel

Ahoj holky. Dneska se stala šílená věc. Nechci aby tady byli zbytečné komentáře, vážně jen názor co si o tom myslíte. Včera jsme byli v Praze s přítelem, naši malou holčičku hlídala od přítele sestra. Návrat bez chyby krásně jsme si užili den. Další den ráno jsem zjistila že nám papoušek (ŽAKO) Rozkousal od počítače kábl. Šla jsem za tchýni a říkám vy jste byla s papouškem u nás v pokoji a měla tam papouška a ona, že jo. Já na to on nám rozkloval kábl a není to nejlevnější. Ona mi na to řekla to je problém?! Já jo je, proč tam berete papouška když nám rozkloval už dvě flašky pro malou. Ona začala po mě ječet, co si o sobě myslím atd..A Další věta byla papoušek je tady víc doma než ty s malou. (Bydlíme u tcýni než si zpravíme domeček s přítelem). Já na to prosim? a začala po mě ječet a ať jdu do prdele. A že se máme vystěhovat. Tak se teďka balíme a bohužel půjdem pryč. Bohužel to myslela vážně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
10.11.13 14:55

A co chceš slyšet? Její dům, její papoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.11.13 14:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Dneska se stala šílená věc. Nechci aby tady byli zbytečné komentáře, vážně jen názor co si o tom myslíte. Včera jsme byli v Praze s přítelem, naši malou holčičku hlídala od přítele sestra. Návrat bez chyby krásně jsme si užili den. Další den ráno jsem zjistila že nám papoušek (ŽAKO) Rozkousal od počítače kábl. Šla jsem za tchýni a říkám vy jste byla s papouškem u nás v pokoji a měla tam papouška a ona, že jo. Já na to on nám rozkloval kábl a není to nejlevnější. Ona mi na to řekla to je problém?! Já jo je, proč tam berete papouška když nám rozkloval už dvě flašky pro malou. Ona začala po mě ječet, co si o sobě myslím atd..A Další věta byla papoušek je tady víc doma než ty s malou. (Bydlíme u tcýni než si zpravíme domeček s přítelem). Já na to prosim? a začala po mě ječet a ať jdu do prdele. A že se máme vystěhovat. Tak se teďka balíme a bohužel půjdem pryč. Bohužel to myslela vážně.

8o Pěkné :roll: A máte kam jít? A to jde s váma i tvůj chlap, doufám? A co on na to?

• Citovat
  • Upravit
brekbrek
10.11.13 14:58

A je jí jasné, že jsi s ní nadobro skončila?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@brekbrek píše:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
16186

…tak ať doufá, že se o ní na stará kolena papoušek postará :jazyk: s tímhle bych se rozloučila a práskla dveřmi :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.11.13 14:59

Co na to její syn, tvůj přítel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
10.11.13 14:59

Hele já tohle mám s tchýní taky. Bohužel bydlíme v jejím bytě a mám to na talíři už dva roky. Taky nás několikrát vyhodila a pak to vzala zpět.. taky když jsme k ní přijeli na chatu tak mi řekla několikrát, že se mám sbalit a vypadnout jen když jsem řekla svůj názor.

Bohužel poslední dobou je s ní manžel za jedno.. ona nám dala byt, musíme ji být vděční… musíme ji tu mýt na Vánoce.. je to moje nejbližší rodina a je z toho jediná.. to je to co mi tvrdí poslední měsíc tady manžel. :zed: :zed: A já musím zklapnout a prostě na štědrý den tady musí být s námi i když jsem si je chtěla užít poprvé ve 4 :zed: :zed:

Tím chci jen říct, že si to ta vaše snad rozmyslí a počká než se budete moct nastěhovat do hotového..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.11.13 15:01

@Silwinka87 No naštěstí máme kam jít a jde semnou aji přítel. Protože tchýně je velmi nepříjemný člověk. Co nedokáže nic pochválit. Nevzpoměla si za celých 8.měsíců co je malá na světě, že má vnučku. Vždycky mám naštěstí plán v záloze kdyby se něco stalo. Do porodnice za mnou dojele poslední den protože dřív nemohla skrz to že jí má rodit kočka. :/ :,( A můj přítel nic moc. Protože ho nebere ani jako syna, vyrůstal spíš u babičky své než u své matky, nikdy se k němu nechovala hezky. Bohužel je mu to strašně líto, že je taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Ja bych chtela znat verzi panimamy, jak to bylo s tim jecenim a posilanim do…

• Citovat
  • Upravit
12064

A to by jsi tam jako chtěla zůstat po tom co vás vyhodila? Co na to přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075

Na jednu stranu chápu, je to její dům a její papoušek, i pro mě jsou zvířata členy rodiny, ale nevidím důvod, proč si s papouškem není ve své části, pokud vám dovolila bydlet u ní. Přijde mi, že muselo už něco předcházet, jinak by tak asi nereagovala, kdyby jste měli lepší vztahy.
Na druhou stranu chápu, že ti je líto, že pro ni zvíře znamená víc než vnučka.
Pokud máte kam jít, je to asi nejlepší řešení, bydlení více generací nebývá dobrý nápad ;-)

Příspěvek upraven 10.11.13 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.11.13 15:02
@mishka123 píše:
Hele já tohle mám s tchýní taky. Bohužel bydlíme v jejím bytě a mám to na talíři už dva roky. Taky nás několikrát vyhodila a pak to vzala zpět.. taky když jsme k ní přijeli na chatu tak mi řekla několikrát, že se mám sbalit a vypadnout jen když jsem řekla svůj názor.

Bohužel poslední dobou je s ní manžel za jedno.. ona nám dala byt, musíme ji být vděční… musíme ji tu mýt na Vánoce.. je to moje nejbližší rodina a je z toho jediná.. to je to co mi tvrdí poslední měsíc tady manžel. :zed: :zed: A já musím zklapnout a prostě na štědrý den tady musí být s námi i když jsem si je chtěla užít poprvé ve 4 :zed: :zed:

Tím chci jen říct, že si to ta vaše snad rozmyslí a počká než se budete moct nastěhovat do hotového..

Jak tak můžete vůbec fungovat? Já si to vůbec nedokážu představit..Ty vždycky budeš až na druhém místě, na prvním bude vždycky maminka :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 15:03
@brekbrek píše:

Myslím že ji to je jasné až moc dobře.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
10.11.13 15:04
@sjuzenn píše:
@Silwinka87 No naštěstí máme kam jít a jde semnou aji přítel. Protože tchýně je velmi nepříjemný člověk. Co nedokáže nic pochválit. Nevzpoměla si za celých 8.měsíců co je malá na světě, že má vnučku. Vždycky mám naštěstí plán v záloze kdyby se něco stalo. Do porodnice za mnou dojele poslední den protože dřív nemohla skrz to že jí má rodit kočka. :/ :,( A můj přítel nic moc. Protože ho nebere ani jako syna, vyrůstal spíš u babičky své než u své matky, nikdy se k němu nechovala hezky. Bohužel je mu to strašně líto, že je taková.

Chápu, ale nic s tím neuděláš..Já už bych tam nebyla ani minutu :cert: A zvlášť pokud máte kam jít? A jak dlouho ještě bude trvat ta rekonstrukce?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová