Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87
ono to právě moc nefunguje poslední dobou.. ale nemám kam s mrňousema jít
..
@Anonymní píše:
Myslím že ji to je jasné až moc dobře.
Ona očividně o nikoho nestojí, má svého papouška a kočky ![]()
Když vás u sebe nechala bydlet, měla by respektovat vaše soukromí a netahat ptáka do míst, která vám vyhradila
Pokud je to tak, jak píšeš, poslala bych ji do tmy a odstěhovala se, více bych ji nekontaktovala ![]()
@tutinka Lepší vztahy? To nejde já jsem se s ní bavila vždycky normálně. Jen ona mě pomlouvala u svých kamarádek. Jednou za čas deme od tchýni k jejím rodičům na návštěvu a na oběd aby se podívali na malou jak roste a jsme vyžírky hned. Když jsem si povídala s její matkou tak mě ona sama řekla, že nechápe proč je taková. Jak se takhle může k lidem chovat. Mimochodem její rodiče bydlí 2km od jejího bydliště ve stejném městě a ona se tam staví jednou za půl roku. Pak její maminka brečínad ní doma, že se nemůže aspon stavit.
Tohle je dycky smutny, mela by fungovat nejaka dohoda. Ja bych taky zoufale nechtela, aby mi kolem deti litali nejaci ptaci, hovinka, roztoci… rozkousane vybaveni me ani nenapadlo. Tchyne je samozrejme v pravu, ale kdyz jste tam uchyleni, tak by preci mohla nejakou docasnou dohodu respektovat.
Skoda, ze ji trřebas nedojde, ze rozkousani kabelu muze papoucha trebas usmazit.
No tak tedka uz je po hadce, muzete si hledat ubytovnu…
@sjuzenn
držím palce. Pokud máte kam jít, tak není co řešit a sbalila bych se..
@Monika H. Nechtěla, ale chtěla bych mít s ní dobrý vztah. Aspoň skrz malou a přítela.
@mishka123 píše:
@Silwinka87
ono to právě moc nefunguje poslední dobou.. ale nemám kam s mrňousema jít..
Jenže toto je prostě hrozné..
My jsme bydleli rok u našich, když jsme rekonstruovali..Řeknu vám, že jsem se málem pozabíjeli a to nás naši nijak extra neprudili, prostě ponorka..Od té doby říkám, bydlení s rodiči ani náhodou..Prostě to nedělá dobrotu ![]()
A tvému chlapovi je jedno, jak se k tobě chová?
@Silwinka87 No v létě by jsme tam měli už bydlet když všechno půjde dobře
@Anonymní píše:
@Monika H. Nechtěla, ale chtěla bych mít s ní dobrý vztah. Aspoň skrz malou a přítela.
Jenže ona prostě nechce..
Já bych se jí prostě nevnucovala..Ať si trhne nohou..
@Silwinka87
ten se vždy naštve a odejde a nechá mě tam samotnou s ní.. a doma říká to jak jsem již psala.. že ona je vlastně jediná koho teď má.. z nejbližší rodiny
.
Já už jsem mu říkala, že bych šla nejradši do svého ![]()
@Anonymní píše:
No jo, ale když ona nechce, tak s tím asi nic neuděláš ![]()
@mishka123 píše:
@Silwinka87
ten se vždy naštve a odejde a nechá mě tam samotnou s ní.. a doma říká to jak jsem již psala.. že ona je vlastně jediná koho teď má.. z nejbližší rodiny![]()
.
Já už jsem mu říkala, že bych šla nejradši do svého
Určitě..Dokonce bych mu to dala jako podmínku..Takto dál fungovat nemůžete..Jeho nejbližší rodina jste především ty a děti a to si musí uvědomit..Je hezké, že má maminku rád, ale tohle je moc..
@Anonymní píše:
To je těžký, když o to tchýně nestojí, přeci se nebudeš vnucovat…
@brekbrek píše:
A je jí jasné, že jsi s ní nadobro skončila?
A proč? Pokud dospělí, svéprvání, zdraví a prácezpůsobilí jedinci žijí u rodičů, tak se holt musí počítat s tím, že to ku spokojenosti „mladých“ klapat nebude. Naopak mě udivuje, že na takový způsob života někdo přistoupí a pak se ještě cítí dotčen a učiní radikální rozhodnutí se s danou osobou nestýkat. Doporučuji trochu pokory. Ono to pro tchýni také neyblo jednoduché si od vás nechat narušovat soukromí. Vděčnosti se evidentně nedočká.