Tchýně bohužel - máme se vystěhovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
10.11.13 15:32

Já to nechápu, místo aby byla vděčná že tam u nich bydlíte a může vás sponzorovat tak má ještě kecy :roll:

Lepru na všechny tchyně :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9693
10.11.13 15:33

@Silwinka87
no já mám pocit, že ona do něj taky něco hustí… už jednou mi řekl, že mu něco říkala o mě.. ale to že ona ho posílá do pr. a nadává mu to nevidí bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 15:37

@K-Black No promiň, ale všechno jsme ji platili. Jídlo jsme taky měli vždycky svoje obědy jsme si vařili zvlášt. Vodu, elektriku atd všee zaplacené.

• Citovat
  • Upravit
Kies
10.11.13 15:41

Na jednu stranu má pravdu, na stranu druhou by měla respektovat nějaké ‚hranice‘, ale ať tak či tak, dům je její a nevím, zda Ti ten kabel za tohle stál

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
10.11.13 15:42
@Anonymní píše:
@K-Black No promiň, ale všechno jsme ji platili. Jídlo jsme taky měli vždycky svoje obědy jsme si vařili zvlášt. Vodu, elektriku atd všee zaplacené.

a třeba nájem? :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 15:45
@Anonymní píše:

a nájem? proč nejste v podnájmu na tu přechodnou dobu? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 15:46

@Timinka Byt je je jejich. A vše zaplané. ani korunu nedlužíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 15:47

@K-Black Vše má zaplacené. Ani korunu nedlužíme. A Bydleli jsme u ní protože nám to nabídla.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
10.11.13 15:48
@Anonymní píše:
@Timinka Byt je je jejich. A vše zaplané. ani korunu nedlužíme.

ale jestli platíte nájem za užívání místnosti? Nějakou poměrnou část za soukromí. protože jestli ne, jste tam z dobré vůle a pak nemáš co vyskakovat a máte držet pusu a krok. Uvědom si, že ona díky vám ztratila svoje soukromí, svůj klid, aby vám nějak pomohla :nevim: Pokud platíte nájem, pak ano, máte právo na soukromí.

Příspěvek upraven 10.11.13 v 15:50

• Citovat
  • Upravit
9693
10.11.13 15:49

@anonymní
máme to podobné.. ona tedy s náma nebydlí, jen bydlíme v jejím bytě.. platíme tady vše i jí nakupujeme jídlo k na chatu, aby měla co jíst :think:.
Prostě některým tchýním se člověk nikdy nezavděčí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.11.13 15:50

No já měla šílenou první tchýni a od té doby vím že nejlepší tchýně je 150 km daleko a 5 metrů hluboko :mrgreen: držím pěsti a pevné nervy :hug:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 15:53
@Anonymní píše:
@K-Black Vše má zaplacené. Ani korunu nedlužíme. A Bydleli jsme u ní protože nám to nabídla.

no a proč jste to přijali? pokud ti teda není 17 a nemáš ještě mladické růžové brýle tak snad víš že to funguje v minimálním procentu případů ne?
Když ono je to prostě výhodný no, rekonstruuju byt a přeci nebudu platit někde jinde nájem když u tchyně je to zadáčo ;) jak dlouho tam bydlíte?

• Citovat
  • Upravit
29
10219
10.11.13 15:55
@Anonymní píše:

to moc dobře znám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.11.13 15:55

A hlavně té diskuzi nějak nevěřím, jeden den se pohádám a druhý den se stěhuju, trošku divné :nevim: plno věcí, malé dítě atd.

• Citovat
  • Upravit
29
10219
10.11.13 15:57

@K-Black já četla, že se odehrálo vše dnes :think:.

Holka včera se vrátili z Prahy a dnes ráno našla rozkousaný kábl, řekla to tchyni a už se balí. :think:

Příspěvek upraven 10.11.13 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová