Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87
no já mám pocit, že ona do něj taky něco hustí… už jednou mi řekl, že mu něco říkala o mě.. ale to že ona ho posílá do pr. a nadává mu to nevidí bohužel
@K-Black No promiň, ale všechno jsme ji platili. Jídlo jsme taky měli vždycky svoje obědy jsme si vařili zvlášt. Vodu, elektriku atd všee zaplacené.
Na jednu stranu má pravdu, na stranu druhou by měla respektovat nějaké ‚hranice‘, ale ať tak či tak, dům je její a nevím, zda Ti ten kabel za tohle stál
@Anonymní píše:
@K-Black No promiň, ale všechno jsme ji platili. Jídlo jsme taky měli vždycky svoje obědy jsme si vařili zvlášt. Vodu, elektriku atd všee zaplacené.
a třeba nájem? ![]()
@Anonymní píše:
a nájem? proč nejste v podnájmu na tu přechodnou dobu? ![]()
@K-Black Vše má zaplacené. Ani korunu nedlužíme. A Bydleli jsme u ní protože nám to nabídla.
@Anonymní píše:
@Timinka Byt je je jejich. A vše zaplané. ani korunu nedlužíme.
ale jestli platíte nájem za užívání místnosti? Nějakou poměrnou část za soukromí. protože jestli ne, jste tam z dobré vůle a pak nemáš co vyskakovat a máte držet pusu a krok. Uvědom si, že ona díky vám ztratila svoje soukromí, svůj klid, aby vám nějak pomohla
Pokud platíte nájem, pak ano, máte právo na soukromí.
Příspěvek upraven 10.11.13 v 15:50
@anonymní
máme to podobné.. ona tedy s náma nebydlí, jen bydlíme v jejím bytě.. platíme tady vše i jí nakupujeme jídlo k na chatu, aby měla co jíst
.
Prostě některým tchýním se člověk nikdy nezavděčí… ![]()
No já měla šílenou první tchýni a od té doby vím že nejlepší tchýně je 150 km daleko a 5 metrů hluboko
držím pěsti a pevné nervy ![]()
@Anonymní píše:
@K-Black Vše má zaplacené. Ani korunu nedlužíme. A Bydleli jsme u ní protože nám to nabídla.
no a proč jste to přijali? pokud ti teda není 17 a nemáš ještě mladické růžové brýle tak snad víš že to funguje v minimálním procentu případů ne?
Když ono je to prostě výhodný no, rekonstruuju byt a přeci nebudu platit někde jinde nájem když u tchyně je to zadáčo
jak dlouho tam bydlíte?
@Anonymní píše:
to moc dobře znám
![]()
A hlavně té diskuzi nějak nevěřím, jeden den se pohádám a druhý den se stěhuju, trošku divné
plno věcí, malé dítě atd.
@K-Black já četla, že se odehrálo vše dnes
.
Holka včera se vrátili z Prahy a dnes ráno našla rozkousaný kábl, řekla to tchyni a už se balí. ![]()
Příspěvek upraven 10.11.13 v 16:00
Já to nechápu, místo aby byla vděčná že tam u nich bydlíte a může vás sponzorovat tak má ještě kecy
Lepru na všechny tchyně