Tchýně bohužel - máme se vystěhovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
10.11.13 16:00

Pokud tchýně mladým nabídla, že u ní múžou bydlet, tak nemá do jejich pokoje co lézt i když jí byt patří. Jedině v případě živelné pohromy a nebo kdyby ji mladí požádali. To snad pochopí každý slušný člověk. Neměla si je do bytu brát, když se neudrží a zvědavost je silnější než ona. Jsem taky tchýně, ale tohle bych nikdy neudělala, protože to se prostě nemá. To je jako otvírat cizí poštu :poblion: O způsobené škodě ani nemluvím, protože je snad samozřejmé, že se měla omluvit a škodu uhradit. Ona byla spíš naštvaná proto, že se to její šmejdění provalilo.

• Citovat
  • Upravit
29
10219
10.11.13 16:01

@Kobliha51 :potlesk: :palec:

asi správná tchyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.13 16:10

@29

Stačí jen nedělat nikomu to, co nesnesu sama. A aby mi někdo šmíroval v bytě a ještě způsobil škodu, tak to bych se pěkně nakrkla. A znáte to. Člověk si něco půjčí a jako na potvoru se to rozbije. Vlezu kam nemám a hned se něco stane. Těmto situacím se raději vyhýbám. Moje matka taky občas projevila snahu mi pomoct, vyměnila mi třeba ubrus na stole a já byla na mrtvici. Nechci, aby se mi někdo hrabal do věcí a taky nikomu nehrabu. Ale každá rodina žije jinak. Někde je třeba všechno všech. Těžko soudit. Ale všechno se dá v klidu domluvit a tady neznamená, že tchýně je starší a tak musí být všechno podle ní. Já si například dám ráda poradit. Nevidím na tom nic ponižujícího.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 16:12
@29 píše:
@K-Black já četla, že se odehrálo vše dnes :think:.

Holka včera se vrátili z Prahy a dnes ráno našla rozkousaný kábl, řekla to tchyni a už se balí. :think:

Příspěvek upraven 10.11.13 v 16:00

no tak to už je divný uplně :roll: díky za upozornění :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 16:14
@Kobliha51 píše:
Pokud tchýně mladým nabídla, že u ní múžou bydlet, tak nemá do jejich pokoje co lézt i když jí byt patří. Jedině v případě živelné pohromy a nebo kdyby ji mladí požádali. To snad pochopí každý slušný člověk. Neměla si je do bytu brát, když se neudrží a zvědavost je silnější než ona. Jsem taky tchýně, ale tohle bych nikdy neudělala, protože to se prostě nemá. To je jako otvírat cizí poštu :poblion: O způsobené škodě ani nemluvím, protože je snad samozřejmé, že se měla omluvit a škodu uhradit. Ona byla spíš naštvaná proto, že se to její šmejdění provalilo.

souhlasím. Ale tchyně se určitě nevybarvila během jednoho dne, vlezlá a drzá byla určitě odjakživa.

Já budu báječná tchyně, nikdy nedovolím aby u mě děti bydleli, no možná na měsíc dýl určitě ne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 16:18

@Kobliha51 Děkuju ti!!!Konečně někdo kdo má zdravý pohled na věc a slušné chování, asi se rozbrečim :lol: i kdyby to byl svatej dindi, soukromí se má ctít a stejně tak jako ho já ctím u druhých, tak očekávám, že ho oni budou ctít u mě a to myslím všeobecně, nejen u tchýní. A když někomu nabídnu bydlení, musím ctít i soukromí, pokud dostatečně finančně přispívá. Jenže tady v tom tchýně opět viděla jen to, že bude mít dvojici pod drobnohledem a bude jí mít kdo sloužit a bude mít koho buzerovat a komu dokazovat, že ona je paní! Joooo to je nemoc :lol:

• Citovat
  • Upravit
2689
10.11.13 16:24

Když někomu něco zničim, tak se aspon omluvim a je jedno jestli se to stane v mém nebo cizím bytě, kabel byl váš. Taky asi záleží, jak si jí to řekla ty s tim kabelem, jestli si na ní třeba taky nějak nevyjela, páč ta její reakce je dost vyhrocená. Já mam tchýni hodnou, ale do společného bydlení bych nikdy nešla, nedělá to dobrotu, to už asi ted víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.13 16:24
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Děkuju ti!!!Konečně někdo kdo má zdravý pohled na věc a slušné chování, asi se rozbrečim :lol: i kdyby to byl svatej dindi, soukromí se má ctít a stejně tak jako ho já ctím u druhých, tak očekávám, že ho oni budou ctít u mě a to myslím všeobecně, nejen u tchýní. A když někomu nabídnu bydlení, musím ctít i soukromí, pokud dostatečně finančně přispívá. Jenže tady v tom tchýně opět viděla jen to, že bude mít dvojici pod drobnohledem a bude jí mít kdo sloužit a bude mít koho buzerovat a komu dokazovat, že ona je paní! Joooo to je nemoc :lol:

Já se jí divím, že se jí chce nervovat. Asi nemá žádného jiného koníčka, než buzerovat mládež v baráku. Neměla by zapomínat, že byla taky mladá a taky nějak začínala. Život je krátký na to, abychom si znepříjemňovali život. Přeju pevné nervy a tchýně ať se probere.

• Citovat
  • Upravit
29
10219
10.11.13 16:34
@K-Black píše:
no tak to už je divný uplně :roll: díky za upozornění :lol:

rádo se stalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
10.11.13 16:36
A kde by měla na Vánoce být, když je to její byt? 8o
@mishka123 píše:
Hele já tohle mám s tchýní taky.Bohužel bydlíme v jejím bytě a mám to na talíři už dva roky. Taky nás několikrát vyhodila a pak to vzala zpět.. taky když jsme k ní přijeli na chatu tak mi řekla několikrát, že se mám sbalit a vypadnout jen když jsem řekla svůj názor.

Bohužel poslední dobou je s ní manžel za jedno.. ona nám dala byt, musíme ji být vděční… musíme ji tu mýt na Vánoce.. je to moje nejbližší rodina a je z toho jediná.. to je to co mi tvrdí poslední měsíc tady manžel. :zed: :zed: A já musím zklapnout a prostě na štědrý den tady musí být s námi i když jsem si je chtěla užít poprvé ve 4:zed:

Tím chci jen říct, že si to ta vaše snad rozmyslí a počká než se budete moct nastěhovat do hotového..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.11.13 16:38

Tchýnina reakce je samozřejmě hodně přehnaná a obecně má asi vychování řeznickýho psa, ale zas když u toho člověk nebyl, tak těžko posoudí. Co když tak hnusně vyjela, protože se jí dotkl tón, kterým ses jí ptala na vstup do vašeho pokoje? Nevím, jen spekuluju. V zásadě je v právu, je to její bydlení, ale je pravda, že ho nemá nabízet, když není schopná základních pravidel slušnosti. Ale třeba to nevěděla. Já nevím. Pravda je, že říct mi něco takového, tak taky zdrhám, já mám hypertrofovaný smysl pro hrdost :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
10.11.13 16:40
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zase jsi mě rozesmála v tak hnusném, deštivém dni.
@K-Black píše:
Já to nechápu, místo aby byla vděčná že tam u nich bydlíte a může vás sponzorovat tak má ještě kecy :roll:Lepru na všechny tchyně :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.11.13 16:42

A máte kam jit? A co na to chlap. Já naštěstí s tchýní nežiji. Ale pokud by tak bylo, tak tu asi nesedím u PC a jsem ve cvokárně. Jakmile neni po jejim, tak je zle. A já si nic líbit nenechám. Nikdy se na nic nezeptá a pak se strašně diví. A když se zeptá a něco nabídne, tak to pak stejně nikdy nedodrží. Před lidma hraje divadlo a pak skutek utek.

Ja Tě chápu- jenže s ní nic neudělaš- je to její dům a asi po Tobě půjde jelikož nikoho nemá. Pokud máte kam jít, tak rychle pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
10.11.13 16:45

No ja to pochopila tak, ze byt vlastni ona, ale nebydli tam a dala ho k dispozici synovi s rodinou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
10.11.13 16:45

@verulenka
tak dobře, ale platíme ho my… a abych poslouchala jako vždy za celých 7 let co žiju s manželem tehdy s přítelem, že dělám špatně to a tamto a ostatním to nevadí.. a pohádat se s ní.. protože jsem zvyklá do štědrovečerní polívky dávat smaženou housku nebo rohlík místo smaženého chleba :nevim: :nevim:
A zahušťovat jinak.. :nevim: :nevim: tak nevím, ale tohle si myslím k Vánocům nepatří…
a poslouchat, že se musela trmácet vlakem k nám :nevim: :nevim: když manžel auto nemá a já taky ne.. a vždy pro ní dojel můj táta o kterém teď tvrdí, že pokud s námi bude jako minulý rok (kdy byl po rozvodu s mojí mamkou) tak tu s mým fotrem nebude :! tak si myslím, že mám právo něco říct :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová