Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky svou tchyni nemusim, ale ona je dost vzacny extrem a uznava to i manzel. Co provadi?
Příspěvek upraven 14.08.21 v 15:14
@topazio píše:
Poslední dny se tu roztrhl pytel s tchyněmi.
Je tu taky tchýně, co si stěžuje na snachu? ![]()
@cecetka Je to taková „objímačka stromů“. Je vegetariánka, neboť si myslí že jíst maso, je jako kdybychom ty ubohé zvířata vlastnoručně zabíjeli. Dává peníze bezdomovcům a říká dětem, ať je i přes hloupé řecí které nejspíš šlyší od dospělých, nemají soudit, neboť nikdy neví jestli neskončí někdy na jejich místě. Ve velkém bojuje za práva lgbt komunity, říká dětem že jednou bude konečně i pro ostatní normální, že se budou moc lesby a gayové brát a vychovat děti, stejně jako heterosexuální rodiče. Taky jí hrozně zajímá planeta, je velká fanynka té Grety… příjmení neznám. Pak bojuje i za práva černých obyvatel a za práva feťáků. Já jí nechci její povahu a názory brát, některé věci co dělá jsou i hezké to nepopírám. Jen nechci aby to neustále cpala naším dětem a brala je sebou při svých akcích.
@Anonymní píše:
@cecetka Je to taková „objímačka stromů“. Je vegetariánka, neboť si myslí že jíst maso, je jako kdybychom ty ubohé zvířata vlastnoručně zabíjeli. Dává peníze bezdomovcům a říká dětem, ať je i přes hloupé řecí které nejspíš šlyší od dospělých, nemají soudit, neboť nikdy neví jestli neskončí někdy na jejich místě. Ve velkém bojuje za práva lgbt komunity, říká dětem že jednou bude konečně i pro ostatní normální, že se budou moc lesby a gayové brát a vychovat děti, stejně jako heterosexuální rodiče. Taky jí hrozně zajímá planeta, je velká fanynka té Grety… příjmení neznám. Pak bojuje i za práva černých obyvatel a za práva feťáků. Já jí nechci její povahu a názory brát, některé věci co dělá jsou i hezké to nepopírám. Jen nechci aby to neustále cpala naším dětem a brala je sebou při svých akcích.
Takhle to zni docela cool. Nepatrila za mlada k hippies? ![]()
@Anonymní píše:
Hele nevím na jaké je bere akce, ale zas nedělá nic úplně špatného. Že podporuje nějaké menšiny je její věc, nikomu tím neubližuje. Já třeba něco odsuzuji, něco mi nevadí, ale když to někdo chce podporovat, tak jeho věc. Na vegetariánství nic špatného není, svoje peníze si může rozdat komu chce, lesby a gayové už teď občas vychovavaji děti a často jsou lepší rodiče, než nějaký hetero pár, co je má jen kvůli dávkám. Na šetření planety taky není nic špatného. Zas lepší taková ženská, než sebestředná ignorantka rozhazující odpadky po přírodě.
@Anonymní píše:
@Helca83 Řekla bych že pořád patří
Takovou bych brala. Neudelame vymenu? ![]()
@topazio píše:
Všimla jsem si více slov. Mnoho uživatelek neví, jaký je rozdíl mezi slovy hold a holt. Píší slovo hold. Nebo spolují slova se mnou. Píší semnou dohromady.
A nebo: „My / mi se nelíbí, že to dělá tak“. To je pro mě bomba do oka.
@Anonymní píše:
Ufffff… to bych nedala ![]()
@Zeoli To je myslim jakesi moravske nareci, stejne tak jako pouzivani slova “skrz” namisto “z toho a toho duvodu/proto, ze”.
No nejak jak jsem z popisu nepochopila, v čem že jako je ta tychyne tak desná a jaký (negativní) dopad mají její aktivity a názory na děti. Btw, kolik je tem dětem?
@cecetka Tak to je super