Tchýně k pohledání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
14.8.21 16:06
@Anonymní píše:
@cecetka Je to taková „objímačka stromů“. Je vegetariánka, neboť si myslí že jíst maso, je jako kdybychom ty ubohé zvířata vlastnoručně zabíjeli. Dává peníze bezdomovcům a říká dětem, ať je i přes hloupé řecí které nejspíš šlyší od dospělých, nemají soudit, neboť nikdy neví jestli neskončí někdy na jejich místě. Ve velkém bojuje za práva lgbt komunity, říká dětem že jednou bude konečně i pro ostatní normální, že se budou moc lesby a gayové brát a vychovat děti, stejně jako heterosexuální rodiče. Taky jí hrozně zajímá planeta, je velká fanynka té Grety… příjmení neznám. Pak bojuje i za práva černých obyvatel a za práva feťáků. Já jí nechci její povahu a názory brát, některé věci co dělá jsou i hezké to nepopírám. Jen nechci aby to neustále cpala naším dětem a brala je sebou při svých akcích.

Já ti ji z fleku vyměním za tu mou. Ta mi při každé návštěvě neopomene vysvětlit, že děti musím řezat a pokud se budou vztekat, tak je MUSÍM polejvat studenou vodou, jinak mě budou v pubertě mlátit. Lgbt patří do šatlavy a spostu dalších perel…vy dvě si budete rozumět… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.21 16:15

Radsi anonymne.
Moje tchyne je uz takova vicemene ve starecke demenci, ale nikdy to vlastne nebylo nic extra. Deti nehlidala a kdyz uz omylem jo, tak pak k ni ani nechtely. Kolikrat ze srandy jim rikame, ze pujdou za odmenu k babicce a to uz jsou pubertaci :mrgreen: to jsou pak vyrazy v jejich oblicejich :mrgreen: Darky nikomu nekupuje, moc se nezajima a ani presto na ni neda muz dopustit. Ja to tak nejak respektuju, dvakrat do roka kdyz ji premluvi aby prisla, tak to tady nejak preziju, jinak je vicemene asi neskodna.

• Citovat
  • Upravit
27923
14.8.21 16:47
@Anonymní píše:
@cecetka Je to taková „objímačka stromů“. Je vegetariánka, neboť si myslí že jíst maso, je jako kdybychom ty ubohé zvířata vlastnoručně zabíjeli. Dává peníze bezdomovcům a říká dětem, ať je i přes hloupé řecí které nejspíš šlyší od dospělých, nemají soudit, neboť nikdy neví jestli neskončí někdy na jejich místě. Ve velkém bojuje za práva lgbt komunity, říká dětem že jednou bude konečně i pro ostatní normální, že se budou moc lesby a gayové brát a vychovat děti, stejně jako heterosexuální rodiče. Taky jí hrozně zajímá planeta, je velká fanynka té Grety… příjmení neznám. Pak bojuje i za práva černých obyvatel a za práva feťáků. Já jí nechci její povahu a názory brát, některé věci co dělá jsou i hezké to nepopírám. Jen nechci aby to neustále cpala naším dětem a brala je sebou při svých akcích.

A čo konkrétne je na tom to zlé? Jediné čo by mi prekážalo keby odrádzala dieťa od mäsa, malý ho nechce jesť a som rada keď ho občas zoberie na milosť, ešte keby i to zrušila by ma naštvalo. By som ti poslala moju, ja som si musela i spálňu zamykať, hrabala sa mi i v posteli či mám čistú plachtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
14.8.21 16:50

Ať žije ekologie

Greta je v pohodě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
14.8.21 16:57
@Anonymní píše:

chci tvojí tchýni jako když jíš maso tak ano zvíře se musí zabít a představ si že si ho někdo i zabije sám, a že učí děti nesoudit ostatní že nikdy neví jak dopadnou je jen správně protože ani ty nevíš jak dopadneš, no lgbt komunita mi nevadí jsou v pohodě neubližují myslím že spíš máš ty divné názory a možná se spíš bojíš jiných lidí a názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 17:04

@ekira5 Moje mi zas lezla ve spinavych hadrech do postele k novorozenci po navratu z porodnice a byvala by nechala novorozene olizat i od svych coklu :cert: Ach ty tchyne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.21 17:12

Porad lepsi toto nez politicke nazory, to je pro me jak hadr na byka a nenadelam taky nic, snad ma syn dobry zaklad od nas z domova, protoze co u babicky a prababicky vyslechne, no…za me lgbt, bezdomovci atd neni nic, co by mi vadilo. Pokud nebere deti s sebou nekam, kde fetakum dobrovolne meni strikacky nebo tak, nic na tom nevidim, to vegetarianstvi, pokud by deti neprotestovaly, bych v omezene mire neresila, pokud vam to fakt necpe u kazdeho sousta, ze zabijite zvirata. Ale kazdy ma sve nazory, chapu, ze Te to muze vytacet. Jiny treba nechape muj problem, ze u tchanovcu frci KSCM a u prababicky zase Babis, coz nam vadi, ale jinemu treba ne :nevim: pokud ji maji tve deti rada, neresila bych to, neuci je vlastne nic spatneho a na dnesni dobu je to pokrokova babicka :mrgreen: anonym, protoze sem chodi rodina a s politickymi nazory uz se pred nimi pro klid v rodine nesirim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.21 18:08

Zakladatelko, musím říci, že jsou to na babičku trochu nestandardní názory, ale nepřijdou mě až ta tragické, k ublížení. Co by mě vadilo více, je bráni děti na demonstrace a podobně akce a k fetakum a i k bezdomovcům. To bych se zkusila s babičkou domluvit.

Jinak moje tchyně pravidelně od malička dětem leje do hlavy, že máma neumí zehlit, ke každému obleceni či rucnikum apodobnym věcem, co dostanou děti od babičky, mi po dětech posila sáhodlouhy dopis jak prát a jak sušit. Jen jednou se příjezd děti sešel s mou únavou či nemoci, že jsem nebyla v psychické kondici, a bouchla jsem (vzkaz byl výjimečně poslán po dceři slovně). Papíry ani nečtu a rovnou vyhazuji. Toto mi přijde daleko horší - toto už beru jako pomlouvani matky a snažení se vysvětlit dětem, že matka je k ničemu. Bohuzel každá máme jiný přístup k životu, jiné nazory a tchyně je malinko vice manipulativni a je rada, když se ji všichni podrizuji. Jakmile ne či mají jiný názor, uráží se.

• Citovat
  • Upravit
5379
14.8.21 18:33
@topazio píše:
Píše se tchyně. :mrgreen:

Každému jeho chytrý přístroj může navodit jiné psani. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
14.8.21 18:34

Vidíte, psla jsem nahodit a hodil mi tam navodit. Chjo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.8.21 19:43
@mojmira píše:
na Moravě se nepoužívá :mrgreen:

Psala Helca83, že si myslí, že používá ;)
Já si to teda nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
14.8.21 21:08
@Sadman píše:
Jak se jmenuje dcera?

Stela :)

• Citovat
  • Upravit
5006
14.8.21 22:19

@Zeoli Moji kolegove to pouzivaji, porad, ale treba je to jen lokalni v hodne malem rozsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
15.8.21 12:25
@topazio píše:
Poslední dny se tu roztrhl pytel s tchyněmi. :zed:

Zajímalo by mne, jestli chlapi mají taky takový problém s tchynemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
15.8.21 12:32

@Venetia Nemyslím, chlapi řeší světové problémy, ne kraviny typu tchyně kupuje plastové hračky a my chceme dřevěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová