Tchýně od psích výkalů

Anonymní
2.1.24 22:03

Tchýně od psích výkalů.

Ahoj, přejdu rovnou k věci. Tchýně má pejska, byl na operaci análních kanálků a nefunguje mu svěrač. Prostě, když zaštěká, tak rovnou… Je to domácí pejsek, občas mu nasadí plínu. Na Vánoce se na nás a vnoučata vyprdla, musela být s pejskem. Teď jsem ji potkala v obchodě. Vypadala normálně, ale ten puch, asi jako byste si sedli vedle popelnice na psí exkrementy. Dala se do řeči a ona s tím psem spí v posteli a smála se tomu, že jsou s partnerem pokakaní, protože pes neudrží stolici. Nemá čich, takže jí to nevadí. Mám ráda zvířata, ale tohle mi příjde jako nechuťárna. Manžel se tomu směje, to jsem jediná divná? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76812
2.1.24 22:06
@Anonymní píše:
Ahoj, přejdu rovnou k věci. Tchýně má pejska, byl na operaci análních kanálků a nefunguje mu svěrač. Prostě, když zaštěká, tak rovnou… Je to domácí pejsek, občas mu nasadí plínu. Na Vánoce se na nás a vnoučata vyprdla, musela být s pejskem. Teď jsem ji potkala v obchodě. Vypadala normálně, ale ten puch, asi jako byste si sedli vedle popelnice na psí exkrementy. Dala se do řeči a ona s tím psem spí v posteli a smála se tomu, že jsou s partnerem pokakaní, protože pes neudrží stolici. Nemá čich, takže jí to nevadí. Mám ráda zvířata, ale tohle mi příjde jako nechuťárna. Manžel se tomu směje, to jsem jediná divná? :oops:

a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 22:16

@stinga Nevím, stydím se za ní, nevím proč. Už dříve měli doma nepořádek, ale psí výkaly? O děti se nebojím, o ty stejně není zájem, ale spát se zvířetem, co má otevřenou ránu a průjem v posteli, prostě je to pro mě nepochopitelné. :oops:

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
2.1.24 22:17

Jo, jsi. :lol:

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
2.1.24 22:18
@Anonymní píše:
@stinga Nevím, stydím se za ní, nevím proč. Už dříve měli doma nepořádek, ale psí výkaly? O děti se nebojím, o ty stejně není zájem, ale spát se zvířetem, co má otevřenou ránu a průjem v posteli, prostě je to pro mě nepochopitelné. :oops:

Asi je to clen rodiny. Matky taky spi s detma, neumi na zachod. A je to jeji zivot. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
158
2.1.24 22:23

Nooo asi bych řekla manželovi, ať si s ní jako syn promluví. Chapu, ze je to pro ni člen rodiny, ale nemuzou byt od výkalů.. Nevím jaký vztah s ní máš ty, tak bych to radši nenechala na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
2.1.24 22:27

Překvapuje mě, že si někdo neuvědomuje zdravotní závadnost. A to nejsem cimprlina s vydesinfikovanym bytem. Ale tohle je prostě riziko i pro lidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76812
2.1.24 22:28
@olivovyolej píše:
Asi je to clen rodiny. Matky taky spi s detma, neumi na zachod. A je to jeji zivot. :nevim:

ale děti mají pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76812
2.1.24 22:30
@Anonymní píše:
@stinga Nevím, stydím se za ní, nevím proč. Už dříve měli doma nepořádek, ale psí výkaly? O děti se nebojím, o ty stejně není zájem, ale spát se zvířetem, co má otevřenou ránu a průjem v posteli, prostě je to pro mě nepochopitelné. :oops:

jako mně to znělo jako troll, :nevim: ale snad nejsi, samozřejmě, že je to hrozné a nepochopitelné, nemá už demenci? že jí to nevadí?
a jejímu příteli to nevadí také a tvůj manžel se tomu směje?
nezlob se, ale musíš být troll

Příspěvek upraven 02.01.24 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 22:30

@olivovyolej Jistě, taky spíme s dětma, ale přeci, pokud se stane nehoda, tak se jdeme umýt a převléct a to samé platí i o posteli. Tam se to prostě neřeší. Nenápadně jsem se ptala, že teď musí pořád prát, tak nepere, jdou si do toho znovu lehnout. Není to má věc, vím. Vždycky jsem tu jednu návštěvu za měsíc, kdy si dá kávu a cigaretu přežila, ale teď se mi příčí, aby takto šla k dětem.

• Citovat
  • Upravit
76812
2.1.24 22:32
@Anonymní píše:
@olivovyolej Jistě, taky spíme s dětma, ale přeci, pokud se stane nehoda, tak se jdeme umýt a převléct a to samé platí i o posteli. Tam se to prostě neřeší. Nenápadně jsem se ptala, že teď musí pořád prát, tak nepere, jdou si do toho znovu lehnout. Není to má věc, vím. Vždycky jsem tu jednu návštěvu za měsíc, kdy si dá kávu a cigaretu přežila, ale teď se mi příčí, aby takto šla k dětem.

a proč se tomu tvůj manžel směje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
2.1.24 22:32
@Anonymní píše:

Okok, tak to pak jo, kdyz ani nepere. To uz zni jako porucha. At to vyresi syn. Proc nedavaj pleny? Ty by to udrzeli v pohode. Nemaji financni nouzi?

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
2.1.24 22:34

A k detem bych ji s exkrementy taky nepustila. To uz je pak zas zasah do meho zivota, nejen jejich zivot. :nevim: Ale kdyz si bude chtit doka uhnit, stejne moc nenadelas. Nekdy to resi socialka, zalezi, jak velky je rozsah a jestli uz zacina nejaka porucha.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.24 22:37

@stinga Nejsem troll, bohužel. Její přítel nemá rád děti, takže k nim „naštěstí“ nemusíme, chápu i lásku k tomu zvířeti, ale i pro ostatní v obchodě to muselo být velmi nepříjemné. Manžel s ní nikdy neuměl mluvit, většinou se tchýně urazí.

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
2.1.24 22:42
@Anonymní píše:
@stinga Nejsem troll, bohužel. Její přítel nemá rád děti, takže k nim „naštěstí“ nemusíme, chápu i lásku k tomu zvířeti, ale i pro ostatní v obchodě to muselo být velmi nepříjemné. Manžel s ní nikdy neuměl mluvit, většinou se tchýně urazí.

Tak to stejne neni jak vyresit bych rekla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová