Tchýně u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1952
21.11.13 15:40

Já mám s tchýní ten nejlepší vztah…je mi oporou, když jsem byla na odběru plodové vody, manžel nemohl, musel být v práci, tak tam byla semnou, ale k porodu bych ji nechtěla, ale je to každého volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.11.13 15:44

Pokud máte skvělý vztah a chceš jí tam, proč ne? Klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.11.13 15:54

Proc anonymne?…co bychom za to my, ktere nemame dobre vztahy daly?…delej, jak myslis a citis bude to tvoje chvile a tvuj porod :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
21.11.13 16:01

Tchýně u porodu 8o nevím, je to každého věc, ale je to hodně intimní a já rozhodně teda jedině manžela, max. kdyby nemohl mojí maminku, ale tchýni určitě ne, kdyby byla třeba zlatá.

• Citovat
  • Upravit
726
21.11.13 16:04
@Anonymní píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat na váš názor.. chtěla bych k porodu přítele i jeho maminku. Mám k ní velmi pěkný citový vztah a myslím si, že by mě podpořila víc, než přítel. Máte s tím některá zkušenosti?

no to snad není ani možný - konečně někdo, kdo má s tchýní dobrý vztah :potlesk:

no já bych k porodu nešla nikdy nikomu - bohužel u toho mého jsem být musela :mrgreen:
pro mě je porod utrpení, se spoustou krve a bolesti a kdybych musela jít ještě někdy rodit, tak tam nechci nikoho ani manžela :(

pokud jí tam chceš mít a bude pro tebe psychickou oporou, tak proč ne…

některý ženský mají s tchýní lepší vztah než-li s vlastní mámou, takže mě tvůj nápad vůbec nepřekvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
21.11.13 16:14

Já jsem měla tchýni u porodu :mrgreen: Nebylo to úplně plánované, doprovázela mě do porodnice a potom už i zůstala :lol: Je zdravotní sestra, ne tedy porodní, ale pracuje ve stejné nemocnici, takže to bylo i gratis ;) Přítel je srab, nechtěl jít :cert: Aby z toho prý neměl trauma v budoucím sexuálním životě… :roll:
Bylo to fajn jí tam mít, respektive někoho blízkého, kdo to s vámi prožívá a sdílí tu radost z narození nového člena rodiny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.11.13 16:15

Koukala jsem na tu RS 16tileté maminky z USA a tam bylo u porodu třeba 5-6 lidí a nevadilo to. Já bych tam sice nechtěla vůbec nikoho, ale pokud to někomu nevadí, tak je to pěkné. I ty rodičky byly spokojené i všichni ti lidé okolo. Nekoukali jí přímo do rozkroku, byla trochu zaplentovaná a byli všichni šťastní, že u té chvíle mohli být. Je to určitě intimní, ale pokud má rodička kolem sebe své blízké, nemusí to být vůbec špatné. Myslím, že i otec se tak cítí lépe, že to není všechno na něm.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.13 16:29

Děkuji všem za názory.. Mám s jeho maminkou lepší vztah, než s mojí mamkou, proto bych jí tam chtěla.. I jako zkušenější osobu. Dlouho jsem nad tím přemýšlela a fakt bych jí tam chtěla..:-)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
21.11.13 16:35
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory.. Mám s jeho maminkou lepší vztah, než s mojí mamkou, proto bych jí tam chtěla.. I jako zkušenější osobu. Dlouho jsem nad tím přemýšlela a fakt bych jí tam chtěla..:-)

Na to pozor, to jsem měla dlouhou dobu taky a teď bych si za to nafackovala.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
21.11.13 16:36

Osobně si myslím že na tom není nic špatného naopak je fajn že máš s tchýní takový super vztah. hodně štěstí ti přeji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46867
21.11.13 16:55
@Anonymní píše:

Tak si ji tam vem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.11.13 18:16
Podívej, pokud jí tam chceš, vezmi si ji tam s sebou, zjisti jen, jestli v té porodnici dovolí dva lidi, a směle do toho, pokud jí tam chceš, vezmi si ji tam, bez ohledu na to, co si o tom myslí ostatní.
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
21.11.13 19:23

Moje kamarádka měla u porodu tchýni :mrgreen: No hrůza běs.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
322
21.11.13 20:02

Vždyť je jedno, kdo to je, hlavní je, že tě podpoří. A jestli k ní máš tak dobrý vztah, tak proč ne. Já bych u porodu nechtěla ani mamču. A přítele jsem ve finále poslala pryč. Než u porodu, tak jsem pak ocenila pomoc doma po porodu. To pro mě bylo daleko horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí