Těhotenska cukrovka 5,8

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
4.10.23 20:24

@Elina3 Ahoj :) ja jsem mela v case ogtt 2× po sobe 5,2 a taky mi stacila s prehledem az do konce jen dieta. Treba to u tebe bude taky tak a nebo treba i ten druhy odber dopadne lip. :) Co se tyce glukometru a prouzku, velmi zalezi na konkretnim doktorovi/doktorce. Nekteri glukometry jen pujcuji, ja jsem si ho mohla nechat (stejne to plati pojistovna :D ). Na prouzky ma tehotna narok, taky proplacene pojistovnou. Co jsem ale cetla, doktori s tim casto maji nejaky problem a predepisuji jich malo, nechapu. Nastesti moje doktorka nemela problem mi jich dat hromadu a jeste ze tak, na zacatku trvalo nez jsem se naucila se bodnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
4.10.23 20:32

@Karee Super, děkuji za info. Snažím se s tím srovnat a moc mi to zatím nejde… :zed: tak zjišťuji info…
Přeci jen držet dietu po oGTT cca 12-15tydnů by bylo příjemnější, než 32 týdnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
4.10.23 22:59
@Elina3 píše:
@kavenka Super, děkuji za reakci. A jak je to s glukometrem? Nějaký dostanu/půjčí mi? A dokoupím jen proužky, nebo jak? :andel:

Já vždycky dostala domů k zapůjčení a doktorka vystaví recept na proužky a jehličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí