Tehotenske cviceni DEVITKA v Brne

3287
20.11.08 11:17

Tehotenske cviceni DEVITKA v Brne

Ahoj holky,

nikde jsem nesehnala zadne reference o Devitce v Brne........Rada bych navstevovala kurz predporodni pripravy 14lekci-cviceni+teorie.........
Taky by me zajimalo jestli toto proplaci zdravotni pojistovna......nebo priplaci cast.........

Diky!!!!!

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2393
20.11.08 11:27

ahoj,
my tam chodili na masaze a cviceni mimina - masaze vyborny, cviceni podle toho, kdo vedl hodinu…

proplaceni - cnzp prispiva 500,– , nevim, jak ostatni

pohodovy zbytek tehotenstvi a krasneho zdraveho kluka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.11.08 11:35

Ahoj, ja tam chodila a byla jsem dost spokojena. Je to 1× tydne vzdy hodina teorie a predtim nebo potom cviceni s balonama, cviceni cca pro 6 lidi, teorie pak pro cca 12 (pocet odhaduju, my cvicili nakonec jen tri, jak se zenskym chtelo). Cviceni mi vyhovovalo, pekne jsem se protahla. Co jsem se dovedela na kurzu jsem pak pouzila v porodnici, protoze tam byl pristup personalu jaky byl, kdo mel problem s kojenim nebo s necim jinym, mel holt smulu, nikdo nebyl ochotny poradit. Tak jsem mela aspon nejaky zaklad. Soucasti kurzu je jedna partnerska hodina, kdy jsme byli i na Obilnaku (majitelka agentury tam pracuje, proto se nechodi jinam). Manzel byl spokojeny, „prednaska“ byla urcena pro chlapy, my zensky jsme to uz predtim slysely.
Ted chodim na pokracovaci kurz - pro deti od cca 2-3 mesicu a je to fajn. Zenske co tam pracuji poradi se vsim, na co jsme se kdy ptaly, a ze toho bylo :-D
Kdybys mela nejaky dalsi dotaz, ozvi se, pokusim se poradit presneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.11.08 11:37

K te pojistovne - me proplatila 1000 Kc, coz je maximum u VZP za letosni rok, ostatni pojistovny to maji asi jinak. Cely kurz ti asi nikco neproplati, ale dobra aspon cast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.11.08 12:06

Moc dekuju za odpovedi!!!!!!!!

Mam zpmv, tak tam zajdu a zjistim jakou castkou prispivaji.
Ono neni to sice moc, ale i tak je to fajn......

Kurz zacina pristi tyden a po telefonu jsou tam moc sympaticti…
To je dobre, ze se chodi na Obilnak, od zacatku jsem zaregistrovana tam, a veskere ukony spojene s tehotenstvim mi delali na Obi.Moc hodni doktori, sestricky.........

Byla bych rada, kdyz bude misto a budu rodit tam........ :D

Jeste jednou diky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.11.08 22:25

V Brně se taky musí registrovat do porodnice? Nebo jsi měla problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.11.08 09:00

Dochazeli jsme tam do CAR-reprodukcniho centra..........IVF.A pred 14 dny mi tam delali i amnicentezu........
Jinak zaregistrovana tam nejsem..........myslim, ze se ani nemusi...... :wink: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
21.11.08 10:19

Registrovat se nemusi (co mi tak porodni asistentky rikaly, porod je akutni stav a v takovem pripade musi byt zenska ze zakona prijata i bez registrace, coz pry v Praze porusuji nutnosti se nekde registrovat), je spis obcas problem nekde vubec porodit, pokud dochazis pred porodem na monitor nekam, neni jiste ze tam i porodis, protoze muze byt v plno, kdyz prijedes k porodu. Kolik se dnes rodi deti asi kazdy vi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
21.11.08 19:16

No právě v té Praze mi to přijde fakt uhozené a cca uprostřed těhu jsem si to zjišťovala v Brně - nemuselo se registrovat. Tak jsem se jen lekla, zda se to nezměnilo a něco jsem neprošvihla. Tak díky za info.
Jinak doufám, že zase nebudu přenášet, protože monitor máme u mojí dr. až do 40tt, tak pokud bych porodila do termínu, vůbec bych do porodnice nedocházela. Tož uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
22.11.08 16:10

Já jsem chodila do devítky a byla jsem MAXIMÁLNĚ spokojená. Lektorky jsou úžasné a odnesla jsem si informací o kterých se holkám z jiných kurzů ani nezdálo. Můžu jen doporučit, už se těším až budeme chodit na cvičení s Tatianou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí