Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jaké jste si koupili těhotenské kalhotky do porodnice a jaké s nimi máte zkušenosti? Váhám mezi jednorázovými a plátěnými (síťovanými a obyčejnými). Nejprve mě napadly ty obyčejné, ale kde to budu v porodnici sušit a skladovat? Našla jsem v drogerii Canpol babies, ale vůbec nevím, jestli mám koupit vyvýšené nebo nízké a jakou velikost, na balení sice píšou míry v cm, ale nevím, kde to mám měřit.
mám dvoje, 5 ks. jednorázovek, 5 ks síťovek. Síťovky jsou lepší, líp drží, přizpůsobí se tělu, jednorázovky jsou pevné, ale zase se mi osvědčily 1 den po porodu, kdy se krvácí hodně- tedy aspoň u mne je i menstruace strašně silná, takže bylo ideální, že se daly vyhodit, jinak by mi 5 síťovek i po vyprání bohužel nestačilo. Ty snížené a vyvýšené jsem neviděla, jen těhotenské, ty po porodu bych asi nebrala, poporodní neznám ![]()
Určitě si nekupuj od Chicca, ty jsou strašný. Zkusila jsem si je pro jistotu doma a byl to děs. Já si koupila tyhle http://www.medimatcb.cz/…e/7b/993.jpg?… .
Na první pohled to je děs
, ale drží a jsou příjemný. V lékárně se dají koupit kolem 25 Kč/ks. Jsou od Hartmann Rico a jmenují se MoliPants.
Taky jsem měla síťované
a využila je i chvíli doma, aby šití větralo.
Koupila jsem si v lékárně sítované.Ty papírové mi kamarádka ukazovala a nedoporučovala.Sítované lehce přepereš a rychle oschnou.Také mám v plánu je nějaký čas nosit i doma aby sem se lépe hojila. ![]()
Ahoj, hlasujju pro síťované
Pěkně drží a větrají ![]()
Kupovala jsem tyto:
http://www.lekarna.cz/shop.php?…
Jinak ty, o kterých píšeš, jsou klasické bavlněné těhotenské kalhotky, ty bych do porodnice nebrala ![]()
Příspěvek upraven 23.01.11 v 13:08
Taky doporučuju síťované, já je nosila doma skoro celé šestinedělí - přišlo mi, že vložku drží výrazně lépe než klasické kalhotky.
Taky doporučuji síťované, perfektně větrají, dají se přeprat a rychle uschnou. Navíc se přizpůsobí postavě, nikde nic neškrtí, neřeže
Navíc my šly císařem a fakt se osvědčily, netlačily na jizvu.
Příspěvek upraven 23.01.11 v 13:09
Za mě taky jednoznačně síťované, měla jsem 3 ks, stačí přeprat v umyvadle,hodit na radiátor a za chvlku jsou suché ![]()