Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Za čtyři týdny mám termín porodu. Tak se mi už moc nevyplatí investovat do nového těhu oblečení na léto. Potřebovala bych jedny letní šaty nebo jednu letní těhu sukni z druhé ruky. Velikost 38-40. Nevíte o nějakém dobrém internetovém bazaru?(to, co jsem našla, byla docela hrůza). Díky.
ja si koupila na mimibazaru dvoje saty za par penez a na aukru letni kalhoty za korunu
ale chce to prohlizet a sledovat ![]()
Já mám doma letní sukni vel.40 bílá. je nová z outletu, já jí nenosila, protože mi byla veliká. Můžu ti jí vyfotit. Pak mám ještě dvě těhu tuniky, bavlněný, moc ráda jsem je nosila, myslím, že to je vel.38.
Markéta
já mám taky jednu sukni tak tu 40, ale teď je teda v bazaru ve městě a zpátky ji budu mít příští týden, pokud se neprodala
A pak mám jedny šaty riflové, ty nemám zatím vyfocené, páč jsem na ně zapomněla, teď jsem byla těhu přes zimu.
holky nikdy jsem si nic neobjednávala a ted mám vyhlídlí šaty, ale nevím jestli mě budou, paní píše tyto rozměry
MÍRY V KLIDU: ŠÍŘKA PRŮRAMEK: 44CM
CELKOVÁ DÉLKA VZADU: 96CM
PAS: 40 CM
BOKY: 54 CM
VELIKOST: 40
já mám přes boky 115, přes břicho taky 115, kde se měří rozměr v pase ![]()
kdo máte se šatama zkušenost, myslíte, že se do nich ted vlezu?prý jsou elastický, což by se mě ted v těhu hodilo, děkuji ![]()
zkus tady www.mimibazar.cz a dej si to třídit od všch prodávajích, ne jen od hvězd.
V levém sloupci si najdi Těhotenské oblečení.
Pak ti vyjede všechno těhu a zhruba uprostřed monitoru máš další možnosti výběru (velikost, nové, použité, atd. a také od Hvězd - to znamená jen zaplacené inzeráty, pokud zvolíš „od všech“ vyjede ti mnohem více inzerátů)
už jsem to našla a co tu velikost, jakou tak můžu mít
mám 163cm a 90kg ![]()