Těhotenský pozitivní test po menstruaci

Anonymní
30.8.23 12:47

Tehotensky pozitivni test po mensstruaci

Ahoj holky jsem tu nova a chci se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko
Menstruaci jsem měla 14.8.23 trvala 5 dní jindy trvá týden. V den skončení ms jsem si udelala těhotenský test a vyšel slabě pozitivní tak jsem si druhý den udelala druhý a ten byl už silnější, po 2 dnech jsem si udělala další dva najednou a byli silnější 25.8 jsem si udelala dalsi dva najednou a byli take pozitivni a v pondeli jeden a ten byl taky pozitivni. Ale porad me boli bricho jako pri ms jde mi to do zad az do třísel nekdy az do stehen. Špinění mam dnes druhy den hnedy vcera a dnes trochu naruzovele krve ale ne moc jen maličko. U lékaře jsem zatim nebyla je to brzo hned utíkat k doktorovi. Setkala se s tímto nějaka z vas. Jen necci po takovem snažení o mimi přijít. Moc dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
30.8.23 12:54

fotografie

Přikládam fotografii posledniho tehotenskeho testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
30.8.23 13:12

A co chceš poradit? Máš pozitivní test=jsi těhotná. Zda se to udrží nebo ne, tady přece nemůže nikdo vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.8.23 13:21

Nechtěla jsem vědět jestli jsem těhotná ale co s tim vytokem🙆 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
30.8.23 13:29
@Eror234 píše:
Nechtěla jsem vědět jestli jsem těhotná ale co s tim vytokem🙆 :think:

K lékaři samozřejmě. Jaképak „moc brzo“. Kor když nechceš o dítě přijít, nechápu že už tam nejsi dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
30.8.23 13:29

Mě tak třeba začínal potrat, ale to je strašně individuální, nemusi to znamenat nic, nicméně stejně nic nenadelas, v tehle fázi se to zachránit nedá, jestli je něco špatně. Proste cekej a doufej, ze to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.8.23 15:43

Jsi těhotná z minulého cyklu, tedy cca 8tt. Jdi k lékaři co nejdřív, s tím krvácením to není dobrý, mohlo by to být i mimoděložní těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
83
30.8.23 16:27

Ahoj, já jsem to měla jako ty, přišla MS a potom pořád pozitivní test. Sílil a rostlo hcg z krve, ale jednalo se o mimoděložní těhu :,( ale to nemusí být tvůj případ.
Ať ti to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.8.23 16:30

@TerUm to mi je lito :( pocituji i takove tahani nekdy na obou stranach a paleni jako by se mi roztahovala kuze tak nevim no na patek jsem objednana k lekari tak uvidim. A jinak dekuji snad ro dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
30.8.23 16:51

Špinila a krvácela jsem ve všech třech těhotenství. První nedopadlo, u druhého bylo krvácení ok, ale též nedopadlo (z jiného důvodu) a ve třetím opět krvácení z důvodu hematomu a nyní jsem ve 36tt. Takže je to 50 na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.8.23 16:56

@Eror234
Uvidíš, je to buď anebo :think: dej vědět jak ti to dopadlo. Určitě to bude dobré..
Já jsem pak otěhotněla do 4 měsíců od operace a už tu mám 10 měsíční dítě, tak to dobře dopadlo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
30.8.23 18:17
@Janli píše:
Jsi těhotná z minulého cyklu, tedy cca 8tt. Jdi k lékaři co nejdřív, s tím krvácením to není dobrý, mohlo by to být i mimoděložní těhotenství.

A na 8tt je carka dost slaba podle me. Taky se priklanim k tomu, jit za lekarem co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
30.8.23 22:41

K lékaři, a pokud jsou bolesti tak co nejrychleji. Může jít o mimoděložní těhotenství a tam není na co čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.23 01:42

K doktorovi. Ale nemusí to hned znamenat mimoděložní nebo potrat.
Já krvácela a docela dost silně u obou těhotenství asi do 3 měsíce. Bolesti břicha dlouho, přesně jako u ms, do zad, břicha, stehen.
Narůžovělé hleny jsem měla také tak do 3 měsíce. Někdy to tak prostě je. Obě těhotenství dopadly dobře, první narozená 41tt a druhá 38+3tt.
Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
4
31.8.23 08:12
@Anonymní píše:
K doktorovi. Ale nemusí to hned znamenat mimoděložní nebo potrat.
Já krvácela a docela dost silně u obou těhotenství asi do 3 měsíce. Bolesti břicha dlouho, přesně jako u ms, do zad, břicha, stehen.
Narůžovělé hleny jsem měla také tak do 3 měsíce. Někdy to tak prostě je. Obě těhotenství dopadly dobře, první narozená 41tt a druhá 38+3tt.
Držím palce.

Děkuji v pátek jdu k lékaři. Jinak taky mě bolí třísla, stehna někdy pobolívání v zádech jako při menstruaci někdy slabší někdy silnější. A jinak mam takovou svetlejsi krev s hnedymi jakoby cevkami vypada to jako takovy hlen nevim no. Ale jinak dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí