Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vis co detekuje tehotensky test? Precti si navod a uvidis
falesnou pozitivitu ti zpusobi tak maximalne stimulace hormony
Mám podobnou zkušenost, včera jsem měla mamatest10 2× pozitivní, žádná tlustá čára, ale také žádný duch. Pak jsem si dělala ještě Pepino a Dr max, všechny se stejnou citlivosti a negativní
Snažíme se o druhé miminko už 9mesicu, první syn byl na první pokus. V říjnu jsem měla biochemko 😟
Ještě jsem se před pár dny dočetla, že ovulační test může ukázat tehu, ten mám taky pozitivní-tmavy jak nikdy…
Bolí mě podbřišek, jako bych tam měla cihlu, Ms stále nikde 36.den…
@Petrunka1 píše:
Mám podobnou zkušenost, včera jsem měla mamatest10 2× pozitivní, žádná tlustá čára, ale také žádný duch. Pak jsem si dělala ještě Pepino a Dr max, všechny se stejnou citlivosti a negativníSnažíme se o druhé miminko už 9mesicu, první syn byl na první pokus. V říjnu jsem měla biochemko 😟
Ještě jsem se před pár dny dočetla, že ovulační test může ukázat tehu, ten mám taky pozitivní-tmavy jak nikdy…
Bolí mě podbřišek, jako bych tam měla cihlu, Ms stále nikde 36.den…
Co na to říká gynda, že tak dlouho není MS? Na utz nic není? ![]()
Já na gynde ještě nebyla, mám nepravidelnou menstruaci a čekala jsem opravdu týden na testování, abych nebyla zbytečně zklamaná a moudra z toho teda vůbec nejsem ![]()
Ahoj, existuje něco, co by mohlo způsobit falešně pozitivní těhotenský test? Například bílkovina v moči atd?