Těhotenský test - falešně pozitivní?

Anonymní
6.3.20 15:31

těhotenský test - falešně pozitivní?

Ahoj, existuje něco, co by mohlo způsobit falešně pozitivní těhotenský test? Například bílkovina v moči atd?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
6.3.20 16:02

Vis co detekuje tehotensky test? Precti si navod a uvidis ;) falesnou pozitivitu ti zpusobi tak maximalne stimulace hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
6.3.20 16:40

Tak ja měla pozitivní test i u cyst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.3.20 17:33

Mám podobnou zkušenost, včera jsem měla mamatest10 2× pozitivní, žádná tlustá čára, ale také žádný duch. Pak jsem si dělala ještě Pepino a Dr max, všechny se stejnou citlivosti a negativní :( Snažíme se o druhé miminko už 9mesicu, první syn byl na první pokus. V říjnu jsem měla biochemko 😟
Ještě jsem se před pár dny dočetla, že ovulační test může ukázat tehu, ten mám taky pozitivní-tmavy jak nikdy…
Bolí mě podbřišek, jako bych tam měla cihlu, Ms stále nikde 36.den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.3.20 18:17
@Petrunka1 píše:
Mám podobnou zkušenost, včera jsem měla mamatest10 2× pozitivní, žádná tlustá čára, ale také žádný duch. Pak jsem si dělala ještě Pepino a Dr max, všechny se stejnou citlivosti a negativní :( Snažíme se o druhé miminko už 9mesicu, první syn byl na první pokus. V říjnu jsem měla biochemko 😟
Ještě jsem se před pár dny dočetla, že ovulační test může ukázat tehu, ten mám taky pozitivní-tmavy jak nikdy…
Bolí mě podbřišek, jako bych tam měla cihlu, Ms stále nikde 36.den…

Co na to říká gynda, že tak dlouho není MS? Na utz nic není? :think:

• Citovat
  • Upravit
3
6.3.20 18:29

Já na gynde ještě nebyla, mám nepravidelnou menstruaci a čekala jsem opravdu týden na testování, abych nebyla zbytečně zklamaná a moudra z toho teda vůbec nejsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micky174
12.3.20 15:05

Ovitrelle, cysta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat