Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tulipánek píše:
Já měla ovulaci v pondělí nebo úterý, takže je na nějaké příznaky brzy - rozumově - jinak se zkoumám každý den, jestli náhodou.. a ono nic![]()
Já kdysi chtěla mít rozdíl mezi dětmi rok a kousek, max dva roky, ale co se narodila dcera, posunula jsem tu hranici na 3-3,5 Malá byla a je dodnes hodně náročná, první rok byl pro nás obě těžká zkouška, ale zvládly jsme to a já už si pohrávám s myšlenkou na další
Vím, že když to tento měsíc nevyjde, budeme si dál dávat pozor, možná i roto si to teď tak moc přeji
Tak budu moc moc držet palečky, aby Ti to vyšlo ![]()
Můžu se zeptat kolik Vám je let a odkud jste?
Mě bude 26 a bydlím asi 40 km od Brna.
Mě 26 a Hradec Králové, koukám, že jsme se fakt hezky sešli ![]()
Tulipánku, můžu se zeptat proč se nesnažíte když mimčo chceš?
Jestli je to hloupá otazka tak klidně neodpovídej ![]()
Tak to máš teda složitou situaci ![]()
Já jsem taky původně chtěla druhé mimi až se odstěhujem do nového ( spravujem si RD po babičce a bydlíme u mé tety), ale nakonec mi druhé těhu dopuručila moje Dr. . V březnu jsem byla na operaci slepáku a v květnu jsem potratila( taky jsem nebrala antik
) no a v břiše se mi udělaly srůsty.
Tak mi právě Dr. doporučila těhu nebo jít na operaci.
Vybralal jsem si to první a doufám, že se zadaří ![]()
tak já se vyřazuju z testování
Dnes jsem mrchu dostala. Nechápu proč dnes, ale dostala jsem jí a na nidační krvácení to opravdu svést nemohu ![]()
Tak držím palce ať vám to vyjde. Budu sledovat, tak ne, že si to necháte pro sebe ![]()
Kakika píše:
tak já se vyřazuju z testováníDnes jsem mrchu dostala. Nechápu proč dnes, ale dostala jsem jí a na nidační krvácení to opravdu svést nemohu
Tak držím palce ať vám to vyjde. Budu sledovat, tak ne, že si to necháte pro sebe
Jé tak to mě mrzí
. Ale lepší teď než třeba týden zpoždění ![]()
Budu testovat asi ráno. Tak jsu zvědavá. Dost mě bolí podbřišek tak uvidíme ![]()
néé, snažení je hrozné, pořád naděje, doufání, namlouvání si, že tentokrát je to určitě ono…
těhotenství je nádherné
Ale já měla těhu fakt super a strašně se mi po bříšku stýská. Tentokrát si chci vychutnávat každý den, zřejmě je to naposled, co ho budu mít, protože pak si budeme asi muset vzít hypo ![]()
Tak hlavně kvůli vám doufám, že se v další podobné diskuzi nepotkáme
Držím palečky - všechny čtyři ![]()
Ahojky.
Testila jsem včera a tady je výsledek.
Hrozně se bojím, aby to dobře dopadlo
.