Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tulipánek píše:
Kaki, superTak jsme na to tři, čím víc, tím líp
Alex, já bych citlivější test nekupovala, bývají tam často vidět slabé stíny i mimo těhotenství, můj osobní názor je, že Mamatest 25 je the best
A v sobotu nebo nedělí už by mohl ukázat, jestli něco.
No, doufám, že na konci měsíce se zařadím už do těhulí…jééé, já jsem fakt naivní
Ale doufat můžu. A když to vyjde, tak budu hlásat, že jsem to tvrdila už před ovulací, že tenhle měsíc prostě těhotná budu ![]()
Tulipánku, taky jsem tak uvažovala. V neděli by se tam už mohla objevit čárka, když menses čekám v úterý.Takže to risknu
s citlivostí 25, stejně je to taky hodně nízká hladina hcG, takže nač zbytečně utrácet
.
Byl by to mazec, kdyby to vyšlo napoprvé, ale po revizi to jde prý jak po másle, tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Chci testovat o víkendu, MS bych měla dostat v sobotu… Diteď to nebylo tak hrozné, ale jak se ta sobota blíží, jem nervózní a napjatá, tak to potřebuju někde ventilovat … ![]()
Radši anonymně, zatím, nechci, aby mě tady někdo našel, už jsem v září o miminko přišla v 6tt, kamarádka mě „vyšpiónila“, i když v dobrém, tak mě stejně bolelo o tom mluvit… ![]()
Katka
Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Chci testovat o víkendu, MS bych měla dostat v sobotu… Diteď to nebylo tak hrozné, ale jak se ta sobota blíží, jem nervózní a napjatá, tak to potřebuju někde ventilovat …![]()
Radši anonymně, zatím, nechci, aby mě tady někdo našel, už jsem v září o miminko přišla v 6tt, kamarádka mě „vyšpiónila“, i když v dobrém, tak mě stejně bolelo o tom mluvit…
Katka
Káťo vítej mezi námi, taky se chystám testovat o víkendu a o prcka jsem přišla v červenci, takže tě chápu, že ti není příjemné o tom mluvit. Klidně tady ventiluj to, co tě tíží. ![]()
Díky ![]()
Mám hrozný strach. Na jednu stranu bych si strašně přála být těhotná, na druhou je mi jasné, že poud bych // na testu našla, zblázním se strachy, aby bylo všechno v pořádku… Ach jo.
Vůbec jsem si nedovedla představit, jaké to je, být takhle nervózní. První dítě se nám povedlo na poprvé, po dvouměsíční známosti, takže tam mě zase naopak „překvapilo“, jak to bylo rychlé
.
Jo, jako anonym nemůžu editovat, tak jen dodávám, že ten minulý příspěvek je můj
. Katka
Ahoj holky,
nějakou dobu vás pročítám a aby nás bylo víc, tak se hlásím. V neděli jsem dobrala duphaston, normálně to dostanu druhý den nebo max. do 2 dnů. A nic…Naděje si zatím nedělám, páč doktor 13 DC neviděl na ultrazvuku žádný obstojný folík, ale pokud dnes a zítra nic, tak testuji.
Držím nám všem palce. ![]()
Katko taky jsem přišla o mimi- v květnu. A teď když mám // tak se hrozně bojím. Příští týden chci volat Dr. a objednat se. Už, abych tu malou fazolku viděla. Ach jo ten čas se taaaak táhne ![]()
Eskimo- moc držím palečky, aby to vyšlo ![]()
A Eriko, kdy jsi // našla? Já si právě říkám, že tentokrát bych asi šla k dr. o něco později, munule jsem byla už v 5tt, stejně ještě nebylo nic na UTZ vidět pak jsem začala špinit a bylo to špatné…
Příště bych asi chtěla počkat tak do toho 7tt, aby už byla šance, že bude něco vidět UTZ, nejlépe srdíčko
.
Bojím bojím …
Ale musíme věřit tomu, že tentokrát všechno dopadne dobře ![]()
Anonymní píše:
A Eriko, kdy jsi // našla? Já si právě říkám, že tentokrát bych asi šla k dr. o něco později, munule jsem byla už v 5tt, stejně ještě nebylo nic na UTZ vidět pak jsem začala špinit a bylo to špatné…
Příště bych asi chtěla počkat tak do toho 7tt, aby už byla šance, že bude něco vidět UTZ, nejlépe srdíčko.
Bojím bojím …
Ale musíme věřit tomu, že tentokrát všechno dopadne dobře
Tak já jsem měla MS dostat ve středu ( včera) a testila jsem už v pátek a to ta druhá čárka byla hodně slabá( manža by si jí určo nevšiml
)a pak v pondělí a to už bylo vidět krásně ![]()
Mě Dr. říkala, že mám po týdnu vynechání udělat test a pak přijít. Ale nějak se to nedalo vydržet netestovat
.Prostě jsem věděla, že tam budou //.
Příští týden tam zavolám a objednám se. Jenom se pořád mnodlím, aby to mimčo zvládlo ![]()
To chápu, ale neboj, bude to dobrý
. Držím palce…
Nám všem držím palce ![]()
Katka
Dobré ráno.
Tak jsem dnes znovu testla a čárka je silnější ![]()
Přidávám foto. Je to z po, st a pá.
Eriko, krásný. ![]()
Holky, já jsem nevydržela a včera testovala - // jsem neobjevila. A MS dnes pořád nikde.
Už mi to vrtá hlavou a hlavně taky to, že když mi doktor nasadil všechny ty chemikálie (Clostil, Pregnyl, Neofolin, Duphaston), tak říkal, že při jakkoliv krátkém zpoždění přijít. Ale je to zpožnění a nebo není? Minule přišla MS druhý den po dobrání duphastonu. Teď je to 5 dní a někde se asi zapomněla. ![]()
Eri, krásná dálnice, fakt hotová dvouproudovka
Je vidět, že hcg perfektně stoupá, takže véééliká gratulace. Jak já ti závidím
![]()
Dnes jsem byla u nové gyn. a jsem nadšená, u ní se mi bude těhotnět krásně
A dobrá zpráva dneška je, že mi konečně zmizela cysta ![]()
Eskymo, to je fakt divný. já tedy těm lékům vůbec nerozumím, ale pokud máš zpoždění, tak by test měl něco ukázat. Možná bych ještě zkusila odběr krve na hcg a pak podle výsledku na tu gyndu zašla.