Těhotenský test listopad 2010 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
13.11.10 23:22

Už je to lepší, možná to bylo jen nějaké „dočištění“ na konci ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
14.11.10 17:13

Ahoj holky, ja mela dostat ms uz nejpozdeji 1.11. a dodnes nic. predevcirem jsem testila mamatestem 10, a nic pouze jedna / :-( no ale i tak je to divne, je mi zle a mam citliva prsa. zitra jdu ke gyndr tak jsem zvedava co mi rekne, protoze uz se snazime rok a vzdy kdyz se zadarilo tak to spatne skoncilo :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.11.10 21:33

Jo, holky, jestli já tenhle měsíc otěhotním, tak to bude fakt jen náhodou. Předevčírem jsem chlapa div neznásilnila, když po jedenácté večer přijel domů, jenže už byl unavený. A já mu řekla, že dokud to nedokončí, tak se spát nepůjde, tak radši předstíral ejakulaci 8-o :mrgreen: :mrgreen: No, nechala jsem ho přitom, že jsem mu to sežrala :jazyk:
Včera se zbořil takovým způsobem, že mu přítomnost rodičů nijak nevadila, jenže byl tak nakalený, že to prostě nešlo :mrgreen: , tak jdu k němu zalézt dneska a budu doufat, že to aspoň dnes vyjde :pankac:

Pajo, to je fakt divné, ale na těhotenství to asi moc nevypadá, i když bych ti to z celého srdce přála. Snad dr. bude mít nějaké pozitivní zprávy, rok snažení, to už je fakt dlouho. To už bych si nechala vypsat žádanku do nějkého CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
14.11.10 21:44
Kakika píše:
Jo, holky, jestli já tenhle měsíc otěhotním, tak to bude fakt jen náhodou. Předevčírem jsem chlapa div neznásilnila, když po jedenácté večer přijel domů, jenže už byl unavený. A já mu řekla, že dokud to nedokončí, tak se spát nepůjde, tak radši předstíral ejakulaci 8-o :mrgreen: :mrgreen: No, nechala jsem ho přitom, že jsem mu to sežrala :jazyk:
Včera se zbořil takovým způsobem, že mu přítomnost rodičů nijak nevadila, jenže byl tak nakalený, že to prostě nešlo :mrgreen: , tak jdu k němu zalézt dneska a budu doufat, že to aspoň dnes vyjde :pankac:Pajo, to je fakt divné, ale na těhotenství to asi moc nevypadá, i když bych ti to z celého srdce přála. Snad dr. bude mít nějaké pozitivní zprávy, rok snažení, to už je fakt dlouho. To už bych si nechala vypsat žádanku do nějkého CAR

jj, vsak jsem zvedava zitra k nemu jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 09:30
Kakika píše:
Včera se zbořil takovým způsobem, že mu přítomnost rodičů nijak nevadila, jenže byl tak nakalený, že to prostě nešlo :mrgreen: , tak jdu k němu zalézt dneska a budu doufat, že to aspoň dnes vyjde :pankac:

:lol: :lol: :lol:
Kakiko, super, jen ho nenech se flákat :).

Katka

• Citovat
  • Upravit
18
15.11.10 11:04

dotaz

Zdravim tady, MS jsem měla dostat 11.11. a stále nic.Těhotenské testy jsou negativní,tak teda vůbec netuším co to je.Myslíte, že je možné, že test je ještě stále negativní? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
15.11.10 11:12

Ahoj Holky,
Tak jsem se prave vratila od gyndr a bohuzel tehu nejsem :cry: pry je tam cysta. Pichl mi agolutin na vyvolani ms a napsal mi Duphaston. Takze zase cely maraton dokola :-( A ja uz se zacinala tesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.11.10 11:51

Empiko, pokud sis dělala víc než jeden test a všechny neg., tak se obávám, že to fakt těhu nebude. Určitě si zajdi za dr. ať se na tebe podívá a zjistí, proč MS nedorazila. Pokud je nějaký problém, tak ať to vyřeší co nejdříve abys mohla brzy těhulkovat.

Pajo, no, moc jsem ti přála, aby se stal malý velký zazrak a přeci jen to bylo těhu :-( A ty už tedy chodíš na nějaké spec. pracoviště? Dělali ti nějaké testy, proč to předtím vždy nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
15.11.10 12:01
Kakika píše:
Empiko, pokud sis dělala víc než jeden test a všechny neg., tak se obávám, že to fakt těhu nebude. Určitě si zajdi za dr. ať se na tebe podívá a zjistí, proč MS nedorazila. Pokud je nějaký problém, tak ať to vyřeší co nejdříve abys mohla brzy těhulkovat.Pajo, no, moc jsem ti přála, aby se stal malý velký zazrak a přeci jen to bylo těhu :-( A ty už tedy chodíš na nějaké spec. pracoviště? Dělali ti nějaké testy, proč to předtím vždy nevyšlo?

jj manza byl na spermiogafu a me poslali do gyncentra na nejake testy a taky bylo vse v poradku. U me druhorozene dcery jsme meli taky problemy zapadnout a po Duphastonu se zadarilo hned na druhy pokus, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.11.10 12:28
Paja R píše:
Kakika píše:
Empiko, pokud sis dělala víc než jeden test a všechny neg., tak se obávám, že to fakt těhu nebude. Určitě si zajdi za dr. ať se na tebe podívá a zjistí, proč MS nedorazila. Pokud je nějaký problém, tak ať to vyřeší co nejdříve abys mohla brzy těhulkovat.Pajo, no, moc jsem ti přála, aby se stal malý velký zazrak a přeci jen to bylo těhu :-( A ty už tedy chodíš na nějaké spec. pracoviště? Dělali ti nějaké testy, proč to předtím vždy nevyšlo?
jj manza byl na spermiogafu a me poslali do gyncentra na nejake testy a taky bylo vse v poradku. U me druhorozene dcery jsme meli taky problemy zapadnout a po Duphastonu se zadarilo hned na druhy pokus, tak uvidime.

Tak snad to znova vyjde po tom duphastonu příští měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.11.10 16:07

Ahojky Holky.
Omlouvám se, že jsem tu pár dní nebyla, ale užívám si těhu se vším všudy. Je mi zle od žaluku 24hod denně.
Naštěstí teda ne :poblion: , ale žaludek mám, jak na vodě :twisted: .Po všem se mi zvedá žaludek a lednici nemůžu ani vidět :cert: .
Už aby to přešlo, ale to si ještě počkám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.11.10 20:03
ErikaW píše:
Ahojky Holky.
Omlouvám se, že jsem tu pár dní nebyla, ale užívám si těhu se vším všudy. Je mi zle od žaluku 24hod denně.
Naštěstí teda ne :poblion: , ale žaludek mám, jak na vodě :twisted: .Po všem se mi zvedá žaludek a lednici nemůžu ani vidět :cert: .
Už aby to přešlo, ale to si ještě počkám :-(

noo, i toto k těhu patří. Sice tomu nebudeš věřit, ale co bych za to teď dala :lol: Ale neboj, taky pak budu skuhrat kudy půjdu. Tedy, jestli to bude podobné jako při prvním. To jsem na tom byla podobně jako ty…sice nezvracela, ale myšlenka na pozření cokoliv mi způsobila v žaludku strašnou bouři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PS79
15.11.10 21:23

takže jeden listopadovej :-) juchůůůůů :andel:

• Citovat
  • Upravit
16694
15.11.10 22:13
PS79 píše:

Páne jooo, to je předpisová dálnice, ta by mohla být v učebnicích. Vééééliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
15.11.10 23:03
Kakika píše:
PS79 píše:
Páne jooo, to je předpisová dálnice, ta by mohla být v učebnicích. Vééééliká gratulace :kytka:

take se pridavam ke gratulaci a preji hodne stesticka v tehulkovani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital