Těhotenský test listopad 2010 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.10 22:05

Kakiko, to znám :oops: :mrgreen: . Silná vůle není moje silná stránka ;).

Katka

• Citovat
  • Upravit
16694
9.11.10 22:42

Tak teď jsem to přelouskala a tenhle cyklus na to prdím :lol: Stejně už je asi pozdě, když může ovulka přijít každým dnem a těch pravidel pro úspěšné měření :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.11.10 22:46

mam ještě dotazík pokad mam toxoplasmozu nevadi těhotenstvi??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.11.10 22:51

Vadí jen, když se jí nakazíš v těhotenství. Pokud už jí máš, tak mimíska neohrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.11.10 22:52

Jsem to napsala divně…pokud máš protilátky, tak to znamená, že jsi toxoplazmozu prodělala. Ne, že jí pořád máš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.11.10 08:49

HOlky díky za podporu, taky si říkám, že je fajn, že mám pravidelný cyklus. V létě po potratu jsem si říkala, no nic, vyjde to v listopadu…tak jsem zvědavá jestli se moje křišťálová koule trefila ;).

Jitkass já mám taky protilátky proti toxoplazmoze, takže jsem ji prodělala (aby ne, když jsme měli doma od malička kočky :) ) a když už je máš v sobě, tak by to na nic vliv mít nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.10 15:10
Alex01 píše:
HOlky díky za podporu, taky si říkám, že je fajn, že mám pravidelný cyklus. V létě po potratu jsem si říkala, no nic, vyjde to v listopadu…tak jsem zvědavá jestli se moje křišťálová koule trefila ;).

To jsem taky zvědavá a držím palce :).

Katka

• Citovat
  • Upravit
5801
12.11.10 10:07
Anonymní píše:
Alex01 píše:
HOlky díky za podporu, taky si říkám, že je fajn, že mám pravidelný cyklus. V létě po potratu jsem si říkala, no nic, vyjde to v listopadu…tak jsem zvědavá jestli se moje křišťálová koule trefila ;).

To jsem taky zvědavá a držím palce :).

Katka

No, byla by to pěkná haluz, kdyby to vyšlo, ale zase si říkám… proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.11.10 15:25

a

Příspěvek upraven 10.12.10 v 15:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
12.11.10 20:01
Tulipánek píše:
Ahoj, holky,

tak jsem dnes udělala poslední test. Měla bych být 4+1, mívám kratší cykly a ovulaci dřív. Brzy se taky chci objednat k doktorce na potvrzení.

Jak jste na tom vy, ostatní testovatelky?

já chci takyyyy!!!!!
mě čeká testování nejdřív za měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.10 21:42
Tulipánek píše:
Ahoj, holky,

tak jsem dnes udělala poslední test. Měla bych být 4+1, mívám kratší cykly a ovulaci dřív. Brzy se taky chci objednat k doktorce na potvrzení.

uuuááááá, zááááviiist :mrgreen: :mrgreen:
Já bych měla mít teprve plodné dny, takže testování až někdy kolem 27., to je hrozná doba. No a na to, že mám plodné dny a přítel se zasekl v práci, zítra tu budou jeho rodiče přespávat a v neděli mi teoreticky plodné dny končí, je to docela mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
13.11.10 12:49
Kakika píše:
Tulipánek píše:
Ahoj, holky,

uuuááááá, zááááviiist :mrgreen: :mrgreen:
Já bych měla mít teprve plodné dny, takže testování až někdy kolem 27., to je hrozná doba. No a na to, že mám plodné dny a přítel se zasekl v práci, zítra tu budou jeho rodiče přespávat a v neděli mi teoreticky plodné dny končí, je to docela mazec :zed:

to já mám plodné dny až příští víkend… ale ten fofr ti teda nezávidím, nejlepší by bylo mít doma klídeček a pěkně se soustředit na snažení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
13.11.10 14:06

a

Příspěvek upraven 10.12.10 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
13.11.10 19:55

Holky dneska mě vcelku bolela děloha, končí mi ms a najednou jsem začala krvácet, když ráno skoro nic… :( snad to nic nebude, nestalo se vám to někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
13.11.10 22:18

Alex, a bolí Tě pořád břicho?? Nemůže to být ještě menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí