Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nic se nema prehanet … myslim ze se v dnesni dobe zbytecne oc hlidame … vse v omezenem mnozstvi, kdyz je chut tak je chut. jasne ze v lete to je neco jine … ale ted je zima.
taky piju colu do teď a prd se děje…taky je třepu a i někdy ne,když se mi nechce…jj přesně tak..souhlasím..taky jsem zastánce toho,že se má jíst vše,ale v rozumném míře ![]()
je spousta jinych veci co jime a neresime to ![]()
cola je cola …
a jasne ze cola vycisti wc … jsou tam aktivni slozky, to stejne udela kyprici prasek, sampanske …
rozhodne nectu kde jsou ecka a kde nejsou … jim jako predtim - tehotenstvi neni nemoc …
i jsem mela tatarak … 100% proverene maso bez svalovce a jinych skudcu ,.. jinak bych si to netroufla …
kamarad je veterinar a to maso mi vysetril …
jedine co nedelam tak nekourim, ale ze bych se za kazdou cenu vyhybala kurakum to zase ne. jdu s kamaradama si sednout do hospudky, nechodim kazdy den …
tak to jsi stejná jako já…byla jsem kuřák,ale hned jak jsem zjistila,že jsem těhotná,tak jsem s tim sekla..taky nekouřím,ale kuřákům se nevyhýbám a chodím jednou za čas posedět na colu,či kafčo s přáteli a i zam kde se kouří…jim normálně a nijak to nehrotím… ![]()
Lusisek píše:
tak to jsi stejná jako já…byla jsem kuřák,ale hned jak jsem zjistila,že jsem těhotná,tak jsem s tim sekla..taky nekouřím,ale kuřákům se nevyhýbám a chodím jednou za čas posedět na colu,či kafčo s přáteli a i zam kde se kouří…jim normálně a nijak to nehrotím…
nevidim duvod proc by jsme nemohli … ze ![]()
jsme jen tehotne, a pokud nemame rizikove tak proc se o sebe neustale bat …muzeme vse co predtim … ja i plavu, beham, chodim do posilky … netaham nic brichem, ale proste normalni rezim co predtim. i tatarku si dam, ale koupenou vakuovanou, a co se nesni vyhodim..v lete ji jist asi nebudu .. to riziko je,ale ted ne.
ja zjistila ze jsem tehu v 2tt a take jsem hned prestala kourit, ale byla jsem i na dioskotece, posedim nekdy i do 3 do rana .. no ted uz ani ne jsem unavena casto, ale uzivam si
ale urcite ne v hospode 5 cenova kde je to jeden velkej popelnik
a colu piji denne, i mi to gyn. doporucil, mam desne nizky tlak, kava nepomaha, magnezium take ne a cola ano .. nepiji dene 2 litry
![]()
přesně tak..já mívám taky nízký tlak,ale hodně a ne jen proto,že jsem těhulka..takové jsem měla i před těhotenstvím..mívám kolem 80/80 tlak a nejvíce mám tak 100/60 a pomáhá mi cola..kafe piju taky,ale po něm mi je těžko tak piju colu celý den…ne dva litry,alepiju a to já na rizikovém těhu jsem!!!A nic…vše je ok… ![]()
taky jim magnesium v tabletkách 8tablet denně..takhle mi to předepsal doktor v nemocnici,když jsem před new rokem ležela a taky nepomáhá..takže ta cola to jistí…a rizikovku mám ![]()
cola je na vsechno nej nej .. ja mivam tlak nekdy 100/40 ted mam 100/60 ale i tak malo … mota se mi hlava, hvezdicky pred ocima … no neni o co stat …
hlavne ze je vsechno ok a prcek se drzi a ty taky ![]()
urcite se najde nekdo kdo nas odsoudi jako nezodpovedne … ale at si … vime co delame a co je pro nas ne ne:)
přesně tak..hele to čekám taky každou chvilku kdo napíše,že jsme nezodpovědné a atd..ale tak když mi to odsouhlasila i doktorka tak snad ví co dělá ne?
mě to dělá dobře a malý víc po cole je aktivní takže vim,že je ok
..jen mě více hupsá po močáku a já jsem jako průtokáč ![]()
důležité je,že tobě je po cole dobře a dělá ti dobře na tlak jako mě a že malému to nevadí ![]()
jestli vy jste nezodpovědné, tak já jsem hrozná. já totiž kouřím jednu cigaretu denně, kafe ani colu ale nepiju:(Doktorka ale říká, že jsem na skvělé cestě, kouřila jsem před těhu krabičku:(
Lusisek píše:
důležité je,že tobě je po cole dobře a dělá ti dobře na tlak jako mě a že malému to nevadí
![]()
prene tak … vime co delame ![]()
tak když nekouříš tolik tak v poho..ale asi bych to radši už ukončila…ale do toho kecat nemůžu,vim jak je to těžké přestat..já měla tu výhodu,že mi to přestalo chutnat a že mi to smrdělo…jinak si myslím,že bych taky kouřila ještě teď ![]()
joo přesně tak..my víme co je pro nás nejlepší ![]()
jedna cigerata je myslim vpoho … me doktor rekl ze pokud budu mit fakt chut at si dam, ze i to ditko bude mit abstak, ale chut presla. a to jsem kourila i dve krabky, fakt silnej kurak …
tohle je proste o pristupu kazde … jina ti napise okamzite prestan a podobne … nikdo nema pravo te moralizovat ci soudit
je to jen na tobe ![]()
přesně tak…já byla taky silný kuřák a omezila jsem to tak,že jsem do měsíce přestala…tohle záleží jen a jen na tobě
..a jinak jsem dneska byla na kontrole a malej je hoodně velikej,zrovna na nás koukal a hýbal u toho palečkem na noze
miláček můj..a budeme mít dlouhána,ale vážně dlouhána…má nožičky až u hlavy div ne za hlavou…doktorka taky říkala,že má hodně dlouhé nohy,že budeme mít velkýho klučina..ale byl sladký
![]()