Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisek píše:
přesně tak…já byla taky silný kuřák a omezila jsem to tak,že jsem do měsíce přestala…tohle záleží jen a jen na tobě..a jinak jsem dneska byla na kontrole a malej je hoodně velikej,zrovna na nás koukal a hýbal u toho palečkem na noze
![]()
miláček můj..a budeme mít dlouhána,ale vážně dlouhána…má nožičky až u hlavy div ne za hlavou…doktorka taky říkala,že má hodně dlouhé nohy,že budeme mít velkýho klučina..ale byl sladký
![]()
tak to ted uz vis ze potrebujes hodne velkej kocarek ![]()
hlubokou korbu … videla jsem jeden co ma 88cm dorjan … fakt peknej, sla bych do nej sama, kdybych nemela jinou nabidku.
ja jdu na velkej 8.2 a pristi patek s muzikem na 3d tak jsem zvedava na mimouse … uz ho chci taky videt ![]()
a neměla by jsi někde odkaz nebo fotečku toho kočárku?No já jdu na další kontrolu až 26.2…a už se teď nemůžu dočkat ![]()
http://www.slunatko.cz/detail.php?…
kolecke z roku 2010 je o dva tisice levnejsi ![]()
a jedinej rozdil mezi nema je madlo je na nove celokozenkove ci co …
hih
ja bych do nej sla .. i jsem cetla recenze a vse a tohle byl fakt favorit
Lusisek píše:
je krásnej =))uvidíme jak se bude líbit příteli…
![]()
je krasnej … take se mi moc libi ![]()
Lusisek píše:
uvidíme,uvidíme
pritele spracujes ![]()
me muzik rekl ze je mu to fuk, at si koupim co chci … taky vyhoda ![]()
to můj řekl taky,ale mám 10 000kč na kočárek od jeho taťky a původně jsem si chtěla koupit za necelých 7 000kč a najednou je to podle něho moc,přitom nám na to dal jeho taťka a bylo mu to jedno a souhlasil..a teď si chce koupit něco do bytu
![]()
ten z roku 2010 stoji 7500,– asi do bytu kdyz to je na kocarek … ccc bych mu dala, teda.
me muz rekl, ze max 5tis … tak jsem mu to vysvetlila - ze to neni jen kocarek, ale i hluboka korba a autosedacka nanoznik .. kvalita … a rekl vis co .. kup si co chces ja na to nemam uz nervy
hih
a ja bych do kocarku za 5tis nesla … jsem cetla recenze a fakt ne-eeeee … vse je naukor kvality. jeste se ti rozpadne v nejhorsim pripade. jde i o bezpeci miminka, take by si pritel nekoupil skodovku 120 kdyz muze mit bmw ![]()
taky se mi nechce dát pět tisíc za kočárek..hlavně je to taková barva,že ho může mít i holčička a plánujeme dvě děti,tak pokud má vydržet tak to chce,ale dražší ![]()
ten dorjan je dobrej i kvalitni fakt, jsem o nem cetla hodne clanku a recenzi.
take chci dve deti tak uz to chce lepsi a ne neco na chvilku …
Ahojky… Já jsem v třetím měsíci a také je mi díky cole líp.
Stačí mi jedna malá plechovka na den (kdybych koupila dvoulitrovku tak věřím tomu že bych jí vypila
) Nejen že díky ní nezvracím ale strašně mi chutná… ![]()
ja uz to pak resila i colou ligh, cola zero ![]()
protoze jsem do sebe nechtela tolik cukru. ale pomahalo to to bylo hlavni ![]()