Těhotenství a hlad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
10.5.24 23:09

Tehotenstvi a hlad

Ahoj holky, jsem teď ve 13. tt a trápí mě neustálý hlad, ze kterého mi je skoro pořád špatně. Najim se a do 5 minut mám zas hlad, v horším případě mě při jídle ani hlad nepřejde. A je úplně jedno, co sním. Mám hlad prostě po všem. Trvá to už přes 5 týdnu. Měla jste to některá podobně? A kdy to přešlo? Jasně, mohla bych jist něco pořád, ale na to už mě pak bolí zaludek. Takovýhle hlad jsem před tehotenstvim nikdy nezažila.

Díky za přečtení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.5.24 23:16

Já to měla podobně, jen teda jsem nemusela jíst co 5 minut, to zas neee… Ale jakmile jsem začala cítit hlad, začalo mi být automaticky zle od žaludku… Přešlo to nějak ve 13, možná 14tt.

Druhý trimestr byl zlatý. Teď jsem v půlce třetího trimestru a zase mi je zle. Žaludek mám ztlačený a každý den od půlky dne do večera/noci mě trápí pálení žáhy, reflux… Občas mám pocit až na zvracení :roll: jím po malých porcích, nepřecpávám se. Jím i více jak 4 hodiny před tím, než jdu do postele. A stejně nemůžu v noci spát, jak je mi zle :roll:

Takže… Zlatý první trimestr… Může být hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5935
11.5.24 10:39

Musela jsem jist každé 2 hodiny, včetně noci, jinak jsem se pozvracela.
Začalo to asi v 7tt a skončilo tak v 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
11.5.24 12:16

Znám, úplně se mi dělalo u hladu špatně.
Pamatuju se, že jsme jeli na návštěvu, cesta autem cca na 40 minut, a já jsem s sebou vezla svačinu - dva dřevorubecké krajíce chleba namazané tlustě tvarohem - v polovině cesty jsem je snědla, jinak bych hlady nevydržela. :lol:
A přešlo někdy kolem 15. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.5.24 12:33

@Pamina to jsem „rada“ že se to neděje jen mne 😃 😃 tak budu doufat, že mě to taky přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí