Těhotenství a hlučný pes

Anonymní
11.7.24 08:00

Těhotenství a hlučný pes

Ahoj, ráda bych se svěřila, zeptala na názory a doufám že nedostanu bídu😀 s přítelem jsem spolu 3 roky, neplanovane jsem otěhotněla a teď jsem v 6. Měsíci. Vše je skvělé, jen mě trápí jedna věc, a to je pritelovo pes. Je mu 10 let, je to sice menší plemeno, ale je strašně hlučný…(divím se, že nám sousedi nikdy nic neřekli, prý nic neslyší, tak aspoň že tak😀) prostě já jdu třeba v noci na zachod, a on hned vyjede, začne kňourat, štěkat…kazdy zvuk ho hned vytoci(nekolikrat za noc nas to s pritelem vzbudi )+ ma do toho jeste kasel, takze je to obcas uz i ted opravdu na palici😀…No a proč píšu je to, že si absolutně nedovedu představit, že až bude miminko, zacne treba brečet, tak že on tam bude v noci takhle hulákat… už teď se z toho nervuju :( psy mám ráda, ale to miminko pro mě prostě bude na prvním místě… máme možnost, že by byl u našich, naši mají zahradu a docela dost často tam jezdíme, pes si tam za ty 3 roky zvykl a má to tam rád. Je to sice hnusný, ho takhle „odstrčit“ ale říkám si, že bych se z toho musela zbláznit, starat se o mimčo a ještě takhle nevychovanej hlucnej pes…myslím že i pro něj by to bylo pohodlnejsi, u nasich by měl klid, já bych ho furt jenom okřikovala. Pritelovi se to ale nelíbí. Je to jeho miláček. Jenže on s nima doma nebude zejo… co si o tom myslíte, a co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35856
11.7.24 08:02

Počkala bych až se dítě narodi a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
11.7.24 08:28

Uvidíš po porodu, nebo spíš až bude miminko větší. Ze začátku je moc věcí nevzbudí a třeba si na to zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.7.24 08:35

Muzete zacit pracovat na tom ho to odnaucit, mas jeste tri mesice. Ja mela vzdy dva psy u obou mimin a prvni mesic nebo dva je to netankovalo vubec (deti neslysi stejne jak my po narozeni), a pak si tak zvykly, ze ani stekot je nevzbudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.7.24 08:36

Počkala bych, až se miminko národí. Jinak bych zkusila tedy psa naučit klidném chování, povel ticho, atd….
Ale jinak můžeš být v klidu. Stačí se podívat na bazoš, psa z různých důvodu ( většinou schovaných za alergii dítěte nebo pracovní cestu ) daruje kde kdo … Nebudeš první ani poslední.

Než se do mě někdo pustí. Mám náročné dítě a k tomu slepého psa ( co se ho někdo chtěl zbavit ). Někdy to je dost náročné, ale dávat ho pryč mě nenapadlo. Je to člen rodiny.

• Citovat
  • Upravit
10923
11.7.24 08:42

Nediv se, ze nesouhlasi. Ma ho 10 let, je to pro nej clen rodiny. Taky bych psa pryc nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
11.7.24 08:47

Co třeba to toho psa odnaučit? Takto starého psa bych pryč nikdy nedala. Snad jedině v případě, že by mu hráblo a napadl děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.7.24 08:49

@inkakřivák protože je nejjednodušší ho vrazit na zahradu :lol: A už vidím jak tam kvůli psovi roky denně na x hodin jezdí.

Příspěvek upraven 11.07.24 v 08:51

• Citovat
  • Upravit
80153
11.7.24 08:50

@kocourGarfield přesně tak jsem to pochopila, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.7.24 08:54

@inkakřivák zase nebude první ani poslední. Pes do krámu ( rodiny), protože miminko není ojedinělé. Chudák pes, ale majitel s tím je většinou úplně OK. S doplněním, že chce pro psa jen to nejlepší :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 09:03

@kocourGarfield a vy máte stejnou zkušenost, že takhle mluvíte?😀 neříkám že by se mi to dělalo lehce, proto to probírame už jakou dobu, ale světě div se, pro mě prostě to mimčo bude na prvním místě a nehodlám riskovat, že se něco stane. Kdybysme měli barák, dám ho na zahradu a neresim, jenze v bytě to jde těžko. A už vůbec nemluvím o tom, že jak je starej a někdo na něj špatně sáhne, okamžitě vyjede. Ano, v tomhle pripade bych ho radši dala k nasim, protože mu nevěřím 😀

Jinak všem děkuji za názory, asi máte pravdu, že se budeme rozhodovat až po porodu, uvidíme jak spolu budeme všichni fungovat a podle toho se pak zařídíme

• Citovat
  • Upravit
5244
11.7.24 09:05

To sis cele mela promyslet, nez jste spolu zacali spat. Protoze kdyz mas s nekym sex, riziko otehotneni je tam vzdycky. Pritele chapu, sama bych sveho psa neodstrcila nikam na zahradu, kdyby za mnou prisel s podobnymi “az a kdyby” teoriemi. A o lidech, kterym se po porizeni ditete uz pes nehodi do kramu a klidne ho nekam strci, nebo se zbavi, si myslim svoje. Pes neni gekon, aby mu bylo plus minus jedno, ze ho panicek da pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
11.7.24 09:15

Takže místo abyste řešili nevhodné chování psa a už dávno ho to odnaučili, tak se ho chceš zbavit. Fakt velmi dospělé chování. Chudák zvíře. Přítelovi se vůbec nedivím. Na druhou stranu si měl už dávno svého psa vychovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.24 09:23
@Anonymní píše: Více

My máme divoké první dítě, období vzdoru. Zeptám se našich, zda ho nemůžeme dát po porodu miminka k nim na zahradu.

• Citovat
  • Upravit
80153
11.7.24 09:31

Zvláštní - ty řešíš hlučnost. A na agresivitu si vzpomeneš, až když ji zmíním? Tak to ti už nevěřím ani tu hlučnost. Kdyby pes hulákal v noci na každé sustnuti, tak by si sousedí jednoduše stěžovali. Čili prostě a jednoduše chceš se psa zbavit, nic víc za tím není. Jo, máš ho hrozně ráda, určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí