Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Elata píše:
No moc pozitivna v tom zatím nevidím. :/ Já chci být krásná těhulka. Jak mám dělat pamětní umělecké fotky s bříškem, když budu na černo-bílích vypadat jak dalmatín?To nezachrání ani mega retuš.
![]()
![]()
taky se chxstam na tehu fotecky-nastetsi v obliceji z make-upem vypadam hezky..ale ty zada
hruza..ty budu mit zjizvene asi naporad ![]()
werunqa píše:Elata píše:taky se chxstam na tehu fotecky-nastetsi v obliceji z make-upem vypadam hezky..ale ty zada
No moc pozitivna v tom zatím nevidím. :/ Já chci být krásná těhulka. Jak mám dělat pamětní umělecké fotky s bříškem, když budu na černo-bílích vypadat jak dalmatín?To nezachrání ani mega retuš.
![]()
![]()
hruza..ty budu mit zjizvene asi naporad
Taky tak. Dekolt a záda a ramena..
Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.
Elata píše:werunqa píše:Taky tak. Dekolt a záda a ramena..Elata píše:Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.
taky doufam, jen mam strach vylezt v tilku-to bude hruza ![]()
werunqa píše:Elata píše:taky doufam, jen mam strach vylezt v tilku-to bude hruzawerunqa píše:Taky tak. Dekolt a záda a ramena..Elata píše:Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.
Jojo, zlatý balkon a maminky domeček na vesnici s plotem a zahradou.. Co tak víkend někde na chatě v tílečku?
Elata píše:werunqa píše:Jojo, zlatý balkon a maminky domeček na vesnici s plotem a zahradou.. Co tak víkend někde na chatě v tílečku?Elata píše:werunqa píše:Taky tak. Dekolt a záda a ramena..Elata píše:Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.
my balkon bohuzel nemame
jinak jsem bydlela 2O let na vesnici, takze tu pohodu na zahradce znam ![]()
Ahoj já to mám přesně naopak…nikdy sem neměla problémy s pletí a ted v těhotenství ji mám samé pory a pupínky…doufám že se to po porodu spraví…
Obličej se mi začal lepšit po té, co placenta přebírala úlohu tvorby hormonů, takže ksichtík už začíná vypadat líp, teď mám krém na velice citlivou pleť od DMka Alverde a zatím super.
O zádech nemluvit.. ![]()
ja mam ten stejný problém, jsem ve 22.týdnu a pupinky se mi pořád dělají a o dekoltu ani nemluvím,hrozné boláky!!! a ted jsem přestala brát kys.listovou a vrací se to k normálu:-)tak asi natom neco bude:-)
Ahojky,
při první těhu jsem hned od I. trimestru měla pleť krásnou a žádné pupínky, celkově bylo první těhu krásné, jen ze začátku jsem byla hodně ospalá a jinak nic. Teď v I. trimestru 2.těhu mi bývá dost špatně, šíleně bolí prsa a pleť?! HRŮZA!
Dokonce mám na obličeji i ekzém, který jsem měla na střední a všude akné (ty veliké boláky) a na hrudí, zádech, tvářích všude…ale já to vše klidně protrpím, druhé mimi si moc přeji ![]()
Čauky, musím se taky svěřit.. jsem teď v druhém trimestru a od začátku jsem měla hroznou pleť, hned první měsíc se mi tak hrozně zhoršila, že jsem byla úplně zoufalá, dokonce i dekolt se zhoršil a záda. Bála jsem se, že to tak zůstane, ale naštěstí jsem pak začala trochu jinak jíst, ale zároveň tak, abych dokázala živit i malou, snažím se vysazovat mléčné výrobky a pravidelně chodím k úžasný mojí paní doktorce na pleť a už mám zase jako prdelku
Všem který to prožíváte moc držím palečky a nebojte se, má to řešení!! ![]()
Já mám akné pořád, hlavně to podkožní, takže paráda… Všichni mi říkali, že musím čekat holčičku, protože ty ubírají na kráse, ale čekáme chlapečka
… Doufám, že po porodu se to snad nějak spraví… Možná až zase začnu brát antikoncepci.. Nemohla bych vylézt nenamalovaná, to bych asi nedala ![]()