Těhotenství a pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
1.3.12 13:33
Elata píše:
No moc pozitivna v tom zatím nevidím. :/ Já chci být krásná těhulka. Jak mám dělat pamětní umělecké fotky s bříškem, když budu na černo-bílích vypadat jak dalmatín? :lol: To nezachrání ani mega retuš. :,( :lol: :lol:

taky se chxstam na tehu fotecky-nastetsi v obliceji z make-upem vypadam hezky..ale ty zada 8o hruza..ty budu mit zjizvene asi naporad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.3.12 12:46
werunqa píše:
Elata píše:
No moc pozitivna v tom zatím nevidím. :/ Já chci být krásná těhulka. Jak mám dělat pamětní umělecké fotky s bříškem, když budu na černo-bílích vypadat jak dalmatín? :lol: To nezachrání ani mega retuš. :,( :lol: :lol:
taky se chxstam na tehu fotecky-nastetsi v obliceji z make-upem vypadam hezky..ale ty zada 8o hruza..ty budu mit zjizvene asi naporad :roll:

Taky tak. Dekolt a záda a ramena.. :roll: Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.3.12 12:55
Elata píše:
werunqa píše:
Elata píše:
Taky tak. Dekolt a záda a ramena.. :roll: Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.

taky doufam, jen mam strach vylezt v tilku-to bude hruza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.3.12 13:03
werunqa píše:
Elata píše:
werunqa píše:
Elata píše:
Taky tak. Dekolt a záda a ramena.. :roll: Ještě doufám, že třeba sluníčko trochu pomůže a zlepší se ta kůže.
taky doufam, jen mam strach vylezt v tilku-to bude hruza :roll:

Jojo, zlatý balkon a maminky domeček na vesnici s plotem a zahradou.. Co tak víkend někde na chatě v tílečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.3.12 14:57
Elata píše:
werunqa píše:
Elata píše:
werunqa píše:
Elata píše:
Jojo, zlatý balkon a maminky domeček na vesnici s plotem a zahradou.. Co tak víkend někde na chatě v tílečku?

my balkon bohuzel nemame :roll: jinak jsem bydlela 2O let na vesnici, takze tu pohodu na zahradce znam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.3.12 13:12

Ahoj já to mám přesně naopak…nikdy sem neměla problémy s pletí a ted v těhotenství ji mám samé pory a pupínky…doufám že se to po porodu spraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.3.12 18:56

Obličej se mi začal lepšit po té, co placenta přebírala úlohu tvorby hormonů, takže ksichtík už začíná vypadat líp, teď mám krém na velice citlivou pleť od DMka Alverde a zatím super. :) O zádech nemluvit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verciss
15.5.12 11:02

verciss

ja mam ten stejný problém, jsem ve 22.týdnu a pupinky se mi pořád dělají a o dekoltu ani nemluvím,hrozné boláky!!! a ted jsem přestala brát kys.listovou a vrací se to k normálu:-)tak asi natom neco bude:-)

• Citovat
  • Upravit
momm
3.5.13 21:14

problém s pletí v těhu

Ahojky,

při první těhu jsem hned od I. trimestru měla pleť krásnou a žádné pupínky, celkově bylo první těhu krásné, jen ze začátku jsem byla hodně ospalá a jinak nic. Teď v I. trimestru 2.těhu mi bývá dost špatně, šíleně bolí prsa a pleť?! HRŮZA! :evil: Dokonce mám na obličeji i ekzém, který jsem měla na střední a všude akné (ty veliké boláky) a na hrudí, zádech, tvářích všude…ale já to vše klidně protrpím, druhé mimi si moc přeji :andel:

• Citovat
  • Upravit
24.4.17 16:27

Čauky, musím se taky svěřit.. jsem teď v druhém trimestru a od začátku jsem měla hroznou pleť, hned první měsíc se mi tak hrozně zhoršila, že jsem byla úplně zoufalá, dokonce i dekolt se zhoršil a záda. Bála jsem se, že to tak zůstane, ale naštěstí jsem pak začala trochu jinak jíst, ale zároveň tak, abych dokázala živit i malou, snažím se vysazovat mléčné výrobky a pravidelně chodím k úžasný mojí paní doktorce na pleť a už mám zase jako prdelku :roll: Všem který to prožíváte moc držím palečky a nebojte se, má to řešení!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.4.17 17:28

Já mám akné pořád, hlavně to podkožní, takže paráda… Všichni mi říkali, že musím čekat holčičku, protože ty ubírají na kráse, ale čekáme chlapečka :mrgreen:… Doufám, že po porodu se to snad nějak spraví… Možná až zase začnu brát antikoncepci.. Nemohla bych vylézt nenamalovaná, to bych asi nedala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí