Těhotenství a špiněni v termínu menstruace

365
31.1.15 14:31

Těhotenství a špiněni v termínu menstruace

Prosím o radu. Test mám pozitivní Hcg se zvedá sice pomalu ale jo. Těd jsem měla dlouhý cyklus a ms jsem nečekala dnes. Ale včera jsem začla špinit a dnes taky jen špiněni. Myslíte že je ještě šance na těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Keish-Keish
31.1.15 14:34

Můžu ti to vyčíst z karet za mírný poplatek, jestli chceš :mrgreen:
jo šance je a reálná ;)

• Citovat
  • Upravit
915
31.1.15 14:57

@Jana45 zajdi na krev a uvidis jestli bude hcg rust co dva dny o dvojnasobek, tehotenstvi se udrzelo. Kdyz klesat tak bohuzel ne. Kdby rostlo pomalinku, bala bych se mimodelozniho.. Urcite jdi k doktorovi. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
31.1.15 15:00

@Keish-Keish já vím asi je to blbý dotaz ale jsem po zamlklem těhu a teď mám strach ze všeho. Ale děkuji za reálnou šanci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
31.1.15 15:09

@Jana45 já mám dvě zkušenosti, první v období ms jsem jen špinila a vypadalo to, že vše bude dobré, ale bohužel v 7tt sp, nevím jestli to s tím mělo souvislost :nevim: podruhé jsem v období ms krvácela, ale test sílil, dostala jsem duphaston a estrofen, krvácení přestalo, ale za pár dnů mi test zeslábnul a opět sp, teď jsem znovu otěhotněla a nešpinila jsem ani nekrvácela, takže zatím dobré :dance: ale spousta holek měla ms i tři měsíce a na těhotenství to vliv nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
31.1.15 16:42

Já jsem v prvním těhotenství kolem 7. týdne krvácela v době, kdy měla dorazit ms, tak jsem pro jistotu jela na pohotovost, kde si mě nechali pár dní a nasadili magnézko. Dopadlo to dobře. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí