Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nastávající maminy, chtěla jsem se zeptat, jestli a jak bojujete s únavou? Jsem v 19.týdnu a jsem šíleně unavená
. Snažím se jednou za den na půl hodinky si lehnout ale výsledek žádny ![]()
Mám i nedostatek železa, tak nevím zda to není i tým… Jo a běhám kolem 13měsíční holčičky tak čas na odpočinek s domácností moc nemám ![]()
Mame to stejne :-/ ja jsem 15.tt a mam rok a pul kluka…a chlap celej den v prdeli, dojede v 8 vecer a ja se mam najednou okotit a byt jeste skvela milenka ![]()
Jsem ve 32tt a mam 1,5rocniho prcka..chlap nas opustil, takze jeste mnoho dalsich starosti do toho. A ta unava nebyla, ale posledni cca dva tydny to je děsné se ke všemu dokopat..
![]()
Radu nemám, ale unavená jsem taky.
Tak snad jen že v tom nejsi sama. ![]()
Cerynko tak to si taky nemůžeš výskat
.Tak milenecké aktivity jsem zatím schopná zvládnout tak 1-2× týdně. Manžela mám doma dřív, ale za to mu vařím obědy, to už jsemtaké omezila na vaření na dva dny…
@TereuliJa píše:
Jsem ve 32tt a mam 1,5rocniho prcka..chlap nas opustil, takze jeste mnoho dalsich starosti do toho. A ta unava nebyla, ale posledni cca dva tydny to je děsné se ke všemu dokopat..![]()
![]()
@Edit1 píše:
Cerynko tak to si taky nemůžeš výskat.Tak milenecké aktivity jsem zatím schopná zvládnout tak 1-2× týdně. Manžela mám doma dřív, ale za to mu vařím obědy, to už jsemtaké omezila na vaření na dva dny…
ja mu varim taky, nekdy se stavi jen na ten obed, nekdy prijede az na veceri… nekdy je v praci az do 10… a jakmile prijede, tak ja mam vyskocit a roztahnout nohy, aby byl spokojenej
@careynka píše:
ja mu varim taky, nekdy se stavi jen na ten obed, nekdy prijede az na veceri… nekdy je v praci az do 10… a jakmile prijede, tak ja mam vyskocit a roztahnout nohy, aby byl spokojenej
Tak to bych tvrdě usla nebo mu doporučila ruční práci
,já vím jednoduše se mi to píše… Manžel teď nechává na mě kdy projevím aktivitu, což mi vyhovuje.. ![]()
@Edit1 píše:
Tak to bych tvrdě usla nebo mu doporučila ruční práci,já vím jednoduše se mi to píše… Manžel teď nechává na mě kdy projevím aktivitu, což mi vyhovuje..
hm, to mas dobry :-/ jeho to rukou nebavi, chce me… jenze me uz se to hnusi jen tim, ze se za to urazi a ja si pripadam, ze mu musim dat, aby byl klid…a to je zacatek konce
Hlasim se do klubu, ted jsem se doplazila z nakupo/prochazky. Zbyl z toho jen nakup a jsem rada ze jsem dolezla. Dite jsem ted upichla ke krtkovi a ja lezim. ![]()
Jsem orvana jak boruvka v posledni dobe furt (31 tyden), doma mam skoro dvouletou holcicku. Chudak mala, je mi ji lito, pac se ji maminka moc nevenuje a skoro nechodime ven. Na pisku uz to taky nedavam, nevim jak si mam sednout a tak.
@Edit1 ja myslim, ze to je tim zelezem, taky ho mam malo a beru v tabletach, trochu se to na chvilku zlepsilo, ale ted jsem tam kde jsem.
nastesti mi dcera pres den spi a ja spim s ni. Nic jineho moc nestiham a manzel trochu pomaha, ale slava to taky neni. bud prijde pozde z prace, nebo driv, ale pak zase neco pracuje.
@Edit1 píše:
Cerynko tak to si taky nemůžeš výskat.Tak milenecké aktivity jsem zatím schopná zvládnout tak 1-2× týdně. Manžela mám doma dřív, ale za to mu vařím obědy, to už jsemtaké omezila na vaření na dva dny…
tyjo, to si dobra, to ja nezvladnu ted skoro nic
teda myslim ten sex, vecere se snazim jeste trochu delat.
Příspěvek upraven 24.07.12 v 17:54
@suik píše:
Hlasim se do klubu, ted jsem se doplazila z nakupo/prochazky. Zbyl z toho jen nakup a jsem rada ze jsem dolezla. Dite jsem ted upichla ke krtkovi a ja lezim.![]()
Jsem orvana jak boruvka v posledni dobe furt (31 tyden), doma mam skoro dvouletou holcicku. Chudak mala, je mi ji lito, pac se ji maminka moc nevenuje a skoro nechodime ven. Na pisku uz to taky nedavam, nevim jak si mam sednout a tak.
@Edit1 ja myslim, ze to je tim zelezem, taky ho mam malo a beru v tabletach, trochu se to na chvilku zlepsilo, ale ted jsem tam kde jsem.
nastesti mi dcera pres den spi a ja spim s ni. Nic jineho moc nestiham a manzel trochu pomaha, ale slava to taky neni. bud prijde pozde z prace, nebo driv, ale pak zase neco pracuje.
a co sex, jestli se muzu zeptat?? Mame to temer totozny, jen s tim, ze ja chodim na 24ky do prace a jeste se doma staram a cvicim psy..a chlap vecer chce naruzivou milenku a ja nemam ani chut ani silu ![]()
@careynka sex skoro nic, byla doba, kdy jsem mela docela chut, ale mame maleho kazisuka, tak se ta doba, kdy je to mozne docela omezuje a to zrovna bejvam docela vyrizena.....uz asi pochopil, ze ted to zadna slava se mnou nebude, ale brmlal teda dost…
na 24? to by me odvezli nohama napred, to bych nedala ani netehotna. Co delas? Materskou uz mas ale za par, ne?
@suik píše:
@careynka sex skoro nic, byla doba, kdy jsem mela docela chut, ale mame maleho kazisuka, tak se ta doba, kdy je to mozne docela omezuje a to zrovna bejvam docela vyrizena.....uz asi pochopil, ze ted to zadna slava se mnou nebude, ale brmlal teda dost…na 24? to by me odvezli nohama napred, to bych nedala ani netehotna. Co delas? Materskou uz mas ale za par, ne?
no tak jemu kazisuk nevadi a dela to klidne i pred nim, coz jsem ted uz zakazala…Vojta sice nemluvi, ale vsechno vnima a napodobuje… jedina vhodna doba je v noci, ale to jsem uplne kantare…a co na to rika manzel? Ten muj mi to prave vycita, ze jsem mu dobra akorat tak, aby nakoupil nebo nedo udelal…takze mu mam byt asi vdecna a dat mu, abych mela pokoj a byl na me hodnej??? ![]()
@careynka píše:
a co sex, jestli se muzu zeptat?? Mame to temer totozny, jen s tim, ze ja chodim na 24ky do prace a jeste se doma staram a cvicim psy..a chlap vecer chce naruzivou milenku a ja nemam ani chut ani silu
Já spím, takže ani nevím jestli i ten můj chce náruživou milenku. Jakmile si lehnu do postele vytuhnu. A to v kteroukoliv denní dobu.