Těhotenství? Ano či ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
17.5.13 11:25

@Seizdra no,já musela odsávat před i po…měla jsem fakt moooc plný prsa…dokonce jsem musela v noci víckrát vstávat, ne kvůli synovi, ale kvůli odsávání, jinak by mi prsa asi praskla… 8o :zed: když jsem pak u druhého chtěla tu tvorbu snížit…tak to bylo dost krušné…stejně jsem odsávat musela, aspoň trochu a musela jsme to přetrpět…než se to trošku srovnalo… :nevim:
jo a v mrazáku se může mléko uchovávat jen 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.13 11:28

@gatubela v porodnici říkaly 9 měsíců a pa a laktační říkaly půl roku. Je to i v příručce co mám k odsávácce, tam dokonce snad rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.5.13 11:35

@Seizdra vidiš,mě říkali 3 měsíce…se pak mrknu co mám v příručce já, mám dvoufázovou medelu, ta je hodně dobrá ;) u prvního jsem měla Nuk odsávačku a holka nevydržela :mrgreen: na druhé kojení jsem se vybavila výkonější a stejně jsem jí tolik nevyužila… :) tak uvidíme u dalšího… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.5.13 12:04

Z těhotenstvím to nic společného nemá. Tím samozřejmě neříkám, že těhotná nejsi, ale zkrátka taky, že jsi. Myslím, že se nejednalo o mléko, ale o mlezivo, mojí matce teklo ještě 20 let po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka0092
21.5.13 11:55

Ahoj holky :) Chtěla bych se zeptat.. užívám antikoncepci a vzala jsem si jenom 20 prášků místo 21 a měla jsem hned po tom pauzu a menstruaci, ale pauza byla 10 dnů a až 11tý den jsem si vzala prášek a po tu dobu a ještě týden po tom jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk, můžu být těhotná? :) Předem děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky