Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Seizdra no,já musela odsávat před i po…měla jsem fakt moooc plný prsa…dokonce jsem musela v noci víckrát vstávat, ne kvůli synovi, ale kvůli odsávání, jinak by mi prsa asi praskla…
když jsem pak u druhého chtěla tu tvorbu snížit…tak to bylo dost krušné…stejně jsem odsávat musela, aspoň trochu a musela jsme to přetrpět…než se to trošku srovnalo… ![]()
jo a v mrazáku se může mléko uchovávat jen 3 měsíce…
@gatubela v porodnici říkaly 9 měsíců a pa a laktační říkaly půl roku. Je to i v příručce co mám k odsávácce, tam dokonce snad rok
@Seizdra vidiš,mě říkali 3 měsíce…se pak mrknu co mám v příručce já, mám dvoufázovou medelu, ta je hodně dobrá
u prvního jsem měla Nuk odsávačku a holka nevydržela
na druhé kojení jsem se vybavila výkonější a stejně jsem jí tolik nevyužila…
tak uvidíme u dalšího… ![]()
Z těhotenstvím to nic společného nemá. Tím samozřejmě neříkám, že těhotná nejsi, ale zkrátka taky, že jsi. Myslím, že se nejednalo o mléko, ale o mlezivo, mojí matce teklo ještě 20 let po porodu…
Ahoj holky
Chtěla bych se zeptat.. užívám antikoncepci a vzala jsem si jenom 20 prášků místo 21 a měla jsem hned po tom pauzu a menstruaci, ale pauza byla 10 dnů a až 11tý den jsem si vzala prášek a po tu dobu a ještě týden po tom jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk, můžu být těhotná?
Předem děkuji za odpovědi ![]()