Těhotenství? Ano či ne

606
17.5.13 09:43

těhotenství?? ano či ne

Maminky potřebuji poradit, jsem 2,5 roku po porodu a když jsem se před pár dny milovala s přítelem a on si hrál s prsy začalo mě téct mléko, můžu být těhotná? antikoncepci neberu a před 14ti-dny jsem měla MS. (test byl včera negativní) :nevim:

Příspěvek upraven 17.05.13 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.5.13 09:44

@Mišula31 pokud byla ms před 14ti dny, tak předpokládám, že jsi kolem ovulace.. teklo mléko? to je nějaké divoké, spíš bych si nechala prsa zkontrolovat, tekutina může i nemusí znamenat problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.5.13 09:49

@Mišula31 mému synovi jsou dva, rok nekojim a po zmáčknutí bradavky mi také pořád teče mléko, už mi byl dvakrát kontrolován prolaktin a byla jsem i na sonu, ale vše je ok…nech se pro jistotu vyšetřit, ale nemusí to nic znamenat, každopádně je důležité nestimulovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.5.13 09:50

A jak je to dlouho, co jsi přestala kojit?
třeba to s tím souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.13 09:52

Trochu ot, ale když i rok po ukončení kojení teče při zmačknuti mlíko, kdy se přestane dělat úplně? :think: to bude stát sex za pendrek teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.5.13 09:52

Nemyslím si že bys byla hned těhotná. mám známou která je po porodu 7 let a mlíko ji teče vždycky když slyší brečet dítě. bere na to náký prášky. zajdi ale radši k doktorce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.5.13 09:55

@Seizdra

já ukončila kojení a do měsíce mi neteklo vůbec nic. Teda možná i dřív. Měsíc jsem totiž prsa vůbec nijak nemačkala, nezkoušela jestli ještě teče a při sexu jsme je vynechávali (což mimochodem stálo za pěkné h****)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.13 09:57

@mishelka no právě, představa vynechání zrovna téhle zóny je teda nic moc. A kdy jste je do hry opět zapojili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.5.13 10:02

@Seizdra

cca po měsíci jsem zkusila jestli ještě něco teče a neteklo, tak jsme je zkusmo zapojili a v pohodě.
Já teda kojila chvilku, asi 3 měsíce, takže možná i proto se mi to takhle rychle upravilo. Krom toho jsem nekojila plně, jen přikojovala. Neměla jsem moc mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.13 10:03

@mishelka no tak to jsem zvědavá, já mám mlíka na prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.5.13 10:05

Jak jsem psala, kojila jsem přesně do roka, takže rok nekojím…a stejně mi při zmáčknutí bradavky mléko teče a to i přes to, že to nijak nestimuluju… :nevim: (jen občas to testnu, jestli pořád je, ale to je tak jednou za 3 měsíce, což nemá vliv na tvorbu)

@mishelka píše:
A jak je to dlouho, co jsi přestala kojit?
třeba to s tím souvisí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.5.13 10:07
No já právěže tu zónu raději vynechávám, protože se bojím, aby se mi to nerozjelo víc :zed: a neměla jsem pak problém s tím prolaktinem(plánujeme mimi)
@mishelka píše:
@Seizdrajá ukončila kojení a do měsíce mi neteklo vůbec nic. Teda možná i dřív. Měsíc jsem totiž prsa vůbec nijak nemačkala, nezkoušela jestli ještě teče a při sexu jsme je vynechávali (což mimochodem stálo za pěkné h****)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.5.13 10:13
OT-tak ho prodávej…já měla u obou kojení mlíka až až..a „dávala“ jsem ho do mléčné banky a oni mi „přispívali na stravu“…cena je různá, dle nemocnice. v Č. Lípě 75kč/l většinou „dávají“ maminky cca 5-10litrů za měsíc…já byla dojnice… :mrgreen: u prvního jsem měla v průměru 30 litrů za měsíc(nejvíc 32)a u druhého by to bylo víc(odsávala jsem i 1,5litru za den),ale po 6ti nedělí jsem už neměla čas, tak často odsávat, vyvářet odsávačku, flašky…(musela jsme se vrátit do práce)…jo mimochodem…děti měly samozřejmě mléka dost, neodsávala jsem na jejich úkor, nehladověly, naopak byly tlusťoučký ;)
@Seizdra píše:
@mishelka no tak to jsem zvědavá, já mám mlíka na prodej

Příspěvek upraven 17.05.13 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
17.5.13 10:17
@Seizdra píše:
Trochu ot, ale když i rok po ukončení kojení teče při zmačknuti mlíko, kdy se přestane dělat úplně? :think: to bude stát sex za pendrek teda :zed:

U mě asi nikdy ;). Jsem po kojení 11 let a stále občas trochu teče. Ale fakt jen trošičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.13 10:32
@gatubela píše:
OT-tak ho prodávej…já měla u obou kojení mlíka až až..a „dávala“ jsem ho do mléčné banky a oni mi „přispívali na stravu“…cena je různá, dle nemocnice. v Č. Lípě 75kč/l většinou „dávají“ maminky cca 5-10litrů za měsíc…já byla dojnice… :mrgreen: u prvního jsme měla v průměru 30 litrů za měsíc(nejvíc 32)a u druhého by to bylo víc(odsávala jsme i 1,5litru za den),ale po 6ti nedělí jsem už neměla čas, tak často odsávat, vyvářet odsávačku, flašky…(musela jsme se vrátit do práce)…jo mimochodem…děti měly samozřejmě mléka dost, neodsávala jsem na jejich úkor, nehladověly, naopak byly tlusťoučký ;)

Wow :D tak to já to nechávám v prsach, odsaju na radu zdejších dojnych před kojením, protože to hrozně teče a ona se pak topí, a pak trochu po, když je potřeba, nechci to moc podporovat právě :) ale mám na mrazáku pro kámošku nachystano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí