Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barb13 píše:
Ahojte holky,
Mám takový dotaz.
S přítelem se půl roku snažíme o dítě. Před měsícem jsem již myslela ze už se to povedlo, ale ono nic. Cyklus mám 28 dni. Minuly měsíc jsem ho měla okolo 40 dni. Dostala sem vyvolavacku a hotovo. Tento měsíc jsem si delala ovu test. Jakmile byl smajlik ze ano, tak hned sme na to “vlitly”
Dnes jsem měla dostat MS a ta díky bohu zatím nikde. Byla jsem nedockava a delala si test včera. Samozřejmě negativní. Jsem furt unavená, hrozna bolest hlavy, občasné křeče v břiše, citlivější nos, a na kávě na které jsem “závislá” se mi udělalo nevolno a motala se mi hlava. Asi 6 dni po ovu mám doteď takový hustý bílý výtok. Nepachne, nesvedi.
Chtěla jsem se zeptat zda dle vašich zkušenosti s raným tehotenstvim by to tehu mohlo být.
Předem dekuji za odpovědi.
Jestli jste na to „vlítly“, tak miminko rozhodně nebude. Žádné popisované příznaky jsem při zjištění těhoteství nepociťovala. A tvůj test byl negativní. Takže vsugerace.
@Russet
Test jsem si delala včera. Tedy den před příchodem MS. Což je mnohdy moc brzy. Někomu test neukazal // ani v 9tt.
Příznaky máš až když máš pozitivní test, jinak to není zpusobene těhotenstvím. Jinak já žádné takové příznaky neměla. Až tak v 6tt mi bylo špatně, u druhého mě teda kolem termínu ms hrozně bolela prsa, ale to už byl test pozitivní.
Vlítly
proč každá popisuje jako příznak nechuť ke kávě? Protože je to jako nejčastější příklad nesnášenlivosti na pachy?
Máš to vsugerované.
@Holkaholkaa
Vynechana ještě bohužel ne. Dnes měla přijít a zatím nic. Tak doufám ze ani nedorazí ![]()
@Barb13 píše:
@Russet
Test jsem si delala včera. Tedy den před příchodem MS. Což je mnohdy moc brzy. Někomu test neukazal // ani v 9tt.
Tak sis sama odpověděla, musíš vyčkat, ale naděje umírá poslední
@Holkaholkaa píše:
@Barb13 no ale vzhledem k tomu ze podle příznaků @Russet se tehotenstvi nerozhoduje tak sance je
No, já si udělala test, když nedošla MS. Dnes už by měla mít druhý pruh.
@Barb13 ja mela pozitivni 5dni po zmeskane ms.. krome bolesti v podbrisku bez příznaků, ale to neznamena ze ty to musis mit stejne
@Barb13 to bych netrvrdila, 7tt hcg prez 7000jednotek ![]()
Ty jsi ted brzy od ovulace, mozna bych se tolik nepozorovala, testit muzes ob den a uvidis co to prinese, ja ti ty // moc preju samozrejme
jo a kafco mi chutnat neprestalo ![]()
Příspěvek upraven 09.07.19 v 18:33
@Barb13 pokud to nevyjde a ms prijde zkus kontryhelovy caj, snažili jsme se par měsíců marně a prvni mesic od ms po ovu jsem pila kontryhel a pak ms uz neprisla
@Barb13 a kdy ste měli toho smajlíka? Ono spíš než termín ms záleží na tom kdy byla ovulace, když ji někdo má ke konci cyklu tak ty testy ukážou později.
Já měla nevolnost také před ms… Ale myslela jsem že je to viroza. Držel jsem žaludeční dietu a pak zjistila že jsem těhotná 😄 káva mi chutnala furt.
Já si myslím že pokud jsou příznaky tak by měl být test pozitivní tak ho zkusit třeba ještě z pár dní. Ale vím co dělá psychika. Co jsme se snažili taky různé příznaky a zpoždění.