Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla nevolnost také před ms… Ale myslela jsem že je to viroza. Držel jsem žaludeční dietu a pak zjistila že jsem těhotná 😄 káva mi chutnala furt.
Já si myslím že pokud jsou příznaky tak by měl být test pozitivní tak ho zkusit třeba ještě z pár dní. Ale vím co dělá psychika. Co jsme se snažili taky různé příznaky a zpoždění.
Taky jsem si vsugerovávala příznaky, každej měsíc jsem si říkala, že mám divnou chuť v puse, že mi není dobře, pořád jsem se sledovala, ale těhotenství nikde
pak jsem to přestala sledovat, prostě jsem se smířila s tím, že asi mít dítě nebudu a najednou jsem měla pozitivní test a žádné příznaky jsem neměla kromě zácpy. Ta se dostavila asi za 3 týdny od otěhotnění a u druhého těhotenství taky jen zácpa, podle toho jsem poznala, že jsem zas v tom, ale za celé těhotenství jsem neměla žádný jiný příznak, naštěstí ![]()
@Russet píše:
Jestli jste na to „vlítly“, tak miminko rozhodně nebude. Žádné popisované příznaky jsem při zjištění těhoteství nepociťovala. A tvůj test byl negativní. Takže vsugerace.
Přesněěě to jsem chtěla napsat
jestli na to holky vlítly, tak rozhodně ani jedna není těhotná.
@Barb13 takže si teprv 11 dpo, to ještě aspon 3 dny s testem počkej, pozitivní bývají spolehlivě až tak 14 dní po ovulaci.
Poraďte holky. Jsem tu nová a s přítelem se začínáme snažit o miminko. V dubnu jsem vysadila antikoncepci Lusienne a od května tomu necháváme volný průběh.
Mam cyklus docela pravidelny, kolem 30 dnu. Ovulace měla být nejspíš kolem 16.-18.6. Už mám zpoždění 3 dny a asi před týdnem mě začal obcasně bolet podbrisek, začala jsem být šílené unavená a prospala celý den. Ale především mě začaly bolet prsa. Bolí to jako by ze stran a cítím takový bulky.
Jinak po nějakém jídle se mi trochu zvedá žaludek, což nemivam, a často chodím na malou, ale to může být možná i vsugerované nebo tím, že se moc sleduju. Těhotenský test vyšel v neděli večer negativně. Myslíte, že tam je ještě šance nebo ne? Ukázal se vám dusík až třeba 4 dny po meskane MS nebo je to blbost? Chci si TT udělat znova zítra ráno
Díky za odpovědi ![]()
@Čičorečka
Psala jsem to s humorem. A ejhle každá husa se toho chytí.
![]()
@Pájedlo jestli byla ovulace 16.6. tak už by měl být test pozitivní.
@Kriss Tina píše:
@Pájedlo jestli byla ovulace 16.6. tak už by měl být test pozitivní.
Nevím to jistě. Mohla být klidně později. Kolem 19. jsem začala měřit ovu testy, ale ty byly čím dál víc bez čárky. Tak podle toho soudím ![]()
@Pájedlo je mozne ze ovulace proběhla pozdeji.. bolest prsou z boku byl hlavni příznak u me
@Pájedlo jo me se duch ukázal asi 5dni po vynechání mozna dyl ted uz si nejsem jista..kazdopadne vim V den vynechane ms nic tak jsem se smířila s tim ze to zas nevyslo a ms furt nikde, tak jsem testla zase a uz byl duch
@Anonymní píše:
@Pájedlo je mozne ze ovulace proběhla pozdeji.. bolest prsou z boku byl hlavni příznak u me
Děkuji za odpověď.
A pokud by ovulace proběhla později, kdy by mohl být nejdřív test pozitivní? ![]()
@Čičorečka rypalky.. budes se divit, ale my jsme na to s přítelem vlitli a jsem tehotna ![]()