První příznaky těhotenství?

Anonymní
12.2.20 12:16

Těhotenství? Nevolnost

Dobrý den, minulý měsíc sem měla MS normálně 7.1. Pak proběhl styk a po 2 týdnech asi přišlo další krvácení spíše 3-4dny lehké špinění pak jeden den krvácení ale moc silné ne. Považovala jsem to za MS ale pro jistotu sem si udělala test hned po skončení a byl negativní. Teď 7.2.jsem MS nedostala do tedka čekám a není měla jsem zvýšenou teplotu, bolest podbřišku a motani hlavy.. Myslela jsem že na mě něco leze nebo přijde MS ale nic a Dnes ráno bolest hlavy a zvracení celkove mi není vůbec dobre od žaludku. Test jsem si nedělala.. Myslíte že by to přece těhotenství bylo? Děkuji za každou odpověď :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15294
12.2.20 12:19

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.2.20 12:29

Proč si prostě neuděláte test… Myslet si můžem cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.2.20 12:51

Nemyslim si, ze pujde o tehotenstvi, ale testem nic nezkazis. Nebo navstiv gyndu, my nemame kristalove koule :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3.4.20 17:50

Ahoojky, jsem dnes tyden po ovu/patek/. O vikendu a v pondeli jsem mela citlivá prsa, od stredy mam ucpany nos/ jakoby rymu/, ve ctvrtek jsem mela bolest hlavy a takove jakoby nechutenství. Celkove jsem unavena, vse me boli, hlavne po ranu a dnes i poboliva v podbrisku a mam takovy jakoby tvarohovy výtok… bylo to poprve, co jsme meli nechráněný sex.. jsem 5 mesicu po vysazeni HA, od te doby sex s Pharmatexem. Myslite, ze to muze byt tehu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.4.20 17:54
@Veeeeeeeee píše:
Ahoojky, jsem dnes tyden po ovu/patek/. O vikendu a v pondeli jsem mela citlivá prsa, od stredy mam ucpany nos/ jakoby rymu/, ve ctvrtek jsem mela bolest hlavy a takove jakoby nechutenství. Celkove jsem unavena, vse me boli, hlavne po ranu a dnes i poboliva v podbrisku a mam takovy jakoby tvarohovy výtok… bylo to poprve, co jsme meli nechráněný sex.. jsem 5 mesicu po vysazeni HA, od te doby sex s Pharmatexem. Myslite, ze to muze byt tehu? ;)

Ne. Spíš zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
3.4.20 17:56

Týden po ovu je na příznaky brzo, a už vůbec nelze mít příznaky dva dny po ovu, jak píšeš, citlivost prsou o víkendu, to bude spíš k té ovulaci..pokud by se zadařilo tak vajíčko se teprve uhnizďuje takže tvé příznaky jsou spíše vsugerované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37206
3.4.20 18:16

Spíš na tebe něco leze a máš kvasinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.20 18:59

@Veeeeeeeee Ne, mit priznaky tak brzo neni mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
3.4.20 22:36

Na priznaky je moc brzy. Takze bud je to vsugerovane nebo to mas jeste k ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.20 23:31

Dnes, tj 12 den po ovulaci mam takovy ruzovo hnedy “výtok” spise spineni… menstruace az za 5 dni, myslite, ze ma cenu zkusit udelat test? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
7.4.20 23:40

@Veeeeeeeee zkusit můžeš, kdyby nic, tak zkus v den vynechání mensruace, kdyby nepřišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.4.20 23:44

@Veeeeeeeee Je brzo, ale za zkousku nic nedas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.20 23:48

Dekuji ;) a myslite, ze je mozne, ze se nam zadarilo, takhle na poprve :lol: zkusim testik zitra a pak kdyztak pockam, jestli prijde menstruace… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí