Těhotenství po hysteroskopii

77
10.10.13 21:30

Těhotenství po hysteroskopii

Dobrý den,
Je tu někdo komu „pomohla“ k těhotenství hysteroskopie, respektive komu se zadařilo až po ni? Jsem po třetím IVF, z prvního, které proběhlo v roce 2010 máme syna, od té doby se bohužel nedaří, mám ze sebou tři neúspěšně transfery, nyní se chystám na Ket. Nechtělo se mi transferovat a zase očekávat neúspěch, měla jsem pocit, ze musím udělat něco víc, tak jsme se s lékařem dohodli na hysteroskopii, při které dle předpokladu nenašli zádný větší problém, přesto doufám, ze mi tím poskrabanim sliznice třeba pomohou k lepšímu uchycení embryjka. Fungovalo to takto u někoho? Popřípadě kolikaty cyklus po hystero se zadarilo, my to plánujeme zkusit hned ten následující, to je asi za tři týdny, samozřejmě pouze tehdy pokud doroste sliznice…
Předem díky za rady i za nazory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8743
10.10.13 21:47

Ja na ni byla v dubnu 2012. v kvetnu ivf nevyslo, v cervnu ket vysel-3.pokus celkem. muj dr. tvrdil, ze to pomaha a u me se take necekalo, ze se neco najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.2.15 13:58

Asi odpoved pozde… Mne to mozno pomohlo… Bola som na dvoch transferoch (ale mali sme embrya z darovanych vajicok a este k tomu po vysetreni genetiky, takze extremne kvalitne), prvy nevysiel, co som si velmi vycitala. Pred druhym transferom som trvala na hysteroskopii a po nej sa uz zadarilo:-). O tri mesiace mam termin:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.16 16:15

:mavam: Taky mě zajímá komu se povedlo otěhotnět po hysteroskopii?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.16 16:17
@Anonymní píše: :mavam: Taky mě zajímá komu se povedlo otěhotnět po hysteroskopii? Pomohl někomu tento zákrok k udržení embrya?
  • Citovat
  • Upravit
5.7.21 14:02

Rok a půl jsme se snažili o mimi po hysteroskopii co jsem podstoupila v prosinci tak hned v lednu jsem otěhotněla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
31.7.21 05:59

Na diagnosticke hysteroskopii jsem byla v cervnu, nezjistili zadny problem, v cervenci jsem otehotnela. Doktorka rika, ze nahoda, ale po trech letech snazeni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex