Těhotenství a zaměstnání servírky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@bumbezi píše:
Ahoj holky, jsem těhotná asi 7tt pracuji taky jako servírka ale momentálně jsem na nemocenské, kvůli zápěstí, 8.8.jdu na kontrolu na gyndu kde by mi měl těhu potvrdit (když jsem byla poprvé řekl že je to hodně v začátku a že mi zatím nic moc neřekne)jsem zvědavá co mi doktor řekne jestli mě do práce pustí nebo ne, na netu jsem se dočetla že je rizikové pracoviště tam kde se musí celý den stát takže si myslím, že bych měla mít nárok na přemístění na jinou prac. pozici pokud by mě zaměstnavatel neměl kam přesunout a nechal mě třeba doma tak ale po celou domu těhu musím pobírat stejný plat jako dřív…slyšely jste někdy o vyrovnávacím příspěvku v těhotenství??? Pokud nemáte zdravotní komplikace ale jen nemůžete z důvodu těhotenství vykonávat svou dosavadní prac. činnost tak je zaměstnavatel povinen vás přeřadit jinam a tudíž nemusíte jít na nemocenskou a přijít tak o peníze…
ja jsem takhle byla prerazena ve fabrice, od stroju do kanclu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ähojky, taky jsem servírka a zjistili jsme že jsem těhotná. Jsem sama v hospodě cca 60 lidí plus zahrádka. Pracuji od 10 do 1 ráno nebo do 3 v pátek a sobotu. Bohužel náš šéf je klasický frajírek s neskutečnou arogancí. Vzhledem k tomu že jsem ve velmi zakouřeném prostředí a jakmile cítím cigaretu tak
je asi neschopenka jediná možnost.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těhotná servírka
Ahoj holky jsem ve 3.mesici těhotenství, šéfovi v práci jsem řekla ze jsem těhotná a on se mě zeptal jak dlouho hodlam chodit do práce, jak sakra to mam vědět netuším jak dlouho to budu zvládat hlavně kdyz u nas v restauraci začínají víkendové akce srazy kolem 50 lidi + salonek dalších 20, jak jste to měly vy se šéfem ohledně těhotenství???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca2654 píše: Více
Když bude všechno v pořádku, tak můžeš chodit až do doby, než nastoupíš na mateřskou. Co se šéfovi nezdá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit