Těhotenství s neléčenou ulcerózní kolitidou v akutní fázi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
18.3.14 16:32

@Misula.vdf

Prapodivné to opravdu bylo. Trápila jsem se a bála.
Děkuji, už jsem vyměnila a je to nebe a dudy. Jsem v péči i s léky. Cítím se daleko lépe a miminko krásně roste :) Bála jsem se zbytečně, ale zase jsem ráda, že jsem to v tom prvním trimestru vydržela a mám větší pocit klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
18.3.14 16:32

@angellik23

Probiotika bohužel ne, to už je na mě slabý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
18.3.14 16:33

@yourlady

Děkuji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
18.3.14 16:33

@BaMaK

Děkuji, už jsem vyměnila a je to nebe a dudy. Jsem v péči i s léky. Cítím se daleko lépe a miminko krásně roste :) Bála jsem se zbytečně, ale zase jsem ráda, že jsem to v tom prvním trimestru vydržela a mám větší pocit klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
19.3.14 10:56

@grenade55 Super, je to správné rozhodnutí, budeš mít krásné a zdravé dítě. Pěkně si užívej těhotenství a ničeho se neboj :-)…a až nadejde ta slvné chvíle a mimi bude na světě tak mi napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.3.14 13:59

@BaMaK

Děkuju! Ať se i tobě daří a děkuju za podporu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.3.14 09:25

@grenade55 Podpora…jsi hodně tolerantní :-) spíš to bylo vynadání, ale mě naštval přístup tvých doktorů. Tak hlavně aby ses ty dala rychle do pořádku, ať zažívání funguje a mimčo má všechny živiny co potřebuje. A neboj, těhotenství je imunosupresivní stav ( mimčo je v podstatě z poloviny cizí)-takže ulceroska bude mít lehčíprůběh než normálně a až se to stabilizuje tak ti určitě i uberou léky. Jen pozor po porodu- hormony umí s tělěm pořádně zacvičit. Ale už jsi v dobrých rukou, takže se ničeho neboj a užívej s :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 09:35
@grenade55 píše:
@angellik23Nic takového mi ale bohužel nenabídli a to ani kapačky, nic. Prostě buď ber a ohrožuj plod a nebo neber a trp. Co považuješ za tu nejhorší fázi, do které jsi se naštěstí nedostala? Já k doktorovi samozřejmě chodím, nejsem blázen, ale oi pro mě nemají řešení…

Ahoj, radu pro tebe nemám, jen zkušenost…tahle chorůbka je pěkně hnusná a pěkné svinstvo, nevěřila bych, dokud si tím neprocházím se svým přítelem, který jí má už od dětství. Má postižené téměř celé střevo, léky nezabíraly, operaci kvůli rozsahu postižení nedoporučili, prý by na 100% skončil s vývodem, střevo by prý nešlo zachránit. Hodně jsme hledal, nakonec našli Iscare v Praze, kde se na to specializují a již rok tam podstupuje biologickou léčbu. Stav se zlepšil a to o dost. Dívala jsem se na net a jsou typy bioléčby, které jsou vhodné i v těhotenství, tak bych možná zkusila to. Tvá neléčená nemoc má na mimčo taky určitě negativní vliv, teď jde o to, vybrat to nejmenší zlo…držím palce.

• Citovat
  • Upravit
11.11.22 06:32

Blázne mám ulcerózní kolitidu zrovna teď v úplném zážehu a neblbni musíš brát léky. jsem ve čtvrtém týdnů a neprestavam užívat injekce Humira. Vazne chceš umřít mazej na gastro. Miminku se s léčbou nic nestane jsi pod dohledem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.22 06:35

Blázne mám ulcerózní kolitidu zrovna teď v úplném zážehu a neblbni musíš brát léky. jsem ve čtvrtém týdnů a neprestavam užívat injekce Humira. Vazne chceš umřít mazej na gastro. Miminku se s léčbou nic nestane jsi pod dohledem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.11.22 07:05

@Lucinka nick Myslím, že ta paní během těch 8 let dávno porodila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie