Těhotenství vs. domácí mazlíčci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
14.3.11 17:48
petratavali píše:
ahoj,my máme kočičku, ta si malé vůbec nevšímá a pejska (westíka), ten naopak malou hlídá, když kojím, hlídá, leží u ní, furt malou pozoruje.
Pejsek i kočička jsou očkování, pravidelné kontroly, žádné problémy s nimi nemáme a malá je v pohodě, žádná alergie… :nevim:
takže miminko a zvířátko nevadí, jen zvířátko musí být zdravé :kytka: a v těhotenství taky OK :-)

jé, taky máme westičku, je to naše chůva od malinka co se malý narodil. Jenom kňournul tak běžela k nám a pak k němu. Teď má ve zvyku nakukovat do každého kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
14.3.11 19:54
MMartina1 píše:
petratavali píše:
ahoj,my máme kočičku, ta si malé vůbec nevšímá a pejska (westíka), ten naopak malou hlídá, když kojím, hlídá, leží u ní, furt malou pozoruje.
Pejsek i kočička jsou očkování, pravidelné kontroly, žádné problémy s nimi nemáme a malá je v pohodě, žádná alergie… :nevim:
takže miminko a zvířátko nevadí, jen zvířátko musí být zdravé :kytka: a v těhotenství taky OK :-)
jé, taky máme westičku, je to naše chůva od malinka co se malý narodil. Jenom kňournul tak běžela k nám a pak k němu. Teď má ve zvyku nakukovat do každého kočáru.

my máme pejska :kytka: .Nevím jesti jsou westíci takový všichni, ale ten náš, toje opravdu inženýr - furt nás hlídá, tváří se, jak by nám rozuměl :-) , je to takový šmudlín hyperaktivní.. :mrgreen:
jen jsem zvědavá, až malá bude lézt a zjistí, že matýsek (tak se jmenuje) má ocásek a ouška na tahání :lol: . Ale on je takový cíťa, tak myslím, že si to nechá chudáček líbit a bude trpělivě trpět :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.7.11 12:00

Já jsem v 7. měsíci těhotenství, králice bude mít 4 roky, žije se mnou v jedné místnosti bytu 1+1, někdy i spí v posteli, je vychovaná, čistotná, očkovaná a nikdy by mě ani nenapadlo, ji dát kvůli těhotenství pryč. Je to takové moje mimi :lol: je velice hodná a mazlivá. Aspoň si bude malé, až se narodí, od malička zvykat na zvířátko. Toť můj názor. Lidi, nebuďme takové citlivky! Hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetK29
3.3.13 22:03

teda to se mi ulevilo

Ahojky…Jsem moc ráda že jsem našla tuhle ztránku a mohla se dočíst příspěvky o kočkách a vůbec všech mazlíčkách :)…Víte mě všichni také dokola opakují že bych měla být v těhotenství bez kočky…že budu mít postíženéí dítě!!!Že se to nesmí!!To vítě že mi záleží hodně na tom abych měla zdravé dítě..Máme s manželem nádherného kocourka Luckyho..Máme ho už 3 roky.Je domácí, ven nechodí. Protože bydlíme v paneláku..Takže nepříjde do styku s ničím co je venku..Je maximálně na balkoně v 5tém patře :)je to člen rodiny..A prostě ho mám hodně ráda..Vím že by mě i dost trápilo kdyby zkončil nevím u koho :(…Atak jsem ráda, že kočka vlastně nepředstavuje ryziko pokud je očkovaná a tím lépe domácí..Ulevilo se mi :)Tak moc děkuji také za ty uklidňující názory. A jinak o miminko se pokusíme letos v létě :) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure