Těhotná 32tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.19 22:37

Těhotná 32tt

Ahoj holky. Jsem ve 32 tt a poslední týden mě bolí kyčle a stehna „mezi“ jako po tisicatem dřepu. Už se mi aj blbě chodí jak po sichte v tělocvičně. Občas „dole“ cítím divný šťourání. Jsem poprvé těhotná, takže mám strach z předčasného porodu, coz je dnes vidím všude hodně časté. Normálně ale funguju, uklidím si doma, jdu se projít atd. Mám se s tím svěřit na gynekologii a zajet tam raději zítra nebo je to běžné a počká to na začátek měsíce na prohlídku? Omlouvám se za blbý dotaz, ale jsem z toho vyjukaná, do teď jsem neměla moc problémů :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
22.9.19 22:48

To, co popisujes, je celkem normalni, telo se pripravuje na porod. Ja jsem vzdycky rikala, ze to boli, jako kdyby me nekdo nakopal mezi nohy. Puvodce stourani bude nejspis miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.9.19 23:00

@Hoa Mai já jsem to přirovnávala k následkům jízdy na kole s nepohodlným sedlem. Zakladatelko, neboj je to normální, na kontroli se můžeš zmínit, není to důvod na gyndu razit dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 23:15

Jsem 33tt a uz cca tyden mam to samy. Nekdy kdyz se blbe zvednu nebo otocim, tak me i v podbrisku picha. Citim kycle, stydkou kost, po zvednuti ze sedu chodim jako tucnak. Telo se uz proste pripravuje. Nejsi v tom sama :hug:

• Citovat
  • Upravit
1038
23.9.19 00:50

Ja mela neco podobneho, a ukazalo se, ze hlavicka jednoho miminka je v male panvi (cekam dvojcata) a zkratil se mi cipek na min, nez pul centimetru, riziko prasknuti vody a predcasneho porodu. Taky 32tt. Takze nejdriv par dnu klidovy rezim, nezlepsilo se to, tak do nemocnice na rizikove odd na injekce pro dozrani plic.

U tebe to nejspis bude uplne v poradku, ale pro jistotu bych k doktorovi zajela hned zitra.
A jinak ted fakt lezim a jen koukam na tv, ctu a jim, cipek skoro centimetr, 35tt :)

Drzim palce, at to nic neni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.9.19 05:24

Rozhodně bych to negeneralizovala, že je to něco typického pro 32.tt a že to určitě nic není. Pro sichr bych dojela na pohotovost. Taky jsme si s kamarádkou říkaly pocity, byly jsme těhotné stejně a ona teď porodila o měsíc dřív, protože jí praskla voda. Snad to u tebe nic nebude, nicméně bez vyšetření nezjistíš, zda něco hrozí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 06:56

Já jsem zrovna ten případ, že jsem ve 32tt začala rodit, ale začalo zkracenym cipkem, pak začala odcházet krvavá hlenova zátka a nepravidelne kontrakce. Po týdnu udržování se to stejně rozjelo. Příčina se nezjistila. Ale vím že jsem mivala vždy silné bolesti v pánvi a hlavně na čípku po nechranenem styku, asi moc silný účinek prostaglandinu, možná mi to ten čípek postupně zkratilo. Teď jsem znovu teh. v 15tt a styku se vyhýbám, protože ty bolesti mám zase a snažím se nedělat nic, po čem jsou tyhle bolesti horší. Ale bolest kyčlí nebo křížů je asi opravdu běžná, tělo se připravuje na průchod dítěte..

• Citovat
  • Upravit
1079
23.9.19 07:22

Mela jsem to same. zustalo mi to, pravidelne tyden pred ms me to boli stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí