Těhotná či nikoliv?

49
7.4.12 19:05

Těhotná či nikoliv????

Ahoj všechny holky, chtěla bych vás poprosit o radu, minulý měsíc jsem vysadila práška, chtěla bych otěhotnět, ale měla jsem kdysy celkem velké problémy s MS a vůbec gyn.problémy, jsme po plastice čípku a koupila jsem si mamatest. Nedjříve před MS jsem měla pouze jednu čárku a den před MS už jednu a druhou skoro neviditelnou, není jsem 3 dny od doby kdy jsem měla dostat MS a trochu se zvíraznila, jen tomu moc nevěřím že bych byla hned těhotná kvůli těm problémům nemůže být test zkreslený třeba nějakým zánětem?bolí mě totiž trochu břicho moc všem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1446
7.4.12 19:09

Pokud tam čárka je i když slabá tak si těhotná, myslím si že žádný zánět by nezpůsobil falešně pozitivní test. Zkus si udělat další za 2 dny a pokud bude ještě silnější tak můžu jen gratulovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21771
7.4.12 19:09

počkej ještě tak týden a pokud nepřijde menstruace, otestuj znova. to by už měla být dálnice. a pokud ne, šla bych se poradit k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
7.4.12 19:10

Tak to jsi asi těhotná, ale určitě bych vyzkoušela ještě jeden test, tak za dva dny. A jestli jsi tak ti gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6391
7.4.12 19:15

@pájinka15 Ahojky,zksuila bych jeste dalsi test za nekolik dni, jak uz bylo zmineno …Ale myslim ze zadna nemoc nebo tak neco by druhou carku neukazala .myslim ze to na to vliv nema ..Pokud jsi opravdu tehotna,pridavam se gratulaci … :kytka: Treba ja pred rokem,jsem skusila 3 testy ,a vsechny mely dve carky ..Tak uvidis…Ale treba taky zkus zajit na gynu.Za to nic taky nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
7.4.12 19:16

Tak to vypadá,že jsi těhotná..Jka radí holky počkej dva dny a udělej další test pokud bude silnější zavolej dr:-))
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.4.12 19:21

moc děkuji už jsem dělala asi 5 testů všechny pozitivní dva byly woman secret jednou malinká čárka a dnes větší tak snad, mám z toho takový divný pocit přijdemi až nemožný že by to šlo tak lehce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.4.12 19:25

@pájinka15 .........5 testu a vsechny pozitiv…To si myslim ze jsi tehulka ..Ale nechci ti delat nadeje ..Ale sance je docela asi i vysoka..I kdyz vam to predtim moc neslo,tak neni vubec divny ze by se hned tak rychle zadarilo,vse je mozny :lol: …Tak zkus jeste treba 2 testy aby jsi byla vice presvedcena,a nebo zajid k te gynde.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.4.12 19:36

my to nikdy nezkoušeli jen když jsem se rozešla s přítelem 2 roky jsem nebrala HA a měla jsem MS jednou za 3 měsíce pravidlně, ale k doktorivi jsem nešla věděla jsem že nejsem těhotná proto se bojím :-( budu doufat, k doktorce jdu až 25.4. dřív neměla čas jsem zvědavá jak to vydžím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.4.12 19:41

@pájinka15 urcite to vydrzis,ale testy bych jeste zkusila …A nejakou nevolnost nebo tak neco mas nebo citis na sobe neco jinyho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.4.12 19:46

no je mi ted poslední dobou dost divně motá se mi hlava jsem utahaná, pořád bych jedla a pak mi zase po jídle není nic moc, a výborně spím :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
7.4.12 19:47
@pájinka15 píše:
my to nikdy nezkoušeli jen když jsem se rozešla s přítelem 2 roky jsem nebrala HA a měla jsem MS jednou za 3 měsíce pravidlně, ale k doktorivi jsem nešla věděla jsem že nejsem těhotná proto se bojím :-( budu doufat, k doktorce jdu až 25.4. dřív neměla čas jsem zvědavá jak to vydžím :-)

To jsem teď nepochopila, tuto větu „my to nikdy nezkoušeli jen když jsem se rozešla s přítelem“ :think:

• Citovat
  • Upravit
6391
7.4.12 19:49

@pájinka15 Nooooooo..mas i priznaky tehu…ale nechci ti delat nadeje .Aby jsi pak nebyla zklamana.. 8o Je fakt ze ja nemela zadny priznaky :lol: :lol: …Ale aby jsi toto nemela treba jen v hlavicce vsugerovany,ale nechci te obvinovat..Ze to tak mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.4.12 19:53

Pokud čárka zesílila, tak bych věřila v těhotenství ;) Příroda je někdy mocná a dokáže zahojit spoustu věcí, v zájmu zachování rodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.4.12 19:55

@Gladys Souhlasim … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie