Tlak v pochvě, jako by mělo něco vypadnout

77
7.4.12 17:20

Tlak v pochvě jako by mělo něco vypadnout

ahoj maminky, jsem ve 23 tt s dvojčatama, dle poslední kontroly je vše ok, ale mám teď občas takovej divnej tlak v pochvě a to jako by mně něco uvnitř zatlačilo a chtělo to vypadnout, přirovnala bych to ke špatně zavedenému tamponu…když si ho tam dáte špatně, tak tak divně tlačí, tohle je hodně podobné ale silnější a trvá to vždy třeba na střídačku 20 minut a pak celej den nic a zase za dva dny znovu.
Nevíte, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.4.12 17:25

asi ti povoluje pánevní dno a vlivem toho ti klesá děloha. Asi je to tím, že jsou dvě a tím pádem se děloha zvětšuje rychleji než u jednočetného těhotenství. Nevím, zda se můžou v těhotenství a zvlášť se dvojkama posilovat svaly pánevního dna, zkus se na to zeptat dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.4.12 17:36

M8m na to stejný názor jako Gladys, zkus zatínat a povolovat pánevní dno. Mě to učila cvičitelka jogy,pokud se pánevní dno hodně uvolní, může to být po porodu prý dost velký problém :-(
Takto cvičit navrhovala třeba každou hodinu cca 5 min,do konce 34tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.4.12 17:49

Jak máš malé v bříšku uložené.Já měla áčko velmi brzo hlavou dolů a tlačil fest na čípek.Když jsem stála nebo chodila tak jsem kolikrát měla pocit ,že mi vypadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.4.12 17:51

to povolování pánevního dna mě nenapadlo, zeptám se na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.4.12 17:52

nagari a jak jsi to řešila? pomohlo ti lehnout si? nebo tě víc hlídali, otvírala ses kvůli tomu?
já mám zřejmě áčko taky hlavou dolů, ale na čípek údajně ještě netlačí :nevim:

@nagari píše:
Jak máš malé v bříšku uložené.Já měla áčko velmi brzo hlavou dolů a tlačil fest na čípek.Když jsem stála nebo chodila tak jsem kolikrát měla pocit ,že mi vypadnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
7.4.12 17:59

Měkla jsem stejný pocit ve stejném stádiu těhotenství. PO pár týdnech to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
7.4.12 18:14

normalni :) proste narocne tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
7.4.12 18:30

Mě osobně připadalo posledních 6 týdnů, že už i chodím jak kačena, nohy doširoka. Mám hodně úzkou pánev, dr. mi říkala, že se to prostě všechno připravuje a je to dost náročný, ani moc nevěřila, že porodím normálně a představ si, do porodky jsem dojela, bolesti byly, ale nepřipadalo mi to, že nemůžu přežít a do hodinky bylo mimčo na světě. Podle mě to patří k těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.4.12 18:46
@karlam píše:
nagari a jak jsi to řešila? pomohlo ti lehnout si? nebo tě víc hlídali, otvírala ses kvůli tomu?
já mám zřejmě áčko taky hlavou dolů, ale na čípek údajně ještě netlačí :nevim:

Ano,otvírat jsem se začala ve 28tt a ulehla do nemocnice.Mně tedy ještě ke všemu tvrdlo hodně břicho.Poležela jsem si tam skoro dva měsíce.Ale nechci tě děsit je tu spousta holek co to zvládli bez problémů .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreeaa
26.11.12 13:24

Ahoj, moc prosím poradte.. :nevim: Jsem 27+1 a občas mívám pocit tlaku v pochvě, hlavně když jdu na WC… mám strach povolit svaly, že mi mimi vypadne.. Není to pokaždé, ale začínám si toho více všímat :( Bolesti nemám.. Bříško tvrdne tak 5× za den, kolikrát ani to ne… pak třeba 2 dny neztvrdne vůbec :) Děkuji za každou radu - uklidnění :)

• Citovat
  • Upravit
2331
26.11.12 13:53

Mám to taky dneska fest, jak když mi má vypadnout dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.11.12 19:56

To je normálka, mě tlačil kolikrát tak, že jsem se počurala..
Pokud ti bříško trvdne často tak jdi radši k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
26.11.12 20:06

To mám už od 28 týdne stále, ještě k tomu zkrácený čípek, naléhání hlavičky a hurááá už jsme ve 34.týdnu :-)…sice bude fajn, když malá ještě vydrží, ale i tak jsem ráda, že jsme to dotáhly až sem…jinak věř, že ten pocit, že mimi vypadne je normální, já se občas i stydím, když jsem třeba v krámě a začne mě to tam tlačit, tak tam všemožně poskakuju a snažím se dát nohy křížem :-D :-D…a to tvrdnutí je taky normální…já mám břicho jak šutr pořád…takže pokud nemáš jiné obtíže, tak bych byla v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy307
18.3.13 17:44

Ahoj, chtěla bych se zeptat na to samé, ale nejsem těhotná, a mam taky takový pocit stahují se mi svaly a mam pocit taky jako by mělo něco vypadnout.. už to trvá celý den, nikdy jindy se mi to nestalo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky