Těhotná či nikoliv?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
13.4.12 14:36

Výsledky budou až ve středu…Víte, musím se přiznat,že bych byla radši, kdybych zatím těhotná nebyla :-(. Máme s přítelem finanční problémy,každý zatím bydlíme u rodičů. Nějak jsme s mimčem nepočítali,ikdyž jsem vysadila prášky :-(. Sice mi můj přítel říkal,že si najde druhou práci,abychom to zvládli,ale bojím se. A hlavně mi vadí,že nebydlíme spolu :-(. Asi jsem divná že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.2.13 18:01

Nevím....

Už jsem sem dlouho nepsala, protože jsem nějak zapomměla na to, že chceme miminko… Mám takový dotaz… 1.2 jsem po 29.dnech dostala menstruaci, trvala normálně 6 dní. Dnes je 17.2 (17 den po prvním dni MS) a mám takový růžový až nahnědlý výtok. Od 12.2 jsem začala mít citlivá prsa, dnes jsou víc citlivější až bolavá. Hned po konci MS mám vlčí hlad, že bych sežrala i hřebíky. Nikdy jsem moc nejedla jogurty a minulý týden jsem musela mít pravidelně k snídani alespoň jeden a mám obrovskou chuť na sladký, které jinak nemusím mít třeba 3 měsíce… Test jsem si dělala 27.12 a byl negativní. Mezitím jsem měla jen 3× styk, ale menstruace vždy přišla tak jak měla. Poslední styk jsem měla 15.2. Myslíte, že by to mohlo mít nějakou souvislost s ovulací nebo spíš s těhotenstvím, ikdyž jsem měla MS pravidelnou a test byl negativní? Prosím, odpovězte mi někdo…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.2.13 18:05

Jo a ješt jsem zapoměla dodat, že jsem strašně unavená…Spala bych klidně celé dny, kdyby to šlo. Usínám už kolem 20-21 h a budím se tak kolem 3 a někdy spím celou noc bez probuzení. Pobolívá mě v podbřišku a musím často chodit na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí